Az énekesnő az Instagram-oldalán osztott meg egy friss bejegyzést, melyből kiderült, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is gratulált neki a szüléshez.

Orbán Viktor levelet írt Rúzsa Magdinak

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A levélben Orbán Viktor azt írja:

"Tisztelt Rúzsa Magdi! A családtervezések sokan indulnak neki azzal a nagyratörő tervvel, hogy majd szép sorjában három csöppséget szeretnének fölnevelni, hiszen minél több a gyermek, annál nagyobb a boldogság. A háromszoros öröm természetesen ugyanennyi nehézséggel is jár, de a Jóisten mindig éppen akkora feladatot ad nekünk, amekkorával meg tudunk birkózni, ezért biztos vagyoks abban, hogy Ön édesanyaként is éppúgy helyt fog állni, mint a zenei életben. Engedje meg, hogy a kis Lujza, Keve és Zalán érkezése alkalmából szívből gratuláljak, valamint jó egészséget kívánjak a család minden tagjának"

Forrás: Instagram

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Még erre is odafigyel, még erre is van ideje a doktorminiszterelnökúrnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Még erre is odafigyel, még erre is van ideje a doktorminiszterelnökúrnak.
Baker
A fideszes ped-tetűről is ejthetne pár szót O1G..vagy akár Rúzsa úrhölgy!
lampa laz
Most olyan boldog maduska, h minden este felolvassa a gyerekeknek mese helyett.
Eladott Ország
Értem én, hogy fontos a gyermekvédelem, de akor a fidesz miért hozta Kaletát haza Peruból?! Mert ott lecsukták volna! Talán az inka szüzek védelmében, vagy ő az óvoda vezető a Lendvay utcai fidesz székházban?! Ott kellett volna hagyni megrohadni valami utolsó, szaros délamerikai börtönben. Vonatkozó fideszes mondás, megvédi, mint Selmeczi a Manyupot.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274170632_4861960403896343_697229275031532194_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=AAOkzUlQaNAAX8xmYYZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9LFpmJsq82bCYbp4uLof2nkW2CzaWdhRDStOGAQSf-2A&oe=622E6797
A gyermekvédelem ott kezdődik, hogy a kormány egy gyereket sem hagy éhezni, télen fázni, nem lakoltatják ki őket, nem szakítják el őket családjuktól, ha szegények... Ez a csalàdbaràt kormàny de csak akkor, ha sajàt csalàdjukrol van szó!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274539827_2023923041145753_3213257245879808104_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hNS75dMWkAIAX93-Us4&_nc_oc=AQnnl8V7xkdEZSJ5ZxCXCDcbNXvjyUAPm4vpN1I3ZYGsqDIWoNfBdaembxym0QmtiXk&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-fik6XcDjUB87U892k001eQ7c4hvkKe4RS5c9W98h3pg&oe=622EEBB8
volvós
...összeillenek zsák és a foltja ...
Németh István
Le a kalappal Orbán Viktor előtt, hogy MINDENRE van ideje, egy-két jó szava, kedves megnyilvánulása az egyszerű emberek irányában! Ezt egyetlen egy miniszterelnök, nem tudta - igaz nem is akarta egyik sem megtenni! nem vették a fáradtságot, hogy a polgárok közé "leballagjanak" hogy osztozzanak a gondjaikban, hogy tájékozódjanak a dolgaikról! Ő megteszi, képes rá! Gratulálunk Orbán Viktor!! Te a nép a nemzet polgárainak igazi képviselője vagy! Istenke egyengesse utadat és hozz további bizalmat reményt az ország népének!
AZTÁN ti moslék kecskebogyók >>@Horizont: @volvós: @Eladott Ország: @lampa laz: @Baker: rohadjatok szanaszét a skarabeus bogarak görgessenek benneteket a sivatag homokjában! Igen kérlek szépen @simmering73: mert Ő egy ember, mind az mellett, hogy miniszterelnök, családapa, nagypapa bizony! ÉS melegen javaslom, ha róla beszélsz állj fel >> megérdemli! Mi sokan, nagyon sokan BÜSZKÉK VAGYUNK RÁ!
lemon tree
Bakker, már lassan egyetemisták a gyerekek, már régen túl vannak az első füves cigijükön...
Most jutott az eszébe?
Valaki nyilván szólt a köpcösnek, hogy szarul állunk, kéne valaki felé valami emberi gesztus.
Ennyi ez a történet.

Pro-pa-gan-da - mert Orbán nem érez semmit senki iránt...
lemon tree
"A pszichopata álarca

Első megközelítésre az antiszociális személyiségzavarban szenvedő ember nagyon barátságos, elbűvölő, intelligens, mindig azt mondja és csinálja, amit elvárnak tőle. Általában magas pozíciót tölt be, a céljait mindig eléri, sikeres embernek nevezhető. Ha azonban jobban megvizsgáljuk, akkor kiderül, hogy mindez csak a látszat, és a jólszituáltság maszkja mögött egy teljesen más ember lakozik.

Az antiszociális ember végtelenül önző és egocentrikus, mindent azért tesz, hogy a saját céljait elérje. A mások feletti kontroll megszerzésére bármit hajlandó bevetni, legyen az a személyes kisugárzása, manipuláció, erőszakos viselkedés, szex vagy megfélemlítés. Az áldozatok sokszor csak késve ismerik fel, hogy az elbűvölő álarc mögött ki is lakozik valójában.

A pszichopata nem érez

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy az ilyen személyiségzavarban szenvedő ember nem érez. Nem érez megbánást, bűntudatot vagy lelkiismeret-furdalást a tettei miatt, sokszor elhárítja magáról a felelősséget mondván, az áldozata megérdemelte, amit kapott. Nem érez empátiát, nem tud együtt érezni másokkal, ezért gyakran tapintatlan, lenéző és érzéketlen más emberekkel szemben. A viselkedése sokszor távolságtartó, hideg. Noha mindig tudja, mit kell mondani, de a szavai mögött kevés a meggyőződés és a valós érzelem."
lemon tree
Konklúzió: Egy pszichopata Magyarország miniszterelnöke

(csapó)
volvós
@Németh István: Pistike bolondistók !! Sz.pjad le a vikike túrós nokedlijét napota többször...
Németh István
@lemon tree: @bakcsubakka: @volvós: ti egyenként gennyládák vagytok, egyrészt irigy moslékok, másrészt unintelligens segg fejek, primitív szarnyalogató állatok, hozzátok képest a skarabeus bogár hercegi lény! A választások után pedig masírozhattok a dögveszejtőbe rohadni mint a gennyes lóhús!
Annyi emberség nincs bennetek mint egy repedt fingban - a saját miniszterelnökötöket, akinek csak köszönhettek ti és a mocskos családotok, egy három gyermeket szült anyát alázni - minő bőr van a pofátokon! Igaz nincs is bőr a skarabeuson!
lemon tree
@Németh István: Nem akarom fényezni magam, de nemrégen is megoldottam egy feladatot, amit 140-es IQ alatt lehetetlen megoldani. (igaz, egy másikat, ami min. 130-as IQ-t igényel, azt nem, de van rá magyarázat...)

Téged - és az itt gyakorló fideszes trollokat - az "emberség"-gel egy lapon említeni az nem túl... intelligens dolog (EQ).
Nyírfa
Ha valaki megkérdezné, ki Magyarország hangja, gondolkodás nélkül válaszolnám, hogy a Magdi.
De nincs ilyen kérdés, csak egy poszt Orbán gratulációjáról. Én a helyében elégetném, hogy ne kerüljön a gyermekek közelébe semmi azokból az energiákból, amelyek a miniszterelnökkel járnak.
A kicsiknek jó egészséget kívánok, nőjenek nagyra, éljenek olyan szeretetben, amitől jó és boldog emberekké válnak.
Németh István
@lemon tree: @bakcsubakka: ti igazából Magyarország ellenségei vagytok - nálatok a magyar ember valójában nem is létezik! Valószínű, hogy valami szar-foszladék vagytok, a kanadai indiánok űrűlékének fosszilis - megázott változata MERT ember ki normális ilyen módon nyilatkozni nem képes! A @Nyírfa: erre is rátesz; mint egy a fosba helyezett búgócsiga szórja szét a saját agyvelejét, aljas tróger aki a szülő nőt az anyát, és a művész lelkületű a gyermekeiért megszenvedett nőt alázza! A gender kurva büdös rohadt anyád fogja a gyerekeket erőben egészségben felnevelni !? hányadékok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.