Egy hét alatt 3 kút is bezárt. 

Jön a csőd? Sorra mennek tönkre a benzinkutak Magyarországon

Illusztráció: 123rf.com

Az elmúlt hét során három töltőállomás zárt be a hatósági benzinár miatt – írta meg a holtankoljak.hu. 

Az előrejelzések alapján alighanem ez a sor folytatódni fog: a Brent típusú olaj ára emelkedő pályára állt, meghaladta a 90 USD-t, és elemzők szerint hamarosan elérheti a 100 USD-t. 4 százalékkal nőtt az ár a héten, jelenleg 92,78 USD-n áll.

Ez az áremelkedés a benzinár befagyasztása miatt a benzinkutakat terheli meg a legjobban. Azok képtelenek lekövetni a nagykereskedelmi árak emelkedését a kiskereskedelmi árakban.

Forrás: holtankoljak.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A MOL felvásárolja ezeket. Ez volt a cél.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Ez nem probléma hiszen az Orbán Kormány minden elbocsájtott kútkezelőnek legalább átlagbért fizető Állami állást biztosit.
Qqberci
Hirdessünk akciót: mindenki tankoljon a MOL-nál!...
solidedge
A MOL felvásárolja ezeket. Ez volt a cél.
Rockxy
mire jó a k0vid fedőnevű hadművelet?
terlasz
Az itt a baj, hogy kizárólag a kiskereskedőkre hárítják Orbán árstop címen futó választási propagandájának anyagi vonzatát. Ez is a számtalan aljas húzásának egyike.
Yoda69
@KisTehen: Akkor mire volt jo? Nem lett volna esszerubb 5%-kal csokkenteni az AFA-t? Akkor nem basz ki tobb tizezer munkavallaloval es az emberek is jol jarnak. Ja hogy akkor neki kene szukebbre huzni a nadragszijat a lopasban? Igy ertheto hogy miert mindig mas faszaval kotoraszik a csalanosban.
verőce21
Az áfacsökkentést csak "ársapkával" együtt szabadna alkalmazni..., a csak áfacsökkentés a legrosszabb megoldás!
Minden termékkörre vonatkozik...!
lusta
A lengyeleknél az ÁÁFA éa a jövedéki adó is csökkentésre került. Így már teljes Így már 420 forint is lehet egy lityi, de van ahol csak 410. Közben a német, a cseh és a szlovák autósok tömegesen mennek a lengyelekhez tankolni.
justhpeter
A kormány eljutott a gazdasági ellehetetlenülés kezdetéig és erre nincs válasza. A rettentő sok ész addíg volt meg, míg fürödtek a pénzbőségben és mindenki ki tudtak oktatni a nem létező "nemzeti függetlenségükből". Már nem csak a lóláb lóg ki, hanem a lő is, ám mostanra utolérte őket a saját bűneik eredménye és a Medgyessy-kór, amikor a felelőtlen igéreteiket be kell váltani, de már nincs miből. A kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhében még annyi tisztzesség sincs, hogy amikor nagy a baj a 12 évi lopkodásból valamennyit visszaadjon, tehát marad az esztelen igérgetés, az az követő hazudozás és megszorítás és végül a bukás. A kérdés csak a végszámla lesz, amit nyilván nem ők fognak kifizetni.
Az ellenzék által vizionálz elszámoltatás pedig majd elmarad.
ómió
Magasabb számot kéne hazudni, efftársak!
ómió
@bakcsubakka: Merthogy te a számokat is ugatod, bolsiék elmebetege!? Úgy az efftársi? Vagy neked, "jó efftársnak", elég, ha azokat is hazudod? Ahogy a tetves bolsiságodat non-stop másra próbálod? De így, böszmeszaros létedre ki hisz neked?
Dr. Proktor
@Clavigo: Ezt felfoghatjuk úgy is, mint egy axiómát!
Nehéz lesz ezt revideálni a közeljövőben...
ómió
@bakcsubakka: A véresmancsú tetves bolsiságotok másrahazudása előtt, azért, a "szent bolsevik zsoltár" Internacionálétokat, ugye, legalább el szoktad énekelni, bolsiék elmebetege!? Mert efftársilag az nyilvánvalóan csak úgy lehet "hiteles", ám! Szóval, bolsi fajgörény, a sorrendet soha el ne feledd! Előbb Internacionálé-éneklés, utána a tetves bolsiságotok másrahazudása! Az"etalonjaid" pedig a ma bolsevik tetüi (bár Parizer efftársad bolsevista-nyilas!), bolsiék fajkreténje! Ennyit nem látsz meg? Amikor a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat együtt énekelitek, talán a "szent bolsi áhítattól" nem veszed észre őket, vagy ez már agyhiány-probléma nálad? Szóval, inkább merülj alá, bolsiék latrinabúvára! Az a te méltó helyed!
ómió
@Clavigo: Üdvözöllek, idióta efftárs! Köszi a bemutatkozást. Én ómió vagyok!
Dr. Proktor
@ómió: Miért nem Napoleon? Az már foglalt a köreitekben?
ómió
@Dr. Proktor: Miért? Mert te épp arról "magyarosítottál" Dr. Proktor-ra! A Napoleont meg "letétbe helyezted", hogy a vigyorgóba visszatérve újra felvehesd!
ómió
@bakcsubakka: Már megint így elhatalmasodott rajtad a véresmancsú, szarkupac, tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsi latrinabúvár efftárs!? Önveszélyes még nem vagy? Nem figyelmeztettek még téged az ápolóid? Szóval, se Böszme, se Maki efftársaid nem voltak kisz titkárok? Akkor, eszerint már születésileg lettek felnőtt tetves bolsevikok, amely "szintet" - veled együtt - máig is tartják? Azt meg, hogy ti "sosem loptok", régóta tudjuk! Helyette raboltok! Mint 45. után mindenkit, majd 94. után a "társadalmi tulajdont", aztán meg megint a "népet", plusz a felvett államadósságot, amit, azért, tényleg "megkerestetek" az IMF-nél, mert más már nem adott kölcsönt a tolvajbandátoknak!
Gazella
No problem. A Mol mindenhogy megmarad.. hisz az narancs kezben van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.