A Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője a Magyar Nemzetnek nyilatkozott.

Deutsch Tamás: Magyarország 12 évi kemény munkával kijavította a korábbi baloldali kormányzás hibáit és bűneit Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Magyar Nemzet arról kérdezte Deutsch Tamást, hogy mire számítanak még az áprilisi választások előtt és azok során. Emellett szóba jött természetesen az is, hogy Brüsszel Magyarországot támadja, az Európai baloldal pedig eközben támogatja a hazai ellenzéket.

A kérdésre, hogy okkal aggódnak-e azok az európai parlamenti képviselők, akik a napokban arra szólították fel az EBESZ-t, hogy teljes körű missziót küldjön az áprilisi magyarországi választásokra, Deutsch elmondta:

„Azt tudom csak mondani, amit a 2014-es és a 2018-as választások előtt is: szabad a gazda, akik akarnak, nyugodtan jöjjenek és vizsgálódjanak, nincs semmi takargatnivalónk! Magyarországon, ahogy az elmúlt több mint tíz esztendőben minden alkalommal, most is maradéktalanul jogszerű és tisztességes, az európai sztenderdeknek megfelelő választási előkészítést és lebonyolítást láthatnak majd. Teljesen világos azonban, hogy ez az egész felszólító-levélírósdi akció megint nem más, mint az európai baloldal újabb alamuszi politikai manővere, amivel a gyengélkedő magyar baloldalt akarják segíteni. Az európai baloldalnak a magyar kampányban való részvétele, a közvetlen beavatkozása, a magyar baloldalt minden rendelkezésére álló törvényes és akár törvénytelen eszközzel történő támogatásának politikai koreográfiája már jól ismert: kígyót-békát mondanak Magyarországra, alaptalanul rágalmazzák és vádolják a magyarokat éveken keresztül, majd a választások közeledtével hirtelen objektív és pártatlan választási megfigyelők akarnak lenni.

A választások előtt alig két hónappal a napnál is világosabb a képlet: 2010-ben Magyarország egy csődbe jutott ország volt, kivéreztették és tönkretették.

Nagyon kemény munkával tizenkét év alatt a korábbi baloldali kormányzás hibáit és bűneit Magyarország kijavította, azonban most jönnek azok, akik 2010-ig baloldali politikusokként csődbe vitték az országot, és azt mondják, hogy készen állnak arra, hogy a választások után ők vegyék át az ország irányítását.”

De azt is vízionálta, hogy mi történne egy ellenzéki győzelem esetén:

„Ha visszajönnek, ugyanazt fogják tenni, amit korábban tettek, ahhoz értenek ugyanis:

a megszorításokhoz, az elvételhez, a nyugdíjcsökkentéshez, az egészségügy fizetőssé tételéhez, a vizitdíj és a kórházi napidíj újbóli bevezetéséhez, a rezsicsökkentés és a tizenharmadik havi nyugdíj eltörléséhez, az adók emeléséhez, a családtámogatások eltörléséhez, a minimálbér megszüntetéséhez.

Az európai baloldalon is kísértetiesen hasonló a helyzet, ott is a gyászos múltból ismert alakok akarják megint ugyanazt csinálni, mint korábban.(...)”

Emellett arra is figyelmeztete a szavazókat, hogy még a választások előtt az európai baloldal „újabb hazug és rágalmazó jelentéseken dolgozik.” Ennek jegyében szerinte az Európai Parlamentben több, egy kaptafára gyártott rágalmazó baloldali politikai pamflet is el fog készülni. 

Forrás: Magyar Nemzet
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Dehogy nincs takargatni valótok te ócska drogos FaX-kalap!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Gyakorlatilag "törvényesítették" az általuk elkövetett központi rablást,a kizsákmányolást?
Ez lehet kormányzás,a hatalom akár fegyveres erejével a szakadatlan fosztogatás?
Németh István
Tamás! Sajnos nem javítottatok ki semmit! Az igyekezetetek kiváló, az eredményeitek is, hiszen a politikában az események többnyire beérnek tettekké - ez várható most is az Eu vezetés nyilatkozatai alapján is! Vélelmezhető egy erőteljesebb fordulat, amely Európa újbóli erősödését hozza - mert a nemzetek rádöbbennek az önös felelősségeikre > önmaguk érdekében!
AZONBAN a baloldali károkozást, azt a baloldali aljas igyekezetet, amit folyamatosan produkálnak >> látszatra a kormány ellen azt valójában a nemzet polgárainak a kárára teszik! Ezen nem sikerült váltóztatni! Ennek köszönhető az Eu vezetés és a sorosféle usa igyekezet az alkotmányosság a gyermekvédelem, gender, migráns szemlét aljas kiforgatása,nem kevésbé a járó anyagi - valójában hitel - biztosításának folyósítása!
DE Tovább kell haladni, mert meg lesz az eredménye!
Végleg eltüntethetjük az erőszakos terrorista balliberális megnyilvánulásokat a hazudozásokat az erőszakos rablások, ellehetetlenítések szemkilövések tényét!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! ÉS előre megyünk nem hátra!
Igaz-e ?@Lepényleső: @human: @tudode: @Lendkerék: @odst: @telegdilaci: @kereső: @kistehen @eladott ország
Dr. Proktor
Imádom ezeket a volt MSZP kis és közép kádereket, akik most Orbánban és rendszerében találták meg a hozsannázni valót...
Talán csak azért, mert akkor is az elvtelen lihegés adta az előre menetelt min most, nem a tudás és a szakértelem.
Ebből a szempontból még a késői Kádár korszak is jobb volt mint ez a NER- nek csúfolt kleptokrácia...
odst
Ki mert megszolitani? En Isten vagyok, te nyomorult halando, @Németh István: !!!
evacica
Tomika! Szellemi képességed maradt ahol,volt! Sok badarságot tudsz összehordani! Rajtad már az orvos sem tud segíteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.