Ahogy arról már beszámoltunk, Fábry Sándor szerint Gyurcsány Ferenc annak idején Pécsen függetlenített KISZ-titkárként besúgó volt.

Konok Péter: Fábry Sándor is besúgó volt annak idején
Fábry Sándor humorista az idei Petőfi Zenei Díjak átadásán a zamárdi Strand Fesztiválon 2019. augusztus 20-án. A Petőfi Rádió, a VOLT Produkció és az M2 Petőfi TV közös díjait – tizenkét kategóriában – egész estés gálán adták át. MTI/Bodnár Boglárka

Konok hozzáteszi, hogy Fábrynak erre bizonyítéka nincs, de mint mondja Pécsen ezt széltében-hosszában beszélték, többek között az idézett műsorban Rónai Egon arra is rákérdezett, hogy inkább orbánistának gondolná magát vagy antigyurcsányistának?

Az első időben mindenképpen az utóbbi. Tehát ez azt jelenti, hogy számomra a XX. század legfontosabb eseménye 1956, tehát én mindent '56-hoz képest határozok meg, magamat, a családomat, a barátaimat, a politikai viszonyulásaimat is. 

- mondta Fábry, amire Rónai megjegyezte, hogy akkor Gyurcsány még nem is élt, ahogy Orbán sem.

Rendben van, de akkor ezt úgy mondom, hogy az '56-hoz való viszony az eléggé fontos. Fletó barátunk Pécsett függetlenített KISZ titkár volt.

- emelte ki Fábry.

Lehet, hogy Gyurcsány besúgó volt? Lehet. Lehet, hogy nem volt besúgó? Az is lehet. Szerintem Fábry Sándor annak idején Budapesten – a MAFILM dramaturgjaként – besúgó volt. Erre bizonyítékom nincs, de legalább a Krisztinában ezt beszélték.

- jegyzi meg közösségi oldalán Konok Péter.

Miért mondhatja ezt Fábry Gyurcsányról? Miért mondhatom ezt én Fábryról? Tette fel a kérdést, majd meg is válaszolta, hogy azért mert nem nyilvánosak az egykori ügynökakták. Ezért mindenki azt mond, amit akar.

Tovább felsorolta azon miniszterelnökök nevét, akiknek regnálása idején NEM hozták nyilvánosságra a pártállami belső elhárítás besúgóinak aktáit:

Antall József

Boross Péter

Horn Gyula

Orbán Viktor

Medgyessy Péter

Gyurcsány Ferenc

Bajnai Gordon

Orbán Viktor

Orbán Viktor

Orbán Viktor.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
És most sem fogják. No és a fecsúti Ramszesz a mai napig nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
@karma1: mellár tamás nyilatkozta aki Gyurcsány tanára volt hogy neki mindig leszóltak a pártbizottságból hogy Gyurcsány elvtárs vizsgázni megy,"figyeljen rá" oda.
Azért ez ma már elég gáz!
Jelenleg ez a mellár a Fletó szövetségese.
Jozefina
Fábryról el is lehet hinni!!! Gátlástalan mindenkori seggnyaló!!!??
ómió
Sándor, Sándor! Gondolhattad volna, hogy az efftársak ezt azonnal rád fogják hazudni!
Nessy
@Maccska: Hogy is kapott Deutsch Tamás diplomát sok év után?
Gyurka80
@drrotf: Gyurcsány aktái? Ott vannak ahol a szakdolgozata! Értelmetlen az aktákat keresni, mert az elvtársaid teherautószámra hordák megsemmisíteni a csepeli papírgyárba, néhányat meg hazavittek zsarolás céljából!
Gyurka80
@karma1: Ne hazudj, ez van a wikibe: "1981-ben a Kommunista Ifjúsági Szövetség, a KISZ főiskolai bizottságának tagja lett. Elsősorban rendezvények, diákprogramok szervezésében vett részt. Később KISZ-titkárnak is megválasztották, ami a tudományegyetem és a tanárképző főiskola összevonása után jól fizető állást jelentett számára. 1984 és 1988 között a KISZ Pécsi Városi Bizottságának titkára, majd 1988–1989-ben a KISZ Központi Bizottság Egyetemi és Főiskolai Tanácsának elnöke lett. 1989-ben a KISZ jogutódjának, a Demokratikus Ifjúsági Szövetségnek (DEMISZ) az alelnöke volt, a szervezetben a radikálisabb, reformer vonalat képviselte. Két hónap után kilépett a DEMISZ-ből, és kb. harminc társával megalakították az Új nemzedék nevű ifjúsági szervezetet, melynek elnöke lett. A szervezet rövid ideig állt fenn, majd szinte észrevétlenül szűnt meg" Azért szűnt meg, mert ellopták a vagyont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok