Deák Dániel politikai elemzőre szórtak el ennyit a kormánypárti Megafon Központ finanszírozásában, azért is lehet annyiszor látni a Facebook-hírfolyamban.

A Telex csütörtöki cikke szerint több mint 100 millió forintot költöttek el a Facebookon Deák Dániel politikai elemző reklámozására – aki civilben a kormánypárti XXI. Század Intézet "vezető elemzője" –, a pénzt elméletben a kormánypárti Megafon Központ adta, amely elméletileg adományokból tartja fenn magát. 

Több mint 100 milliót szórtak el egy kormányközeli megmondóember hirdetéseire a Facebookon

Fotó: Facebook/Deák Dániel

A 111 milliós forintos költést 2019. április közepe óta sikerült a 60 ezer követővel rendelkező politikai elemző oldalán összehozni, de az utóbbi hét napban, december közepétől számolva is 12 milliót költöttek csak a hirdetésére – olvasható ki az adatokból. 

"Deák ezzel magánszemélyként az első, összességében pedig az all-time 4. helyen áll a kormány, a Fidesz és az Ez a lényeg nevű ellenzéki „újság” mögött, maga mögé utasítva az idén drágán, de annál haszontalanabbul előválasztási kampányoló Karácsony Gergelyt, az Európai Parlamentet, vagy épp a Momentumot"

- írja a Telex, és azt is hozzáteszik, hogy igazából Rákay Kálmánra (Philip) még többet költöttek, csak ő törölte az oldalát és indított egy újat, így egy 78 és egy 48 milliós költéssel rendelkező oldalt lehet a neve mellé tenni.

Forrás: telex.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
államcsőd közeli helyzetben így kell
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
megáll az eszem! Na nem azért mert teszik, az megszokott, hanem azért, hogy ez a buta idétlen bunkó ennyit ér nekik!!! =))
ómió
Hisz' a kispesti önkormányzat efftársai között egyetlen "valamirevaló" sincs, akinek az évi 100 milla "meg ne lenne"! (Lackner efftárs után "szabadon"!)
Ludmilla
államcsőd közeli helyzetben így kell
human
@csak úgy...: A Fókusz csoport is készített egy jó kis kétrészes elemzést a kormány jól fizetett megafonos megmondó embereiről
youtu.be/7KIaaIJe5X4
youtu.be/1PucC-ttZ8A
human
Orbán a fociról is azt hitte, ha töménytelen pénzt tol bele akkor látványos eredményt érhet el. Hát remélem itt sem jön be neki a toljunk bele minden pénzt taktika.
Józsipapa
danika a fideSS csicskája...
egy undorító tudálékos féreg...
Nyírfa
Mennyi érdemi helyük lenne, lett volna ezeknek a pénzeknek!
namihami
Nézd meg a képen azt az intelligenciától és értelemtől sugárzó arcot!?!?! Melyik forintra lehetne azt mondani, hogy kidobott pénz volt!?!?!
Vezető elemző? Édes istenem!?!?!?
Néro
Dől a pénz a baloldaltól ! Csak azokat lopják meg Fitymák meg csak gyűrik a zsebükbe.
Számolatlanúl.
human
@Néro: Miért csak a bal oldaltól. A fidesz szavazókat is meglopják. Csak hát ők ezt nem bánják valamiért. Legalábbis próbálják megmagyarázni maguknak miért is jó ez nekik.
Néro
@human: Mert maguknak szétosztják azért lopják csak a többiét ha nem lett volna érthető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.