Jutalmat ígér a választáson részvevőknek az Erdélyi Szövetségek Egyesülete, mert „kötelességük megvédeni a kormányt az ellenségeiktől” és „nem akarnak idegen hatalmat, mint a Városházán” – derítette ki Hadházy Ákos.

Az ellenzéki szavazókat sértegeti az Erdélyi Szövetségek Egyesülete – Hadházy Ákos Debrecenig vezette vissza a szálakat
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A független politikus azt írja, a szervezet elnöke - Csiszár Mihály – egyben a debreceni Rotary Klub elnöke is.

Az egyesület beszámolói szerint 2019-ig gyakorlatilag alvó szervezet volt, azonban a 2020-as beszámolója már nincs fent a bírósági oldalon. Az egyesület Facebook-oldala fröcsög az ellenzékel szemben hergelő gyűlölettől

- foglalta össze az egyesület tevékenységét Hadházy.

Hadházy szerint elképesztően veszélyes és ocsmány játék, amit ezek az emberek játszanak: a határon túli honfitársainkat hergelik a hazaiak ellen, közben pedig legalább két és félmillió magyarországi ellenzéki szavazót sértegetnek.

Forrás: Facebook/Hadházy Ákos

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pont mint az ide szabadított fityesznyikek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
És csak azt tudom mondani, hogy az a politikai vezető, aki ezt igy támogatja- az költözzön oda, képviselje őket ott- és ne itthon, velem szemben.
dr. prédikátor
MI A RETKES ROMÁN KURVA ANYÁDNAK UGATSZ IDE TE INGYENÉLŐ SZARKUPAC!!!
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 22.25

Apósom a Magyar Nemzetet járatta, fiatalasszonyként alig vártam, hogy átfussa a lapot, és a kávémmal leülhessek Diurnust olvasni. Hogy emlegetted a Népszavát, jutott eszembe, élt köztünk egy itthon született, később Romániában nevelkedő , majd középkorúan hazatérő ember, akit Bodor Pál néven anyakönyveztek, de egyik írói álnevével, a Diurnussal vált közismertté. A publicisztikáit olvasni élmény volt fiatalon is, de 2012-től, amikor a Népszabadság blogterének , a Nolblognak a lakója lettem, már kommentelhettem is a bejegyzései alatt. Többször is morfondíroztam azon, vajon mit szólna a mai állapotokhoz, ő, aki az erdélyi közösség egyik apostolaként élte az életét, s akinek az igazság olyan szent volt, mint a kereszténységet nemcsak pallosként maguk elé tartó hétköznapi hősök számára az ostya.
ómió
Pedig, Hullaházy efftárs, azok a nyomok nem Debrecenig, hanem a Szemkilövetőhegyig vezetnek vissza!
Toller Béla
Semmi gond, nyilván kettős állampolgárok. Akkor felelnek majd az itthoni dolgaikért ! Tudjátok, mégsem ők a legnagyobb idióták: ""Próbáltunk összerakni egy közös stratégiát, hogyan lehet iparfejlesztéssel ellensúlyozni a kínai függést a NATO szövetségi keretein belül" - fogalmazott Maróth Gáspár " - Washintonban ! No, ez az igazi idióta, hülye, aljas, nagypofájú, elszállt, semmit magáról nem tudó, nyomorult fidesz-kisegér !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.