Óbudán a Fidesz és Bús Balázs emberei nyíltan aláírnak és gyűjtenek a Mi Hazánknak – állítja Szabó Tímea, aki Facebook-posztjában fotókkal is igazolni igyekszik a dolgot.

Lebukott egy Fidesz-aktivista: aláírt egy másik pártnak

Esetleg még az ívek másolása is belefér a szélsőjobbosok meghitt barátságába. Vagy lehet, hogy csak a Ráskay Lea emlékverseny kerületi selejtezője zajlik. Ki tudja?

- írja a Párbeszéd képviselője és -jelöltje.

Az aktivista tette nem idegen a Fidesz híveitől, néhány napja maga Bayer Zsolt indítványozta a kormánypárti szimpatizánsoknak, hogy minél több kis- és kamupárt ívét írják alá, hogy megnehezítsék az ellenzéki összefogás dolgát.

Forrás: Facebook/Szabó Tímea

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Horizont: Nem, csupán fideszerkölcsűek! Miként a sok kamupárt a számbeli osztást szolgálja, úgy, hogy a Fidesz részéről épp.ezen vatták beígért anyagi elszámoltatása (a fenti ok és cél miatt) se történt meg soha.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
ennek a gyűjtögetésnek pszichológiai hozadéka van, mer azóta a búsbalázs sokkalta vidámabb, és má nemis szedi a szanakszot meg a rivotrillt.
a zemberei viszont szedik a szemetet az útszéléről.
na.
csak úgy....
@Rizikó: te annyira buta,hogy akár a halálos ítéletedet is aláírnád,ha fideszék vagy a ti hazátok izé dugnák az órrod elé!
Clavigo
@KisTehen: Rögtön le is szophattad volna,,,,,körösztyén- demokratikusan...bő nyállal,ahogy felétek szokták,,a Lendvai utcában
terlasz
@KisTehen: "fideszes létemre én is aláírtam mzp-nek"
Hatásos volt, mert alig talál magára szegény.
kereső
Ezen semmi meglepő nincs. Inkább azon, hogy Timi nem akkor háborodott fel, amikor elhangzott a fideSS kampányfőnökei szájából, hogy a fideSS szimpatizánsai segitsnek az aláirásban a kis pártok indulóinak- azaz, legyenek meg az induláshoz szükséges aláirások.És mivel kullognak az események után, nem is kommunikálják, hogy ezek a kis pártok mind fideSS támogatók- az eszem-iszommal az élen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.