A Jobbik elnöke szerint ezt okkal tartják igazságtalannak az emberek. Hozzátette, azok számára, akik nem akarják felvenni az oltást, biztosítani kéne az ingyenes teszteket, hiszen a társadalombiztosítás lényege ez lenne mondta el a Klubrádióban. 

"A vizitdíj ellen a Fidesz lázadt, de a 20 ezer forintos PCR-tesztet most bevezették" – keményen kiakadt Jakab Péter
Kép: Jakab Péter/Facebook

A Jobbik elnöke a Klubrádióban arról beszélt, hogy az államigazgatásban dolgozók, a tanárok, a rendőrök, a tűzoltók, megérzik a hátrányát annak, hogy védettségi igazolvány hiányában 20 ezer forintos PCR-tesztet kell váltaniuk akár egy fogorvosi beavatkozás előfeltételeként is.

Annak idején a Fidesz a 300 forintos vizitdíj ellen lázadt, most viszont a 20 ezer forintos PCR tesztet ők vezették be

– tette hozzá. Megjegyezte, szerinte ezt is nagyon igazságtalannak tartják a szavazók.

Véleménye szerint az oltást azért sem lehet kötelezővé tenni, mert az általánosan bizalmatlanságot kelt. Nem kötelezni kell a választópolgárt, hanem gondoskodni kell róla, hogy felvehesse az oltást, és arról is, ha nem akarja felvenni, akkor biztosítson számukra ingyenes tesztet. 

Hangsúlyozta:

ebben nem lát hasonlóságot a Mi hazánk által képviselt nézetekkel, akik "covid-diktatúrára" hivatkoznak.

Jakab úgy véli, hogy a társadalombiztosításból lehetne fedezni mindezt. Így szerinte azok az emberek is biztonságosan végezhetnék munkájukat, akik valamilyen okból nem oltatták be magukat.

Forrás: Klubrádió
Címlapkép: Jakab Péter/Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán úgy gondolja, jobb ötmilliárdos selejtet csinálni a tesztekből, mint ingyen adni a jónépnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Pegero: A gazdád éppen privatizálja. Az államit elsorvasztja, a magánt meg milliárdokkal tömi. Ebből mikor lesz ingyen teszt te f@szkalap?
Macskaszem
@Pegero: a gazdád meg disznót zabál, a saját fajtáját falja csezdmeg.
jesz
ha keményen kiakad Jakab, akkor mi is történik? ...semmi?...aha...
Nessy
Nyugalom! A bigott hívek ilyen apróságra már egy óra múlva sem fognak emlékezni! Míg máshol ingyen tesztelnek, ők dalolva önként fizetnek, ha szükségük van rá munkához, utazáshoz Ha betegek és nem győzik kivárni, míg a várólista alapján egyszer majd sorra kerülnek, ott a magánellátás ! ! Beteg vagy, nem akarod megvárni, hogy mire sorra kerülsz még jobban elromoljon az állapotod, esetleg visszafordíthatatlanul? Nincs pénzed? vegyél fel hitelt! "Első lépés az OTP!"
Emmersson71
Ha Orbán holnaptól bevezetné a 499 forintos HSZKT rendszerét (Házi- és Szakorvosi Konzultációs Tarifa), a hívei tapsolnának, a lakájmédia pedig megmagyarázná, hogy az orvosokat támogatjuk ezzel az esetenként egyébként alacsony összeggel.
Azt is elmondanák a zembereknek, hogy ez nem olyan, mint a Gyurcsány vizitdíja, mert más az elnevezése. És a hívek átvennék a narratívát - ukáz -, vért hörögve védenék a HSZKT-t :(
ómió
És a vizitdíjat, azt milyen vírus is tette szükségessé? Ja, hogy a bolsi lopóvírus! De, efftársak, az teszt nélkül is nyilvánvaló volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.