Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje ellen hetek óta új lejáratókampány folyik, ahol a propagandagépezet Austin Powers egyik karakterét vette elő, a Kicsi Én-t, és ő lett Mini Feri, azaz Gyurcsány kicsi klónja.

"Mini dikti. Nem előre, Moszkvába" – kifigurázták Orbánék plakátját, ebben nem lesz sok köszönet Kép: Jelen hetilap/Facebook

Ezzel kapcsolatban ma Márki-Zay Péter kijelentette, hogy innen is látszik, hogy a kormány nem tiszteli a fogyatékossággal élőket, és lenézi őket.

Verne Troyer (aki a Kicsi Én-t játszotta) pont annyi idős volt mint én, amikor öngyilkos lett. Azért lett öngyilkos, mert folyamatosan megalázták, és diszkrimináltak.

- emelte ki a mai óbudai fórumán. 

Ám a ma felbukkant kép ugyanúgy erre a tematikára épül, csak éppen Dr. Genya nem Gyurcsány hanem Putyin, és Kicsi Én nem Márki-Zay, hanem Orbán Viktor, azaz a Mini dikti. 

És persze nem előre megy, hanem aktuálisan Moszkvába. 

A képet a Jelen magazin osztotta meg a Facebookon, ám már felbukkant Ujhelyi István Facebook oldalán is. 

Címlapkép: Jelen hetilap/Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A fideszben sem mindenki hülye, és a többség nem nem hazaáruló! Ott sem tetszik mindenkinek a nagy pálfordulás, a nevezetes "Ruszkik haza " óta. Egyre többször merül fel, azokban a körökben is, hogy Orbán zsarolható! Vajon miért szavazott a külügyminiszterünk Ukrajna NATO előcsatlakozása ellen, és miért szigetelődött el Orbán az EU döntéshozói köreitől? Miért a rejtélyes szerződések sora az oroszokkal, és Kínával?
Ami a plagizálást illeti, éppen Orbán kampánystábja koppintotta a Putyinnal enyelgő kis embert, és használja a kampányban átnevezve MZP-re. Ilyen plagizálás volt a vekkeres történet, az üvöltő kisfiú, és a ria-ria is. Nem tudja már megállni, hogy ne csóreszoljon a "szupermarketben"...
Azt pedig már kár is emlegetni, amikor a Fletó tárgyalt az oroszokkal, Orbán milyen ordenáré gyűlölködő stílusban ordítozott a partvonalról!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elmúlt karácsonyok szelleme
@ómió: Bullshit generátor 2.0

A geciszájú szarevő Bedére gondolok, de ha nem az lennél, agyilag azon a szinten vagy - Bede 2.0
Németh István
@Dr. Proktor: Nem őrmester doki, hanem százados és kiképzőtiszt személyesen! Csak így balkézről! Aztán mi a gond!? kívánjuk a katonai felügyeletet az ország felett? Ki nem éneklitek innen az usa moslékot, mint ahogy betelepedtek a németekhez is háború után! (nem ingyen voltak ott sem, levették a suskát!, a német nép nyögte!) A szerződést hosszútávra, meghatározhatatlan időre írták alá a háború után! erről nem sokat dumáltak!! csak úgy! kedvesnek vélelmezett @elmúlt karácsonyok szelleme: avagy @ómió; aranyosak vagytok csak és csupán mint értelmi szintemen fenomén, sajnos nem értem hogy jön ide az mzp, meg a kormánypropaganda, meg a geciszájú bede (hogy geci és, hogy szar alak azzal egyet értek) akik mind a ketten korrupt moslékok - hazájukat eladnák egy repedt fingért is! De ezt is csinálják!!Eszembe jutott, a Lázár segített az mzp apjának hazahozni a hülye gyereket és a családját, mert koldultak az usa-Kanada területein! Ezt akarja a moslékok családja meghálálni!
legalább is olybá tűnik, és az apja, anyja aki nem is fog nyugdíjemelést kapni ezek meg itthon fognak csövezni az hét szentség! De az mzp sem kap semmiféle szociális segélyt, hiszen akinek az nem kell nem szabad ráerőltetni!
ómió
@elmúlt karácsonyok szelleme: Mi történt, bolsi szarevő!? Te a szedáltságodban még "gondolni" is szoktál? Egy jó kiadós efftársi népzsebelésre, mi!? Amit már ezerrel hiányol az elmebeteg bolsi fajtád!
ómió
@Németh István: 16:44 István! Ha megkérhetlek, ne keverj engem ezzel a szarrágó @elmúlt karácsonyok szelleme-vel! Nem hinném, hogy összetéveszthetőek lennénk!
Németh István
@ómió: nem akartalak alázni, bocsánat, ha hülye voltam!
Különben az Orbán Viktornak és stábjának, különösen Szíjjártónak nagyon sokat köszönhetünk! Ezt a seggfej ellenséges ellenzék és a banda-főnökük is tudja - ez a barom szanyi-és a tiszta hülyébe átment thürmer szintén kell hogy tudja, és ha együtt indulnak a választáson kettejüknek nem lesz annyi voksa mintha csak a munkáspárt indult volna! Tisztára meg vannak kattanva az emberek! A thürmer extrán meggárgyult! - pedig egy normális munkáspárt, lefejtve róla kádárt, igazán elkelne! Miként egy földmunkás és vidék, vagy parasztpárt! El kéne gondolkozni! De mint kormányzó párt messze távolból nincs egy porszemnyi szerveződés sem amelyik figyelmet érdemelne >> a FIDESZ-KDMP nélkül, esetleg még a Volner párt bejöhetne!
Néro
Tényleg fagyasztott csirkefar hátat vitt neki ajándékba mint saját Hatalmos Nemzethy Sikerének színbólumát ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.