A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy az ellenzék szerdán kiszámítható nyugdíjat és jobb egészségügyi ellátást ígért a nyugdíjasoknak.

Keményen nekiment a Fidesz a baloldalnak: "Már kész a baloldal nyugdíjasokat megszorító csomagja"
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A kormánypárt azt közölte, Gyurcsány Ferenc 2006-ban is kiszámíthatóságot és nyugdíjemelést ígért az időseknek, valamint azt, hogy nem lesz gázáremelés.

A hazug kampányígéretek után azonban a baloldal elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelte a gáz árát, bevezette a vizitdíjat és a kórházi napidíjat

- írták.

A Fidesz szerint a baloldal nyugdíjasokat megszorító csomagja már most is kész van a "színfalak mögött".

Hozzátették:

a baloldal miniszterelnök-jelöltje már "kikotyogta", hogy nem akarják fenntartani a rezsicsökkentést, ostobaságnak tartja a 13. havi nyugdíj visszafizetését és az élelmiszerárstopot is, támogatja a vizitdíjat és a kórházi napidíj bevezetését, és "embertelen módon jó iránynak tartja, hogy idős szavazók halnak meg a járványban, mert így szerinte neki nagyobb az esélye a hatalomra".

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez ám a igazi keresztény párt...Lopnak-csalnak-,és többet hazudnak,mint esznek..Micsoda undorító horda! De sajnos,a fidesz-szavazó agyatlan banda benyalja,és nem járnak utána ennek a sok hazugságnak..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Horizont: Hát, ha már rám hivatkozol: köszi, hogy nem a fizetősek közé soroltál. Egyébként nem szopok be semmit, ez nyilván kiderül a megnyilvánulásaimból is. A saját véleményemet írom le.
Márki zajról a véleményem: nem csak gonosz, buta is. És még mindig ott van a felesége ügye, ami engem nem nyugtatott meg - igaz, az otthon szülést soha nem pártoltam egyszerűen veszélyes. Adott esetben életveszélyes!
És hony miért nem szaladok, hogy Marki zaj fizessen? Először is, mert úgysem fizetne... De ami ennél is fontosabb: engem nem érdekel a pénz. Annyi van, amennyire szükségem van, több meg minek?
Eladott Ország
80 nap alatt a NER körül – 3 millió magyar megtakarítását lopta el Orbán. Tizenkét évvel ezelőtt hárommillió magyar magánnyugdíjpénztári számlájára tette rá a kezét a fidesz. A most dolgozó magyar emberek jelentős részének azonnal kinyílik a bicsak a zsebébe, ha azt mondjuk magánnyugdíjpénztár. Na nem azért, mert ez olyan rossz dolog lenne. De őket egytől-egyig arra az időszakra emlékezteti ez a szó, amikor a Fidesz-kormány erőszakkal vette el a megtakarításaikat 2010 őszén. Svájci indexálás nélkül, a nyugdíjasok koldusbotra jutottak. Olaf jelentés: nálunk lopják meg legjobban a nyugdíjasokat! India után nálunk a legalacsonyabb a nyugdíj! etc...
ezalenyeg.hu/data/80_nyugdij_cikk_focuspointscale_w800_h450_fx0_fy0.jpg?key=2e0a4e2885c7cf42758ade93c1f3f0a9
Lepényleső
...milyen baloldalnak,van itt olyan? Itt és most nem de ellenzék van,
kinek közös ügyük,- bitorló szövetkezés ne rabolja tovább életük?
bence
Hogy nem sül ki a szemetek ?! 12 éve nem csináltok mást , mint megszorító intézkedéseket hoztok ! Mennél kiszolgáltatottabb egy réteg annál nagyobbat húztok rajta ! Belesedtek , zsírosodtok rajtunk ! mikor ébred fel végre az agy mosott nép ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.