A szakszervezet szerint nem egyedi az eset, sorra kapják az értesítést más tanároktól is. Ha kell, bíróságra mennek a levonások miatt - ígérik. A pedagógusok március 16-án kezdtek országos sztrájkba. A tiltakozó akciókat végül felfüggesztették az új kormány felállásáig. Már nagyjából száz panasz érkezett a PDSZ-hez a sztrájk miatt levont bérek miatt - derül ki az RTL.hu beszámolójából.

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Mirabilis: Szerintem már el kezdtek "egyeztetni,"...a Putrissal..( by gallóné)...
division
@Mirabilis: Ők meg nagy eséllyel rád sz@rnak, erre nem gondoltál? :-) Intelligenciát nem lehet mondjuk tanulni, ahhoz születni kell. Mondjuk nejem is haragudott pedagógusként, hogy a Fidesz nyert, de azért azzal a havi nettó kb. 400 ezerrel szerintem nem keres rosszul, bár igaz, 5-600 körül kellene már az ő fokozatában, de én majd továbbra is kiegészítem neki. Szerdán bejelentést tesz Orbán, meglátjuk mit mond majd. Az ellenzék esetében is lett volna infláció, plusz megszorítások, ezt hozta a vírus meg a háború, de az erős ezt is simán túléli, a gyenge meg vagy elbukik, vagy tesz azért, hogy jobb legyen sírás helyett (akár külföldre is lehet menni, csak ott is ugyanez van jelenleg).
division
@Mirabilis: Te megint rendesen félreértettél. Nekem itthon hét számjegyű a havi keresetem, így nem olyan nagy gond, hogy nejem 400 ezret kap kézhez "csak" mint pedagógus. Ő nem sztrájkolt, nem is fog, csak véleményt formál olykor:-)
Dr. Proktor
Egy meghírdetett álláshírdetésünkre nyolcvanan jelentkeztek, fele szakember, fele tanár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.