Mindannyiunkat érintő, izgalmas bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Perintfalvi Rita, a kormánymédia és különösen Bayer Zsolt által már többször keményen támadott katolikus teológus. Szinte minden megszólalásában kiáll az emberi jogok és különösen az LMBTQ közösség mellett, akiket a kereszténység eszméjére hivatkozva üldöz a magyar kormánykoalíció. "Örülök nagyon, hogy az ellenzék közös miniszterelnökjelöltje Iványi Gábort jelölte a köztársasági elnök posztra... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
hát legalább értelmes ember kb oda sorolnám akár Göncz Árpád és Solyom László szintjére igen ha kell akár szavaznák is rá.
RonaGyuri
mindeközben
Hogy Gajdics hazudik az evidencia

a hogy a lop, csal hazudik NER-szentháromsága mellett az ocsmány stílus is legfőbb jellemzői egyike

A Párt központi napilapja mai vezércikke „A nemzet egysége” is ennek minden kétséget kizáró bizonyítéka.
Az egyébként még tőle is gyengus irkodmány két mókás momentumát emelem ki:
egyfelől; a nemzeti egység jegyében jegyzi meg, hogy „a kormánypártoknak megfelelő többségük van a parlamentben ahhoz, hogy március 10-én megválasszák Novák Katalint köztársasági elnöknek”,
másrészt; s ez még mókásabb „Novák Katalin megszavazása után az államfő felkérje Orbán Viktor újra megválasztott miniszterelnököt, hogy alakítsa meg következő kormányát.”!!! =))
vacsi
Egyértelmű, hogy Novák a megfelelő! Iványi szóba sem jön.
Pálinkás Pál
ebből a kettőből egyiket sem...novák egy buta fideszprosti, iványi meg tetűhintás cigányseggnyaló...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.