Ha éjjel történik valami a házi kedvencünkkel, akkor az ügyeletre rohanva érdemes bankot is robbantani, ugyanis súlyos összegeket hagyhatunk ott a non-stop működő állatklinikákon. Megnéztünk egy éjsza Leegyszerűsítve, részint ezek képezik egy-egy vizsgálat díját, és megnyomja az árakat az is, hogy amíg a humán egészségügyben alanyi adómentes a privát szolgáltatás, addig az állatorvosit 27 százalékos ÁFA terheli. Továbbá a gyógyszereken az állatgyógyászatban nincs állami támogatás, és TB-alapú ingyenes ellátás sem érhető el, a vállalkozásoknak (rendelők, klinikák) a humán embergyógyászati (pl. infúziók) termékeket pedig csak kiskereskedésektől vásárolhatják meg, amelyeknek árai már alapból rendelkeznek árréssel. Mindemellett egy naprakész állatorvosnak muszáj magát folyamatosan képeznie, hiszen az orvosi-biológiai terület egy dinamikusan fejlődő szcéna. A konferenciákat, továbbképzéseket azonban nem adják ingyen.

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Mekkora pofátlanság még a 27 %-os áfa is rajta van. Ilyen magas árak mellett bizony már érthető miért akarnak sokan szabadulni a kedvencektől. Az államnak, a kormánynak nagy a felelőssége ebben, hogy az állatszaporítókat keményen büntessék és az ivartalanítást ingyenessé tegyék. A fiú kutyáknál nem egy bonyolult folyamat lenne és gondolom nem is olyan drága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.