Ahogy arról korábban beszámoltunk, "Baszni fogok és tartalmat tolni. Olyan ez most, mint egy comeback." – egy ilyen szövegű zene kíséretében fordult a fiatalok felé a TikTokon Szentkirályi Alexandra, most pedig reagált a zenével kapcsolatban.

"B@szni fogok és tartalmat tolni" – Szentkirályi Alexandra szerint megtréfálta a TikTok
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Szentkirályi Alexandra videója azt mutatta be, hogy milyen szép nagy szögesdrótokat halmoztak fel a határkerítésen. Mindezt egy nagyon fiatalosnak és menőnek hangzó zene kíséretében tette.

Maradjunk annyiban, hogy megtréfált a TikTok. Természetesen ha tudtam volna, hogy pontosan miről szól a szám, nem ezt a zenét használtam volna

- mondta Szentkirályi Alexandra az Indexnek arról a TikTok videójáról, amin a déli határ megtekintése látható, és ami alatt egy kazah rapper "baszni fogok" című száma hallható.

Leszűrtem a tanulságot, hogy legközelebb annak ellenére is jobban meg kell nézni a szöveg jelentését, hogy egy kazah rapszámról és cirill betűs szövegről beszélünk.

- tette hozzá a kormányszóvivő.

Arra a felvetésre, hogy a zeneválasztás okozta a figyelem miatt többen nézték a videót, úgy reagált, hogy "valóban elég sokan nézték meg ezt a videót, így még több emberhez eljutott, hogy a határvédelem kérdése milyen fontos."

Az említett videó itt tekinthető meg:

@alexandra.szentkiralyi Határszemle #border #hatar #fy #foryou #fyp #fouryoupage #magyartiktok #nekedbelegyen #szentkiralyialexandra Я буду ебать – MOREART

Forrás: 444.hu
Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"B@szni kell és tartalmat tolni."
Ez egy jó szlogen a fidesz kormányzásra. A mondat első felére Borkai és Szájer illik, a második felére Rogán Tóni propaganda minisztersége.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Gondolom a video alá a zenét azért választották, hogy ezzel is jelezzék kipcsak gyökereiket és testvéri barátságukat a keleti országokkal. Remélem a videót el is küldték kipcsák testvéri államaiknak, hogy bemutathassák saját nézőiknek kik is a barátaik az EU-n belül :D
human
"B@szni kell és tartalmat tolni."
Ez egy jó szlogen a fidesz kormányzásra. A mondat első felére Borkai és Szájer illik, a második felére Rogán Tóni propaganda minisztersége.
tudode
Ja kérem!
.
Egy közt szolgáLÓNAK még az illemhelyen is a kormánytisztviselők ETIKAI KÓDEXÉNEK megfeleLŐEN kell viselkednie, aláfestő zenét választania hangulatkeltés céljából!
.
Példakép híján a világháló segít a cirilbetük fordításában!
simmering73
A mai napig csak annyit tudok, hogy b@szni megy.
Rakoncátlan
Érdekes, hogy működik a tudatalatti. A több millió ismeretlen dal közül éppen a neki megfelelőt választotta. Most már csak az a kérdés mit szól ehhez V. Judit gazságügyiminiszter.
Baker
Egyáltalán,miért cirill betűs fost alkalmaztál, transzvesztita? A daginál akartál jó pontot?!
Eladott Ország
Nyelvében él a szóvivő. "Nyelvében él a nemzet, de nyelvével még senki sem nemzet." Amikor a kormány elhatározza, hogy a magyar jövő záloga a család.
Galway
Jóvvan, de ez már régi történet, vagy tíz napjavált ismertté a dolog! Idáig észre se vette? Érdekes lehet a nemi élete...
Gazella
Te szerencsétlen.. valld be nagyon is jó baszni mind két nemmel. Pont.
namihami
""Egy cseppben a tenger!""
Egy mondatban a teljes Fidesz!
sokanvagyunk
"Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul."
Néro
Ha hülye vagy valamihez lelkem nem használd.
ómió
"Elkúrni fogok és hazudozni" - ez meg a tiptop Böszme szlogen lehetne, most Maki efftárs "prezentációjában"!
Maxipocak
@ómió: Ha nem fideszes lennél, még a főemlősökhöz is tartozhatnál. De így csak az egysejtű agysejtűek táborát gyarapítod a saját prezentációddal.
Dr plágium
Nem a TikTok tréfálta meg, hanem ilyen sötét a csaj. Ha nem értek egy szöveget inkább átlépek rajta...
Béla333
Amilyen a maffia erkölcse, olyan a szóvivője is.
Ennyi!
ómió
@Maxipocak: Bolsi fehérjehalmazként így kell hazudnod magadat? Bolsi főemlősként? De, hisz',ahogy a kommented is igazolja, az is az agynélküli alfaj! Menjen közétek Lenin efftárs, aki "teremtett" benneteket!
Sámannus
Nem moshatod le a "tudatlanságot" Csak az jött a felszínre, amihez értesz mi másért vagy ott?
drrotf
Én elhiszem amit ígért, hogy b. szni fog, hiszen még olyan fiatal!Vagy valakik azt hiszik, hogy a fideszesek nem kefélnek?Akkor a népesedési politikájuk csak süket szöveg lenne?Nem hiszem!
vitriol
Ha szentkirályi szóvívő ezentúl így viszi a szót, méltó lesz a kormányához!
Sámannus
@vitriol: Ez a hitvallása úgy igaz ahogy szerkesztette. Felkínálták neki és bekapta a horgot, azóta röhögnek rajta. Ha van benne önbecsülés el húz a pichsába.
bencemacska
"Természetesen ha tudtam volna, hogy pontosan miről szól a szám, nem ezt a zenét használtam volna"
Ez a mondat most védekezés, vagy annak a beismerése, hogy ennyi a tudásod???
Javaslom neked is meg a tartóidnak is, hogy ne kormányszóvivő legyél, hanem fidesz szóvivő, mert akkor nem az egész országot járatod le, hanem csak a hasonszőrűeket!!!
nezelodo
Kihalt a humor a követőiből és senki sem kérdezte meg tőle, ha már fideszes, hogy fiúval, vagy nagyobb valószínűséggel lánnyal ejti-e meg a légyottot?!
Sámannus
@bencemacska: Nem is kell mentegetőzni, az történet úgy egész ahogyan mondja. Nem kétséges, hogy ezt vállalta fel.fölösleges maszatolnia.
elmúlt karácsonyok szelleme
Nem tudsz angolul, te féreg velejéig romlott kurva?
Kik a velejükig romlott gecik?
Akik képesek egy egész országot meglopni, elárulni, kiárusítani idegen hatalmaknak - érted ezt, felfogod ezt, Szentkirályi Alexandra?
C_3PO
Felesleges magyarázkodni! Ha nem is tudta a jelentését, akkor is fog ... - ni ! Tehát még hiteles is...
Medvepapa
Drága Hölgyem ! Nem szégyen csinálni, de nem kell nagydobra verni. De most ezt nagyon, de nagyon beszívtam. Igy egyűt is csinálhatja.
elmúlt karácsonyok szelleme
Szentkirályi Alexandra, egy mocskos zsidó - és ennyit kell tudni róla.
Valaki itt felbóvettette, hogy mois a bja náci, istentkóen zsidókkal
Hát így ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.