Kiderült az is, hogy nemcsak Márki-Zay Péter, hanem annak idején Bayer Zsolt is igent mondott neki.

Lázár békejobbot adott Márki-Zay Péternek

Lázár Jánost a Blikk kérdezte arról, hogyan akar együttműködni Márki-Zay Péterrel, akit korábban „politikai hullának” nevezett – írja a 24.hu.

Hódmezővásárhely parlamenti képviselője szerint a vetélkedésnek immár vége, eljött az együttműködés ideje,

a győztesnek nemcsak joga, de felelőssége is, hogy a béke és az együttműködés irányába terelje a dolgokat.

Erre tesz kísérletet. A munkamegbeszélésen a polgármesterrel arról tárgyalna, miként lehetne újra gyarapodó pályára állítani a várost, amelynek az elmúlt években elakadt a fejlődése.

Márki-Zay Péter szerint a Fidesz bosszúja miatt, a Fidesz szerint miatta, mert többet foglalkozott országos politikával, mint helyi ügyekkel.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
Én egy aljas, sunyi gazembernek tartom Lázárt továbbra is, de azt nagyon szép gesztusnak tartom, hogy Vásárhely fellődése érdekében békejobbot nyújtott a választáson csúnyán leszerepelt, bukott, politikai hulla vetélytársának, MZP-nek!
Hogy őszínte volt e ez a közeledés, vagy a háttérben MZP "kinyírására", és elllehetetlenítésére készűl, majd elválik a következő hónapokban!
Mindenesetre kezdetnek ez nem rossz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Sokadrangúan érdektelen, hogy Lázárnak van ujjlenyomata, vagy nincs. Sejtésem szerint legfeljebb a táskahordozás idején simulhatott redőtlenre az ő ujja, vagy időközben az enyv kitöltötte a barázdákat. Azt nem feltételezem, hogy sorozatgyilkosok és nehézsúlyú bűnözők példáját követve csonkította meg előrelátóan magát, és nyúzta le az alsó hámrétegig a kezéről a bőrt. A mosónők persze korán halnak, de nem hiszem, hogy Lázárnak bármi fogalma lenne a kétkezi munkáról. Nem az a baj, hogy ujjlenyomata nincs esetleg, hanem hogy gerince, lelkiismerete, tartása, becsülete sincs. És már semmitől nem riad vissza. Ez a sötét feudalizmus szellemiségét a korrupt, balkáni erkölcstelenséggel ötvöző kelet-európai mentalitás nemzedékek sorsát kártyázza el a szemünk láttára. Már azt is ellopják, ami még nincs."
LézerDzsoni oly jó sáfára volt a közpénznek, hogy városát az ország legeladósodottabb városává tette. Most teheti az egész országgal.
colibri
Ha nem ismernénk lázárt, akár szép gesztusnak is értékelhetnénk ezt a kezdeményezést. De régóta ismerjük! Akár elég a fenti képre ránézni és már el is árulta jellemét. Fideszesnek sose higgy! Baromi nagy csalódás lesz a vége! Nagy kár, hogy nagy mellényben járnak és hibátlannak gondolják magukat, közben akit egy picit is érdekli, tudja az igazságot.
human
Erről a skorpió és a béka tanmeséje jut eszembe.

A skorpió megkérte a békát, hogy vigye át a hátán a folyó túloldalára. A béka persze nemet mondott elsőre, mert attól félt, hogy a skorpió meg fogja marni és mindketten a vízbe vesznek. De a skorpió addig győzködte, hogy a béke beadta a derekát és elindult a folyónak hátán a skorpióval. Alig értek a folyó közepére mikor a skorpió megmarta a békát.
- Miért tetted ezt? Mondtam, ha megmarsz mindketten odaveszünk.
- Nem tehetek róla. Ilyen a természetem. - mondta a skorpió.

Lázár az egy gonosz, korrupt, hataloméhes ember. Nem fog soha megváltozni.
terlasz
Megérdemlik egymást, mi vakbirkák meg őket.
Lepényleső
...miután a gyilkos elvégezte tettét,megbocsát az áldozatnak,hogy az ráfröccsentette a vérét?
Humánumból hát megérdemli jegyét,hisz megbocsátotta áldozatának ily cselekedetét? Szép?
ómió
Maki efftárs alkalmasint úgyis lehazudja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.