Arról már mi is beszámoltunk, hogy a kormány narratíva szerint  a mesék és rajzfilmek buzdítják nemváltoztatásra a gyermekeket, ám most Bayer Zsolt ennél is tovább ment. 

"R@tyi apu" – Bayer szerint a játékok gyermekeink lelkét akarják

Az LMBTQ-lobbi minden eszközt bevet azért, hogy gyermekeinket befolyásolja jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Most Facebook oldalán szólalt meg Bayer, aki szerint:

Hazudnak, amikor azt mondják, hogy nem a gyermekeink lelkét akarják. Nem mondanak igazat, mert azt akarják, telefonos játékokon keresztül mossák az agyukat.

Ennek kapcsán egy hosszabb videót is megosztott, amelyben azt kifogásolta, hogy a játékban egy képen két férfi nézett egymásra.

Arról azonban nem beszélt, hogy milyen mobilos játékról van szó, mert szerinte egyértelműen 3-6 éveseknek szólt az alkalmazás.

Hú de k_rva jó ez most, megrajzoljuk r_tyi aput, terhes mamit, mindenki lebukik és te természetesen azzal a rémült pofáddal bocsáss meg! Ki az a rohadt állat aki ezt megálmodta?

- fejtette ki a műsorban.

Nem félnek, hogy a tűzzel játszanak?

- tette fel a kérdést a publicista.

Címlapkép: YouTube

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha valakitől félteni kell a gyermekeket az a Zsóti! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ha valakitől félteni kell a gyermekeket az a Zsóti! =))
Baker
"Ratyi apu"?

Na..Szájer Fanni interjút adott?!
Nessy
Ez a hapsi egy idióta! Először is, 3 éves gyerek nem igazán játszik ilyen videójátékkal! Ha igen, akkor üdv a kedves szülőknek, akiknek a gondjaira bízta kormányunk a gyermekek nevelését! Egyébként pont Bayer és a hozzá hasonlók buziznak reggeltől estig, hogy még az a gyerek is megértse, aki eddig nem volt képben ebben a témában! Ha probléma, hogy két férfi egymásra néz, akkor pl a Sajtóklubjában jó lesz lecserélni Stefka és Bencsik elvtársakat ! Mert ott három hímnemű egyed beszélget a nemváltás problematikájáról óvodás korú gyermekek esetében! Sőt, a neten nyilatkozik napközben, 18-s karika nélkül.
human
Mennyit kutakodhatnak, hogy találjanak valamit amit fel tudnak mutatni alátámasztva a saját perverz képzelgéseiket. Volt már, hogy egy vicclap kamu cikkét közölte tényként a köztévé mert akkor éppen illett a migráncsos témába.
ómió
Ugyan már! "Mindössze" aberróvá "faragnák" őket, ugyanis az ma az efftársilag "haladó embertípus"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.