Ahogy arról korábban beszámoltunk, "Baszni fogok és tartalmat tolni. Olyan ez most, mint egy comeback." – egy ilyen szövegű zene kíséretében fordult a fiatalok felé a TikTokon Szentkirályi Alexandra, most pedig reagált a zenével kapcsolatban.

"B@szni fogok és tartalmat tolni" – Szentkirályi Alexandra szerint megtréfálta a TikTok
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Szentkirályi Alexandra videója azt mutatta be, hogy milyen szép nagy szögesdrótokat halmoztak fel a határkerítésen. Mindezt egy nagyon fiatalosnak és menőnek hangzó zene kíséretében tette.

Maradjunk annyiban, hogy megtréfált a TikTok. Természetesen ha tudtam volna, hogy pontosan miről szól a szám, nem ezt a zenét használtam volna

- mondta Szentkirályi Alexandra az Indexnek arról a TikTok videójáról, amin a déli határ megtekintése látható, és ami alatt egy kazah rapper "baszni fogok" című száma hallható.

Leszűrtem a tanulságot, hogy legközelebb annak ellenére is jobban meg kell nézni a szöveg jelentését, hogy egy kazah rapszámról és cirill betűs szövegről beszélünk.

- tette hozzá a kormányszóvivő.

Arra a felvetésre, hogy a zeneválasztás okozta a figyelem miatt többen nézték a videót, úgy reagált, hogy "valóban elég sokan nézték meg ezt a videót, így még több emberhez eljutott, hogy a határvédelem kérdése milyen fontos."

Az említett videó itt tekinthető meg:

@alexandra.szentkiralyi Határszemle #border #hatar #fy #foryou #fyp #fouryoupage #magyartiktok #nekedbelegyen #szentkiralyialexandra Я буду ебать – MOREART

Forrás: 444.hu
Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"B@szni kell és tartalmat tolni."
Ez egy jó szlogen a fidesz kormányzásra. A mondat első felére Borkai és Szájer illik, a második felére Rogán Tóni propaganda minisztersége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@bencemacska: Nem is kell mentegetőzni, az történet úgy egész ahogyan mondja. Nem kétséges, hogy ezt vállalta fel.fölösleges maszatolnia.
elmúlt karácsonyok szelleme
Nem tudsz angolul, te féreg velejéig romlott kurva?
Kik a velejükig romlott gecik?
Akik képesek egy egész országot meglopni, elárulni, kiárusítani idegen hatalmaknak - érted ezt, felfogod ezt, Szentkirályi Alexandra?
C_3PO
Felesleges magyarázkodni! Ha nem is tudta a jelentését, akkor is fog ... - ni ! Tehát még hiteles is...
Medvepapa
Drága Hölgyem ! Nem szégyen csinálni, de nem kell nagydobra verni. De most ezt nagyon, de nagyon beszívtam. Igy egyűt is csinálhatja.
elmúlt karácsonyok szelleme
Szentkirályi Alexandra, egy mocskos zsidó - és ennyit kell tudni róla.
Valaki itt felbóvettette, hogy mois a bja náci, istentkóen zsidókkal
Hát így ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.