A politikus eléggé kiakadt a történteken.

Azt, hogy én a tulajdonomban álló rendelőben néha megnézek egy röntgenfelvételt, néha-néha helyettesítek és az elmúlt években – ezt már leírni is szörnyű – megcsináltam egy-két műtétet. Sőt, a vállalkozásomban működő állatorvosi rendelő kiadott egy év alatt 100 útlevelet is! Budai nem késlekedett, cselekedett és feljelentett az Állatorvosi Kamaránál.

Ugyan, ahogyan Hadházy fogalmazott, a kamara "leoltotta" Budait, ő nem hagyja annyiban az ügyet, amire a politikus így reagált: 

Ez egy kis szakma, az állatorvosok ismerik egymást és így az országos etikai bizottság személyi összetételét, a tagok politikai meggyőződését ismerve nem is volt kétségem, hogy érhet el sikereket.

Ám a történet itt még nem ért véget: 

A másodfokú bizottság is megállapította ugyanis, hogy SEMMIKÉPPEN NEM SÉRTETTEM MEG SEM AZ ÁLLATOK, SEM AZ ÁLLATTARTÓK ÉRDEKEIT, MAGÁRA AZ ÁLLATORVOSI TEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ KONKRÉT SZABÁLYOK SEM SÉRÜLTEK ÉS AZ ÁLLATORVOSI KAR ÉRDEKEINEK – vélt – SÉRELME SEM GYAKORLATI. Majd 13 oldalas(!) nyakatekert jogi érvelgetés után, kompetenciáját, hatáskörét bőven meghaladva azért 600 ezer forintra(!) megbüntetett, mert szerintük szégyent hoztam az állatorvosi karra (Még egyszer: közben többször elismeri, hogy semmilyen kamarai előírást nem sértettem meg.)

- írta Hadházy, majd kijelentette, bíróságon fogja megtámadni a határozatot:

Forrás: Facebook

Nyitókép: Facebook 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedvelem a NERtelenséget
Hadházy Ákos szüneteltetett praxisa alatt állatokon segített: 600 000 Ft pénzbüntetés.
Kaleta Gábor számítógépén 19 ezer pedofil fotót találtak: 540 000 Ft pénzbüntetés.

A NER Magyarországa, 2022.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
És ezt a büntetést egy olyan szervezet (Kamara) rótta ki, amelyikre és amelyiknek a világon semmi hasznát éppen azok nem látják, akikkel fizettetik a kamarai vezetők jólétét.
Ahogy ez a többire is igaz.
human
Vicces, hogy az ellenzék közt akiket a rendszerváltás és az elszámoltatás legelkötelezettebb híveinek tartok a legtöbben volt fideszesek vannak. És mostani kedvenc újságíróm is 2015-ig még a fidesz médiában és a köztévénél is dolgozott :)
lampa laz
budai gyuszi legközelebbi feljelentése már azt is tartalmazni fogja, h egy macskán "nemátalakító" műtétet hajtott végre. A legközelebbi népszavazást már erre írják ki, védjük meg az állatainkat.
ómió
Pedig Hullaházy efftárs még hazudozni is csak szabályosan szokott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.