A juhok körülbelül negyven hektáron, jól tartva éldegéltek, amíg a kecskeméti járási hivatal és a kormányhivatal intézkedni nem kezdett.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ez az ország már egészen szürreális!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@nemkati: Bííírkapörkölt. Az egész családnak, falunak komának, a többi megy a fagyasz tóba.
Csizmás Kond
@nemkati: ...Kati...szerintem ez a nő enyhén dilis...és ami a százvalahány állat lelövöldözését illeti és ha azt te elhiszed akkor sorstársak vagytok...
Macskaszem
@Málna: A lényeg, hogy volt egy területéhes, aljas, gonosz szomszéd, aki a hatósággal összejátszva halomra gyilkoltatott többek között fiatal, vemhes, állatokat is. Ezután nem hivatalos NÉBIH tetemszállító autó jött értük, hanem egy ponyvás KAMION. Ha nem érted, olvasd el @nemkati: 11:47 linkjét.
szaboria1
Vajon kilehet az a szomszéd akinek a kérésére ugrik a kormányhivatal?
Peller Anikó
@Kondi cica: Szerintem te vagy az nemenyhén. Végigfutott már a macska agyacskádon ez a lehetőség?
Málna
@Macskaszem: A lényeg, hogy valaki úgy tartott állatokat, hogy a legalapvetőbb szabályokat sem tartotta be. Ha ő felelősen gondoskodik a jószágairól, akkor ez az egész nem történik meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.