Jutalmat ígér a választáson részvevőknek az Erdélyi Szövetségek Egyesülete, mert „kötelességük megvédeni a kormányt az ellenségeiktől” és „nem akarnak idegen hatalmat, mint a Városházán” – derítette ki Hadházy Ákos.

Az ellenzéki szavazókat sértegeti az Erdélyi Szövetségek Egyesülete – Hadházy Ákos Debrecenig vezette vissza a szálakat
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A független politikus azt írja, a szervezet elnöke - Csiszár Mihály – egyben a debreceni Rotary Klub elnöke is.

Az egyesület beszámolói szerint 2019-ig gyakorlatilag alvó szervezet volt, azonban a 2020-as beszámolója már nincs fent a bírósági oldalon. Az egyesület Facebook-oldala fröcsög az ellenzékel szemben hergelő gyűlölettől

- foglalta össze az egyesület tevékenységét Hadházy.

Hadházy szerint elképesztően veszélyes és ocsmány játék, amit ezek az emberek játszanak: a határon túli honfitársainkat hergelik a hazaiak ellen, közben pedig legalább két és félmillió magyarországi ellenzéki szavazót sértegetnek.

Forrás: Facebook/Hadházy Ákos

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pont mint az ide szabadított fityesznyikek! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
pont mint az ide szabadított fityesznyikek! =))
kulabombaafityiszre
Ingyenélő szar cigány tolvaj banda,csak a potyát lesik.Megtanulták a sunyiságot csocseszku alatt.
RonaGyuri
@KisTehen: nem is vagy annyira korlátolt, rájöttél, hogy rólatok van szó!! =))
Qqberci
„kötelességük megvédeni a kormányt az ellenségeiktől”

Védjék a saját (román) kormányukat!...
CsipkeRózsa
Már oda jutottunk, hogy a határon túliak kiáltják ki ellenségnek a magyarországi ellenzéket. Lassan kevesebb jogunk lesz, mint nekik.
csak úgy....
ez egy nyílt szavazat vásárlás,ez csak a bociknak nem világos!
"Jutalmat ígér a választáson részvevőknek az Erdélyi Szövetségek Egyesülete,.."
a jó curuc anyátok..,ehhez már pofa köll!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 19:26
Téged az idiotizmusodért fizetnek,minél hülyébb vagy annál többet kapsz,kis troll tehén?
Nessy
De, a kutya mindenit! Az ellenzéki pénzt is zsebre vágjátok! Nem jöttök ide, nem itt éltek, de bele szóltok az életünkbe! Nem érzitek, hogy ez milyen tisztességtelen??? Vagy pénzért anyuka is eladó? "Hű magyarok"! Hűek vagytok az utolsó fillérig Orbánhoz, aki a közpénzből fizet benneteket!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 19:50
Ilyen évvel csak fidernyák lehetsz.:))
Néro
Erdélyi Szövetségek Egyesületének.
1 Ott pofázz bele a dolgogba ahol csengetsz.
2 Ahhoz az asztalhoz üljél le zabálni amelyikhez be is vásároltál.
3 Belepofázok én abba hogy OTT ki legyen a kormányod?
Van elég üres falu gyere ide szívjad Orbán ájerét és akkor pofázhatsz. Xar ember az aki úgy gondolja neki annyi a dolga , hogy rendeljen és még azt is megszablya ki ugrálja körül féllábon.
Medvepapa
@Nessy: Sajnos a kisköpcös csak a feszültséget a gyülölelett szítja magyar és magyar közöt. Én nem megyek Romániába szavazni a magyarokra, kérem öket ök se jöjenek ide. Mért nem tudunk mi magyarok békében, egységben élni??? Mért a gyülölett lett az erősebb?
surdilloFUJT
@KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: idióta nagy marha,lehet hogy egy szőröstalpu,bocskoros,nyustyu vagy???mocsok fidesscsicska!!!
Nyírfa
Azokkal a határon túliakkal érzek együtt, akiknek ég az arcuk a szégyentől az ilyen megnyilvánulások miatt. Az is jó lenne persze, ha felemelnék a szavukat és élnének a cselekvés erejével, már ha valóban magyaroknak érzik magukat.
Mindazonáltal a szavazati jogot visszavenném, a közvagyonunk elherdálását megszüntetném, és társadalmi vitára bocsátanám a kölcsönös együttműködés módozatait.
csak úgy....
kíváncsi leszek,hogy az igazságos julis mit mesél majd pár nap múlva erröl ,-gondolom lesz brüsszeli + soros szál ,vagy a föltörték a fészbokomat kisangyalom, kezdetü nóta..
namihami
Egy kormányváltás után az egyik első feladat a piócák levakarása kell hogy legyen! És adják is az indokokat hozzá...
csak úgy....
@KisTehen: te idióta túlbuzgó de gondolkodásra képtelen román pötsch!
ugyan már miért ne buszozhatnának az angliai magyarok,ha a fideszék az ukránokat és a cigányokat,románokat évek óta buszoztatják? te mit féltesz?-fogadok,hogy nem a becsületedet!
Nyírfa
@KisTehen: Tényleg abban reménykedsz/reménykedtek, hogy a történelem kerekét vissza lehet forgatni?
Nem, kisöreg, ugyanis lehet még a múltnál is szörnyűbb jövőnk, olyan, amibe belepusztul az egész nemzet, és akkor nincs tovább, bevégeztetett. De, hogy ne ez következzen be, a kritikus többség észnél lesz. Nem baj, ha nem tartozol ehhez a többséghez, majd elviseled valahogy a változásokat.
Mielőtt még nagyon elkeserednél: a tehetséged és jellemed szerinti megbecsülésben lesz részed. Ha ilyenek nincsenek, így jártál.
csak úgy....
egy volt vállalkozó barátom már évekkel ezelött említette,hogy eljön hamarosan az az idö,mikor a magyarnak nem fussa még wc.-papírra sem,de hála a fidesz ingyen újságainak , a seggek tiszták lesznek ..., csak a fejek nem.
Nyírfa
@csak úgy...: 20.37

Ami a klópapírt illeti, arra háklis vagyok. Csak újrahasznosított vagy fenntartható gazdálkodásból származó , klór nélkül fehérített, illatmentes, lehetőleg ezüstkolloiddal fertőtlenített terméket vásárolok, elsősorban Németországból importáltat.
Magyar vállalkozásokban csak akkor bízom, ha évtizedek óta ismerem a működésüket, nyomon követhettem a fejlődésüket, bizonyítottan környezetvédők és nincsen fideszes kötöttségük. Ez utóbbi azért fontos, mert a fidesz holdudvara híján van mindennemű felelősségérzetnek. Hogy ne
menjünk messzire: vakcina- és lélegeztetőgép-botrány.

El sem hiszem, hogy volt idő, amikor még újságpapír szolgálta azt a bizonyos célt. :)
csak úgy....
@Nyírfa: az én popeszom is kényes lett,akármivel már nem törölgethetem,-talán a gyermekkori népszava tette ezt vele...,azok a vaskos ,még ólommal nyomtatott igazságok .. :)
Istenakinincsen
@Nyírfa: ma, 21:10
@Pegero:sajtpapirja(diplomája) megfelel a célnak.
csak úgy....
@Istenakinincsen: neki, max. sárga igazolványa..
Nyírfa
@csak úgy...: 21.18

Most képzeld el ugyanezt kislányokkal. Azon csodálkozom, hogy nem kaptunk életre szóló fertőzéseket. Akár ti, kisfiúk, akár mi, kislányok. :)
Persze, nem hiányolom, megvagyok nélkülük! :)
Nyírfa
@Istenakinincsen: 21.36

Oké, hogy újragondolt lenne, de nem feltétlenül így értettem az újrahasznosítást. :)
csak úgy....
@Nyírfa: én nem zárnám ki azt az életre szóló fertözést,-talán a mi immun rendszerünk másképp reagált és ezért vagyunk immunisak a fidesz maszlagra!
szokták mondani,hogy a tanuláshoz csak segg kell.. :)
verőce21
De sokat kell nekünk itthon is tenni azért, hogy elbukjon a Deep State itteni lerakata!
csak úgy....
@verőce21: te is a népszavába törölted még a lyceum utcában a segged? :) -te seggfej!
verőce21
@csak húgy...: Aki mondja, te emberi faj selejtje...!
kereső
Nem tudtam, hogy a románoknál is ugyanakkor lesznek a választások, mint Magyarországon.
Ja, nem is- csak abba kivánnak pofátlan módon beleszólni, hogy mi hogyan éljünk? Ismét?És én vagyok "elllenség", aki itt születtem-én vagyok "ellenség" a saját országomban,a hazámban, az otthonomban? És mondja mindezt egy másik állam állampolgára. Ez azért már a pofátlanság teteje, Nektek is csak azt tudom üzenni, mint 2004-ben- nincs kétféle állampolgárság. Ez pedig azt jelenti, hogy jogok-kötelességek. De úgy néz ki, hogy mostanra nekünk nincsenek/nem lesznek jogaink, csak kötelességeink- és mindezt ti akarjátok megszabni, előirni. Felháboritó és aljas.
kereső
És csak azt tudom mondani, hogy az a politikai vezető, aki ezt igy támogatja- az költözzön oda, képviselje őket ott- és ne itthon, velem szemben.
dr. prédikátor
MI A RETKES ROMÁN KURVA ANYÁDNAK UGATSZ IDE TE INGYENÉLŐ SZARKUPAC!!!
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 22.25

Apósom a Magyar Nemzetet járatta, fiatalasszonyként alig vártam, hogy átfussa a lapot, és a kávémmal leülhessek Diurnust olvasni. Hogy emlegetted a Népszavát, jutott eszembe, élt köztünk egy itthon született, később Romániában nevelkedő , majd középkorúan hazatérő ember, akit Bodor Pál néven anyakönyveztek, de egyik írói álnevével, a Diurnussal vált közismertté. A publicisztikáit olvasni élmény volt fiatalon is, de 2012-től, amikor a Népszabadság blogterének , a Nolblognak a lakója lettem, már kommentelhettem is a bejegyzései alatt. Többször is morfondíroztam azon, vajon mit szólna a mai állapotokhoz, ő, aki az erdélyi közösség egyik apostolaként élte az életét, s akinek az igazság olyan szent volt, mint a kereszténységet nemcsak pallosként maguk elé tartó hétköznapi hősök számára az ostya.
ómió
Pedig, Hullaházy efftárs, azok a nyomok nem Debrecenig, hanem a Szemkilövetőhegyig vezetnek vissza!
Toller Béla
Semmi gond, nyilván kettős állampolgárok. Akkor felelnek majd az itthoni dolgaikért ! Tudjátok, mégsem ők a legnagyobb idióták: ""Próbáltunk összerakni egy közös stratégiát, hogyan lehet iparfejlesztéssel ellensúlyozni a kínai függést a NATO szövetségi keretein belül" - fogalmazott Maróth Gáspár " - Washintonban ! No, ez az igazi idióta, hülye, aljas, nagypofájú, elszállt, semmit magáról nem tudó, nyomorult fidesz-kisegér !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.