Ahogy arról korábban beszámoltunk, Márki-Zay Péter a köztévé 48 perc műsorában volt Lánczi Tamás vendége.

Mégis hívták Márki-Zayt és az ellenzéket a köztévébe, de nem éltek vele?
Fotó: Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatót tart, miután leadta szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2022. április 3-án. MTI/Rosta Tibor

Az ellenzék, köztük Márki-Zay is többször hangot adott annak, hogy nem kapnak elegendő időt az MTVA műsorán és nehezményezték, hogy "csak öt perc" jutott nekik, miközben a kormánypártokhoz közelállók állandó szereplők.

Lánczi Tamás elhívta Márki-Zayt a 48 perc című műsorába, amely a hirado.hu és az M1 közös háttérműsora. A műsor legelején a politikus kiemelte, hogy egy kérése van, "szeretne megemlékezni arról a fantasztikus eseményről", hogy ott van az MTVA-ban, és köszöni, hogy bejuthatott oda az ellenzék képviseletében "több mint öt percre" és szeretné, ha 10 percig csendben maradnának.

A műsorvezető szinte azonnal megtörte a csendet, mondván, hogy ne éljenek vissza a nézők idejével, ugyanis "annyi izgalmas kérdés van“.

Márki-Zay azt is megjegyezte, hogy "ez egy fantasztikus eredmény, hogy a mi pénzünkből fönntartott közmédiában, már egy bukott választás után, az ellenzék miniszterelnök-jelöltjeként van alkalmunk beszélgetni".

Lánczi Tamás erre azzal reagált, hogy:

Mi számtalan alkalommal kerestük, kerestünk téged. Vagy három tucat alkalommal. Lehet, hogy hozzád nem jutott el. Természetesen készültem én is, ki is nyomtattam azt a listát, úgyhogy majd oda is adom

- válaszolta Lánczi, mutatva a papírt, amelyen állítása szerint az szerepel, hogy hányszor keresték meg a jelölt csapatát a szereplés lehetőségével és azt is hozzátette, hogy szívesen át is adja neki.

Én úgy érzem egyébként, hogy az ellenzéknek számos lehetősége volt, hogy megmutassa magát a közmédiában is, reklámokat is leadhatott volna, még ezt sem tette meg, én úgy éreztem végig, hogy az ellenzék fölépített egy narratívát, ami a gonosz közmédiáról szól, ami ellehetetleníti az ő kampányát, és a végén már ennek a »foglyává« vált az ellenzék, és amikor volt lehetősége, akkor sem élt vele

– ismertette a műsorvezető.

Márki-Zay erre azt válaszolta: „ne haragudj, nem volt ilyen lehetőség“, majd kiemelte, hogy minden kérésük ellenére nem sikerült bejuttatniuk egyetlen egy ellenzéki politikust sem, és elmondta, hogy tételesen meg fogják cáfolni a listát, amelyet kapnak a hívásokról.

Forrás: liner

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
Ha igaz lenne, amit Lánczi mond, akkor azt még a választási kampányban arra használták volna, hogy a "moslékkoalíció" gyávaságát bizonyítsák, mondván: "még a nyilvánosság elől is bujkálnak, nehogy szembesítsék őket a hazugságaikkal".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Peller Anikó: 14.15
Szerinted?
Lánczi mond igazat, hogy listája van arról, hogy sokszor hívtak meg ellenzéki politikusokat a királyi TV-be, csak azok nem mentek el, vagy az ellenzék politikusai, akik egyöntetűen állították és állítják, hogy nem kaptak meghívót a "köz" TV-be?
Elhiszed Lánczinak bemondásra, minden bizonyíték nélkül? Na ne...!!!
Peller Anikó
@Béla333: Ne ijedezz, még bizonyítékkal se.
Maxipocak
Randa kis görény ez a lánczi. Nerben a helye.
Al X
Ha igaz lenne, amit Lánczi mond, akkor azt még a választási kampányban arra használták volna, hogy a "moslékkoalíció" gyávaságát bizonyítsák, mondván: "még a nyilvánosság elől is bujkálnak, nehogy szembesítsék őket a hazugságaikkal".
Al X
Ki látott kormánypárti "riportert" loholni ellenzéki politikus után, aki menekül előle? És fordítva?
ómió
Na, ugye, milyen "gyümölcsöző" volt magatokat "kirekesztettnek" hazudni, efftársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.