Jobb a békesség alapon kérik a Fudan miatt átnevezett utcák nevének megváltoztatását. „De szép ez a kereskedelmi kapcsolat, kár lenne érte, ha felgyulladna” jellegű levelet írt Baranyi Krisztinának, Ferencváros polgármesterének az itt élő negyvenezer kínai nevében tizenhat magyarországi kínai szervezet vezetője, szignójukat tíz pecséttel is megerősítve. Udvarias hangnemű, de fenyegető levelükben arra kérik Baranyit, hogy a Fudan egyetem kapcsán átnevezett utcák nevét változtassa vissza, jobb a békesség alapon (a levélből az alábbiakban szöveghűen idézünk).

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem tetszenek az utcanevek?Lehet hazamenni..Nekünk se tetszett,hogy orbán a gazdag kínai kommunista országnak akart 540 milliárdért egyetemet építtetni,800 millió értékű telekre,amit orbán ingyen adott volna oda,ami ráadásul a magyar diákváros helye. Az itt élő kínaiaknak senki nem áll a háta mögött pisztollyal,nem kötelező itt élniük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@CsipkeRózsa: Ezt még egyszer meg kéne fogalmaznod, mert nem jött àt.
csak úgy....
@Rizikó: shikim,azt tudtad,hogy a branaui temetöböl eltávolitották a nácik az adolf hitler családjára vonatkozó zsidó ösöket? :) adolf sem volt tiszta fajú ária,mint te sem..
egyszer már shikari korodban említettem,hogy kifizetem a genetikai tesztedet..,
-persze te ezzel úgy vagy mint orbán a miniszterelnöki vitákkal... ,mert még kiderül..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.