Bencsik Gábor egy friss Facebook-posztban akadt ki.

Már a jobboldali Bencsik szerint is vállalhatatlan, amit a közmédia művel – így fakadt ki

Fotó: ATV

A bejegyzést azzal kezdte, hogy bár számára is örvendetes a Fidesz negyedik kétharmados győzelme, de vesz egy nagy levegőt, és kimondja „azt, amit a jobboldalon is mindenki tud: a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan”.

Szerinte képtelenség, hogy

„ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda, a hírmagyarázók és kommentátorok kizárólag a kormánypártok oldaláról érkeznek, a hírműsorokban hírként olvasnak föl hosszú kormánypárti publicisztikákat, miközben az ellenzéki vélemények legtöbbször a kormánypárti cáfolatokba csomagolva jelennek meg”.

Bencsik Gábor mindezt annak kapcsán írta, hogy csütörtökön Márki-Zay Péter, az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje lesz Lánczi Tamás 48 perc című műsorának a vendége. Vagyis ha szigorúan vesszük a műsor címét, akkor ez kapásból 9,6-szer több idő, mint amennyit a választások előtt eltölthetett az MTVA stúdiójában: ekkor a Fidesz lejáratókampányának hazugságaival szembesítette a nézőket.

Forrás: Telex.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A bűnöző román cigánytól ( többgenerációs migráns) és politikai prostituált bandájától meg kell vonni az EU-s pénzügy forrásokat, és meg kell fojtani gazdaságilag ezt a rohadt diktatúrát! Tudomásul kell venni, hogy békés úton ez a qrva rezsim már nem váltható le!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
polgarb
Nagyon nagyon kellene már az a kúrva ingyen pénz! Mi lesz így velünk?!
Eladott Ország
A bűnöző román cigánytól ( többgenerációs migráns) és politikai prostituált bandájától meg kell vonni az EU-s pénzügy forrásokat, és meg kell fojtani gazdaságilag ezt a rohadt diktatúrát! Tudomásul kell venni, hogy békés úton ez a qrva rezsim már nem váltható le!
human
Senki ne örüljön. Nem lesz változás a köztévében. Ez most pusztán azért van mert élesítették a 7. cikkejt az EU-ban a magyar kormány jogállam elleni intézkedései miatt és ha Orbán nem veszi komolyan a kritikákat, akkor megvonják a szavazati jogát.
Most beengedik MZP-t és elmondják, hogy jogállam van, mert beengedték az ellenzéket. Hogy ez a riport milyen szintű lesz azt már láthattuk akkor mikor Karácsony Gergely bemehetett a mindannyiunk pénzéből fenntartott köztévébe egyszer.
Eladott Ország
Ezt mond el Bencsik András öcsédnek is, a "demokrata munkásőrnek". Európában lényegében példátlan, amit Orbán művelt. Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében magára iratta az ország javainak jó részét. Sem a náci Németországban, sem a Szovjetúnióban, és csatlós országaiban így Romániában sem, Albániában sem, és a Frankó diktatúra alatt Spanyolországban sem. Ilyen csak Európán kívül történt, Afrikában és Ázsiában.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143766129_255097439455267_8676844965138681530_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=43to4xfnTWsAX9tAfQD&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT_-pSFBHZJgWPEjc88lk8dScCQ8YmSmQzOuQkZLHrX64w&oe=627B7FF8
Idővel minden a helyére kerül.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277674427_512177003862592_7196693163106561920_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=fit9zHQN3O4AX_XrXe7&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT-afxveSepJbv3pRy7JpuVj7H2ZBt4yQI1deUgkOGOS5g&oe=6259943A
namihami
Vajon mi lehetett az a pénz, paripa, fegyver, amin összevesztek? mert ez nem megvilágosodás, ez lóvé.
Ez a szint már képtelen a megvilágosodásra. Túlzottan régóta él már a cselédsoron.
Béla333
Biztos összefüggésben van azzal a hírrel, hogy a Bendét elküldték a királyi TV-ből.
Ez nyilván nem miattunk történt, hanem az Unió felé akarják bizonyítani, hogy nálunk aztán nincs szélsőséges vélemény és egyenlő elbírálás van a közmédiában...
ómió
De valaha még, mintha az ellenzéki efftársak bojkottja "dübörgött volna"!
Csizmás Kond
Az nem pont igaz. de mindenki úgy itél hogy akar, azt viszont valamiért senki sem érzi felháborítónak, hogy a háború nevében kimindiottan és kihangsulyozva csak egyoldalú híreket engednek közölni és annak nevében vagy hatására a fél világot nyomorgatják és szegénységbe taszítják. A hazai egyoldalúságnak sem előnye sem hátránya, attól nem lesz sem olcsóbb sem drágább semmi és annál a néhány akarnokszereplőn kívül nem is elégedetlenkedik senki.
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim,te egy "kimindiottan " szeles látókörü nyelvújitó és filozófus! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: csak az elsö egy-két sorodat! :) fogadok,hogy énekelni szebben tudsz mint fogalmazni!
Aki Én
@Csizmás Kond: Te önmagad paródiája vagy már.
Elképesztő, amit itt összehordtál.

Ez a legszebb: ,,A hazai egyoldalúságnak sem előnye sem hátránya, attól nem lesz sem olcsóbb sem drágább semmi és annál a néhány akarnokszereplőn kívül nem is elégedetlenkedik senki."

Ekkora baromságot, te jó isten...
Csizmás Kond
@Aki Én: ..de látom ti mindig a leglekesebb olvasói vagyok bármilyen marhaságot is írok...hát nem csodálatos ?...akár sikerként is elkönyvelhetném...mert van két idétlen aki minden leírt betűt olvas, ellemez és kritizál...nem akármi.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ne örülj cirmim, te csak a setétség mértékegysége vagy és ezért érdeklödünk az "írásaid" után! :) te egy curvára szerencsés valaki,-mert mi lenne veled ha fájna a butaság..
Lepényleső
Például ha valaki esetleg egy bűncselekmény hathatós résztvevője,
az bocsánatot nyer ha a többit juttatja a süllysesztőbe,
vagy csak mentességet;s változik az ítélete le nem töltendőre?
(Ennek kapcsán valakineknek juthat ilyen kérdés az eszébe?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.