Jakab Péter közösségi oldalán közzétett bejegyzésében közölte, megalakult a Jobbik új képviselőcsoportja, amelynek ő lesz a frakcióvezetője.

Jakab Péter rossz hírt közölt a Fidesszel
Fotó: Jakab Péter, a Jobbik elnöke leadja szavazatát a miskolci Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskolában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Megtisztelőnek tartja, hogy képviselőtársai ismét őt választották frakcióvezetőnek.

Rossz hír ez a Fidesznek, hisz ismét ebben a minőségben lesznek kénytelenek végighallgatni a felszólalásaimat a parlamentben

- írja bejegyzésében.

Megköszönte a bizalmat régi és új képviselőtársainak, hozzátette azt is, hogy, 

igyekszem még több munkával megszolgálni a parlamenten belül és azon kívül is.

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Az a szörnyen rossz hír, hogy nincs is frakciója a jobbiknak, a nincsen frakciónak nincsen vezetője! ez elkeserítő De tényleg, most mi lesz a trágyalevekkel! melyik krumpli-földre viszik áztatásilag őket!?
Nyírfa
Tedd le az esküt, Péter, szolgáld a NER-t. Engedd meg, hogy ne kívánjak hozzá sok sikert.
percsi
V. Gábor jobb lenne helyette? Gábor simul a nagy homi egyesülethez, most ott keresi az igazit, mert a jobbikban nem jött össze.
Jakab, továbbra is vigyél hálós krumplit a szegény fid. főninek és a szavazóinak is, 4 évenként, mert ahhoz vannak szokva, hátha téged is imádni fognak. Egyél párizsit, és továbbra is kürtöld a valóságot!
terlasz
Lesz igény a fidesz csepülésére, más eszköz úgysincs a kezetekben. Hajrá Péter!
ómió
Na, Parizer efftárs! Harmada frakcióval minimum háromszor akkorákat kell tudnod hazudni! De ezzel biztos nem lesz "gondod"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.