Csütörtök délelőtt kezdődik a kétnapos CPAC Hungary nevű, konzervatívnak nevezett összejövetel Budapesten.

Orbán Viktor beszédet mond az amerikai jobboldal budapesti minikonferenciáján

Matt Schlapp, az American Conservative Union (ACU) elnöke helyszínbejárást tart az Alapjogokért Központ és az American Conservative Union közös, a Bálna Budapestben tartott sajtótájékoztatója után 2022. május 18-án. Budapesten tartják, első alkalommal Európában a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórumot május 19-én és 20-án, a rendezvény vezérszónoka Orbán Viktor miniszterelnök lesz. MTI/Szigetváry Zsolt

Az amerikai jobboldal éves szuperkonferenciájának magyar mini kiadásán beszédet mond majd Orbán Viktor miniszterelnök és egy volt republikánus elnökjelölt-aspiráns is a Bálnában – írja a Telex.

A meghívottak között felmerült legnagyobb név, Donald Trump előző amerikai elnök nem vesz részt az eseményen, és Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés volt elnökjelöltje sem, csak párt elnöke szerepel az előadók között. Olyan ismertebb politikai szereplők, mint Tucker Carlson, az amerikai Fox News sztárműsorvezetője és Nigel Farage brit politikus is csak videóüzenet formájában jelennek végül majd meg a program szerint.

Az esemény bejelentése után több magyar lap és maguk a szervezők is úgy tálalták a hírt, hogy Magyarországon fogják megtartani a Conservative Political Action Conference-t, azaz a CPAC-et, ami valóban óriási szó lett volna, hiszen ez az amerikai jobboldal legfontosabb éves összejövetele, melyre több tízezer konzervatív aktivista és politikus szokott ellátogatni.

A csütörtök-pénteken tartott budapesti konferencián azonban egyáltalán nem ez várható, ez a „nagy CPAC”-nek egy kihelyezett mini-kiadása lesz. A CPAC Hungary nem az egyetlen külföldi szatellit eseménye a CPAC-nek, rendeztek már konferenciát Ausztráliában, Brazíliában, Japánban és Dél-Koreában is. Viszont a budapesti lesz az első mini-CPAC, amelyet Európában rendeznek.

Ennek ellenére a legnagyobb különbség az igazi CPAC és a budapesti kiadás között, hogy utóbbin gyakorlatilag egy befolyásosabb republikánus politikus sem vesz részt.

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: Telex

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Miközben ezen a balkáni kis szemétdombon marha nagy király vagy, mert elegendő kőagyú balfaszt sikerül tizenéve a rettegés-gyűlölködés-tudatlanság bermuda háromszögében tartani, azért jól láthatóan Európában és az USA-ban is megy a kétségbeesett kapálózás, hogy a konzervatív körökből történt kipottyanás után újra krediteket szerezz ezeknél az asztaloknál, mert hamar rájöttél arra, hogyha mindkét helyen a totál segghülye széjobber nácikhoz ültetnek át, akkor onnan többet nem lesz visszaút, ami odabszna a felmorzsolt hitelességednek még jobban, nem is beszélve arról, hogy mennyi pénzt buksz ezen, hiszen nácinak lenni nem jó útlevél sem Európa, sem az USA civilizált jobboldali köreiben.
A magyar adófizetők pénzéből meg korlátlanul lehet ilyen Tucker Carlsonokra költeni, akiket ugyan Amerikában is szélsőséges tahónak tartanak a legtöbben, meg alusisakos konteó-terjesztő idiótának, dehát a te kis rajongóidnak annyira fingja nincs a nagyvilágról, hogyha azt mondanád nekik, hogy ő volt Obi-wan Kenobi a Gyűrűk urában, amit Rákay Philip rendezett, azt is elhinnék neked..." És őszintén szólva szívesen adok az ilyen konferenciákra néhány milliárdot az adómból, mert így tudhatom, hogy a suttyóidnak továbbra sem jut majd pénz kórházra, iskolára, tetőre, munkahelyre - és örömmel nézem végig, ahogy a saját szarukat eszik nyomorukban, legyünk őszinték egymással, nem igaz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te a nagy hülye szavak embere! :)
Nyírfa
@Eladott Ország: 10.03

Reggeli első nevetésem kipipálva. :))
Nessy
@Shikari: Amen! Isten áldásával!
Nyírfa
Figyelem, figyelem! Orbán Viktor szupersztár kétnapos fellépése a Bálna kultúrban tekinthető meg! Ugyanitt láthatják azon illusztris vendégek neveit, akik ugyan kaptak meghívást Orbán Viktor előadásaira, de nem éltek ezzel a kitüntető lehetőséggel. Ez legyen az ő problémájuk, de mi örvendezzünk, hogy ismét távolabb kerültünk az emberiség jobbik felétől.
Éljen, éljen, éljen , sapkákat feldobni, üdvrivalgani kötelező! Rohamra, harcosok!
Nyírfa
@Eladott Ország: 10.46

Ezt még biztosan Hofi kapta le, csak el volt dugva a fiókjában. :)
De: engem emlékeztet ez a kép a régi balatoni bekötö utcácskákra, amelyeken legfeljebb két biciklis fért el, még nem betonozták le a földutat, és a fejünk felett összeértek a fák lonmbjai. Szóval, ez a felvégel számomra a megtestesült retró romantika, és isten bizony nagy örömet szereztél vele, mert a Balaton maga volt a szerelem! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.