Lelkiismereti szabadságot és szabad vallásgyakorlást követelünk Finnországban! – írta keddi közleményében a Kereszténydemokrata Néppárt(?) a KDNP. “Elfogadhatatlannak tartjuk azt, ami most Päivi Räsänen asszonnyal szemben büntetőeljárás címen a finn bíróság előtt folyik!...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A fészen találtam ezt a beírást, amit itt szószerint idézek:

"Rákerestem az eredeti hírre, mert az sajnos a cikkből sem derül ki. A sok KESMA meg NER-közeli, eleve elfogult orgánumot kiszűrve, külföldi oldalakat néztem meg, és ott azt írják, a képviselőnőt gyűlöletbeszéddel vádolják. Még 2019-ben mondta azt, hogy a homoszexualitás, pszichoszexuális fejlődési rendellenesség, a homoszexuálisokat pedig diszfunkcionálisnak nevezte. Mindezt azért nyilatkozta, mert 3 éve a finn lutheránus egyház kiállt a helyi Pride mellett. Azt is mondta, hogy az egyház a szégyent és a bűnt emelete büszkeséggé. És ehhez idézte tweetjében a közismert Leviták könyve 18:22-t. Mindezért 13 ezer eurós pénzbüntetéssel akarják sújtani. A képviselőnő a szólásszabadsággal érvel, a vád szerint azonban ez gyűlöletbeszéd. Érdekesség, hogy az elítélését lehetővé tevő törvényt a képviselőnő is megszavazta.
Csak azért hogy kontextusba tudjuk hozni a KDNP közleményével. Mert amúgy a hazai oldalak mind azt mondják, hogy a bibliai idézet miatt kell bűnhődnie, és elfelejtik megemlíteni a mellé fűzött kommentárt, ami a lényeg. Igaz, akkor nem is lehetne keresztényüldözésről beszélni."
kereső
"Lelkiismereti szabadságot és szabad vallásgyakorlást követelünk Finnországban!"- MAGYARORSZÁGON!!!
nemkati
Már megint ez a homoszexuális téma és már megint az ezzel kapcsolatos gyűlölet. Pedig a finn nő szerint idézett bibliai szöveg világosan kimondja, hogy az ilyen emberek "el is veszik tévelygésük méltó jutalmát önmagukban", vagyis senkinek nincs köze ahhoz, hogy az egyes ember hogy éli meg a nemiségét, illetve a hívők számára egyedül Istennek lehet ehhez köze (Isten idézte ezt elő) - mivel "Ezért Isten gyalázatos szenvedélyeknek szolgáltatta ki őket."

Ez a KDNP nem egy keresztény, hanem egy farizeus párt, az igaz kereszténységtől fényévekre van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.