Hát persze, hogy az a férfi, aki fideszes – legalábbis a Fidesz szolnoki pártszervezete szerint.

Ön tudta, hogy ki az igazi férfi? Hát ettől a mélyen dekoltált öltözéket viselő nőtől most megtudja: "a fideszes szavazó"

Van további kérdés?

A vasárnap élesedett posztot egyébként a telex.hu szúrta ki.

FRISSÍTÉS! Szerdán délután már nem volt elérhető a szolnoki észkombájn fideszesek durván szexista posztja, vélhetően saját maguk törölték.

A Telex egyébként azt is megírta, hogy a képen egy német modell látható, a képen látható szöveget pedig olyan valaki állíthatta elő, aki erős kihívásoktól szenved a magyar helyesírási és nyelvhelyességi szabályok tekintetében.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kezdjük mindjárt a Szájerrel. Felkészül Kaleta, Borkai, Melegmálé és hasonszőrű társaik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@kulabombaafityiszre: Összeszedted az összes bolsevik kanászkürt összes hazugságát, bolsiék fajkreténje!? És az Athina Híradó "archívumát", Korózs efftársad "gyűjteményeit kifelejtetted", efftársék elmebetege!? Mi ez a "haladó slendriánság"? Azzal az "elől férfi, hátul nő" típussal meg - ezt is "elfelejtetted"(?) - a magadfajta bolsi aberráltak szoktak együtt vonaglani az évenként esedéked "prájdjaitokon"! Ez az "apróság" abszolut nem zavarja elmebetegségedet? Vagy csak ezt akarnád itt most másokra bazudni, bolsiék latrinabúvára!? Sürgesd már meg az agydonorodat, bolsi fajgörény, mert, ha a leépülésed ezt az ütemet tartja, nemsokára haza se fogsz találni!
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 09:45
Világod te vagy a helikopter.Na akkor repülj el az isten faszára aki számodra a mihály gazdád.
A nemzeti nyomozó iroda is az ellenség kezén,tele bolsival mi?
Te tényleg egy gyagyás,faszsipkabélés vagy.
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 09:45
Olyan hülye vagy,hogy mindennap gps-sel kell hazamenned.
Sámannus
!Erre még Jucika is ráharap, de még a KDNP-nek is nehezen füllik rá a foga, tudjuk kinek, egyébként már ha néhány plasztikai műtétre is kényszerül megtudjuk miért is nősülnek újra demagógék, de akkor ott vannak a pedofilek akiknek ez már határeset.
lusta
@Emmersson71: A vak komondoros azért úszta meg elég olcsón, mert nincs egyedül. A föld-trafik ártunk és qurmányunk vezető embereinek egy jelentős része szintén asszonyverő.
ómió
@kulabombaafityiszre: Eszerint olyasmiről még nem hallott az agyatlanbolsi "szubkultúrád", hogy vannak olyan megtörtént dolgok is, amelyekről hivatalon úton utólag nem tudnak bizonyítékot produkálni? Esetleg ez "csak" az agyfogyatkozásod "hozadéka", efftársék elmebetege!? És még azt is másra hazudnád, bolsiék fajkreténje, hogy téged az elmeosztályi kimenőid során már régóta a kutyád - mint gps(!) - szokott hazavezetni? Ne törd magadat, baromarc! Inkább sürgesd az agydonorodat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.