„Ha valaki egyszer azt mondta volna nekem, hogy a Gyurcsányék Hódmezővásárhelyről állítanak majd egy ilyen miniszterelnök-jelöltet, akkor én azt mondtam volna, hogy ennek az embernek elment az esze. És az a helyzet, hogy ez most megtörtént. Úgyhogy kedves Makóiak, az önök súlya meg szerepe most nagyon megnőtt, mert az a helyzet, hogy a választás itt fog eldőlni” – így fogalmazott Orbán Viktor Makón, Lázár János társaságában a minap, ez a Facebook-oldalára feltöltött videójából derült ki.

Orbán Viktor szerint Hódmezővásárhelyen dől el a választás vasárnap

Fotó: Facebook

A miniszterelnök lényegében teljes titokban kezdte járni az országot a kampány finisében – írja a Telex.

A volt kancelláriaminiszter fórumán Orbán azt mondta, furán érzi magát a választókerületben, mert persze Makón vannak (voltak), de nagyon fontos város Hódmezővásárhely is. Mert „persze van 106 választókerület, de azért dől el itt a választás, mert aki a saját választókerületében nem tud nyerni, az nem tud nyerni országosan sem” – magyarázta a miniszterelnök, miért is fontos, hogy Márki-Zay-val szemben Lázárra szavazzanak az ott élők.

Hozzátette azt is: szeretne még hosszú ideig együtt dolgozni Lázárral.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Viktor te egy buta műveletlen paraszt-suttyó vagy és egy gyáva tróger; nem csak nincs bátorságod még a fatornyos hazádban sem kiállnod, de még attól is tele a gatyád, hogy vitázz MZP-vel! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Még szerencse, hogy nem Pol Pot megye székhelyén!
Macskaszem
Azt se gondoltátok, hogy Lézerjankót úgy kib@ssza Hódmezővásárhelyről, mint macskát szarni.
Remélem te is úgy jársz Geczi!!!
CHEWBACCA
"Hiszem, fiam, hiszem... hogy ne hinném!"
sokanvagyunk
Talán nem kellene Orbánnak Lázár mögé bújnia, nyíltan megmérettethette volna magát Márki-Zayjal magát valamelyik tv-csatornán egy közvetlen vitában. Gyáva!
telegdilaci
@Horizont:Ha a Hódmezővársárhely és környéke azt szeretné hogy kilopják a szemüket is akkor Biztosan nem a Tisztességes jelöltre szavaznak,inkább az enyves kezűekre!
kormanyos63
Az a nagy probléma, hogy Makó, és a környékbeli falvak fullfideszesek, mégha MZP behúzza is Vásárhelyet, a többi település fogja eldönteni a mandátum sorsát!
Ott Lázár nagyon be van ágyazódva, és mindig is érvényesíteni tudta a lobbiérdekeket is, úgyhogy óriási meglepetés volna, ha MZP behúzná Csongrád-Csanád megye 4-es választókerületét!
RonaGyuri
Viktor te egy buta műveletlen paraszt-suttyó vagy és egy gyáva tróger; nem csak nincs bátorságod még a fatornyos hazádban sem kiállnod, de még attól is tele a gatyád, hogy vitázz MZP-vel! =))
driv3r
Mondja ezt az a baltával faragott arcú, lelkű emberszabású, akit még nem választottak meg közvetlenül - kb. SOHA:

"Orbán egyszer indult, akkor sem nyert. Abban a választói körzetben elbukott amelyikben indult.
Később már meg sem mérkőzött, hanem magát a pártlista első helyére tette és így juthatott be a parlamentbe.
Ezt azért ne felejtsük el!
Ha nem lennének pártlisták, hanem csupán a választói akarat érvényesülne, a Kedves Vezető a parlament közelébe sem mehetne."

Ennek ellenér többször is megbukott !!! !!! !!!
colibri
Ha és amennyiben Hódmezővásárhelyen dől el a választás, kérem szépen a vásárhelyi körzet szavazóit, most se hagyják cserben MZP-t! Már háromszor nyert, legyen ez a ráadás! orbánt és kormányzását már ismerjük, a lakosság nagy többségének semmi jót nem adott, nincs programjuk, a többség a jövőben sem számíthat semmi jóra. Adjuk esélyt a változásra!
Lepényleső
...hátha ott is előkerül egy Osztrák nyugdíjas aki egy parkolóban véletlenül elgázolja az ellenlábast?
Sámannus
A képről az is megállapítható hogy a pohos minyimum tíz éve csak a tükörből látja a farkát. (röhögök)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.