Ma délután online sajtótájékoztatót tartott az Egységben Magyarországért Mi minden maradt ki Orbán Viktor vagyonnyilatkozatából? címmel Varga Zoltán , Gér Mihály és Harangozó Tamás részvételével.

Ezek maradtak ki Orbán Viktor vagyonnyilatkozatából?
Kép: Facebook/Orbán Viktor

Varga Zoltán, a DK frakciószóvivője szerint a mostani vagyonnyilatkozatból az tárul elénk, hogy

Magyarország leggazdagabb embere ismét zokogva fordította ki a zsebeit, széttárta a karját, és azt kérte tőlünk, hogy higgyük el, ő annyira szegény, mint a templom egere.

A DK-s politikus szerint Orbán bő tíz éve játssza el ugyanezt, miközben strómanja, Mészáros Lőrinc és a rokonok nevére több száz milliárdokat halmoz természetesen az adófizetők pénzéből.

A miniszterelnök egykori szomszédjának nevén közel ötszázmilliárd forintos vagyon van, ezzel pedig gazdagabb, mint az angol királynő vagy Cristiano Ronaldo

– mondta az ellenzéki politikus, emlékeztetve arra, hogy a hatalomból összeharácsolt vagyon bonyolult cégbirodalomból áll össze.

Papíron Mészáros Lőrinc a tulajdonos, de a valóságban a teljes vagyon fölött Orbán Viktor opponál. Az Egységben Magyarországért azért dolgozik, hogy az idei legyen az utolsó év, amikor Orbán Viktor az ország szeme láttára eljátszhatja a legnagyobb hazugságát, hogy nem ő a leggazdagabb magyar

– jegyezte meg Varga Zoltán, akinek a reményei szerint a kormányváltás után Orbán következő vagyonnyilatkozatát már a független igazságszolgáltatás töltheti ki.

Az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozata február 1-jétől megtekinthető az Országgyűlés honlapján. 

Forrás: Index
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Qqberci: Nono, a cikk nem egy nyugdíjas krőzusról, hanem hazánk nyomorgó miniszterelnökéről szól. Azért, mert neked nem kell vagy nem vagy rászorulva, neki még lehetnek napi gondjai. Rákényszeríti a rosszsorsa a takarékos és beosztó életvitelre.
human
Már én érzem kínosnak, hogy olyan alapvető kérdést teszek fel, hogy a NAV mégis mi a francot csinál azon kívül, hogy az egyszerű embereket pár százezer forint miatt is képes megnyúzni?
Toller Béla
A keresőképtelen családtagok, rokonok, osztálytársak és azok családtagjai - mind orbán számláján élnek !
Emmersson71
Ejnye, megint elírták a címet!

Helyesen: Ezrek maradtak ki Orbán Viktor vagyonnyilatkozatából.
szép új világ
Orbánnak pedig nagyon egyszerű lett volna tisztességesen kitölteni a vagyonnyilatkozatát. Mindössze ezeket kellett volna beírni:
- Mészáros Lőrinc
- Orbán Győző
- Tiborc István
- 1/2 részben Garancsi és Szíjj
- + ami még estig hozzám kerül

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.