Nem tetszik nekik, hogy vége a benzinturizmusnak.

Az osztrákok nekünkfeszültek a benzinrendelet miatt: hazaküldenék a magyar munkavállalókatMTI/Komka Péter

Mint ismert, a kormány legújabb vonatkozó rendelete értelmében múlt péntek óta kizárólag magyar rendszámú autók tankolhatnak a kedvezőnek számító 480 forintos áron a magyar kutakon. Ezt Gulyás Gergely a múlt csütörtöki Kormányinfón jelentette be hozzátéve, ettől a benzinturizmus megfékezését remélik.

A Heute osztrák lap is foglalkozik a témával, ami a Facebookon megosztva heves indulatokat váltott ki a kommentelőkből – vette észre a blikk.hu. A rtl.hu néhány kommentet is kiragadott a sok közül.

Van, aki azt nehezményezi, hogy ha Magyarországon ilyen olcsón tudják adni az üzemanyagot, akkor Ausztriában miért nem.

Más arra hívja fel a figyelmet, hogy amikor a magyarok náluk dolgoznak és szép pénzeket visznek haza, akkor minden rendben van, de ha az osztrákoknak kell valami Magyarországról, akkor sz*rnak ránk.

Emellett többen megjegyezték, hogy az osztrák kormánynak felső határt kellene bevezetnie az üzemanyagokra, más szerint a magyar döntés fényében

újra át kellene tekinteni a kollektív szerződéseket, amelyek hasonló kedvezményeket biztosítanak a magyar munkavállalóknak, mint az osztrákoknak.

De volt olyan is, aki azt írta, hogy ellenintézkedésként a magyar munkavállalókat azonnal haza kellene küldeni Ausztriából.

Forrás: blikk.hu, rtl.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
minden döntés helyes, ami keresztbe tesz orbánisztánnak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
minden döntés helyes, ami keresztbe tesz orbánisztánnak...
kissé felnőttem
ez megint csak a népeket egymásnak ugrasztó szarság ami orbánhoz meg a parlagfűveséhez köthető aztán ilyen sikarikák meg okádjanak orbán ölébe meg nyalják a seggét majd vége lesz a film előadásnak lesz tán számonkérés is.
Toller Béla
Ahhoz azért velejéig labancnak kell lennie valakinek, hogy azt az aránypárt szóvá tegye, "nálunk dolgozhatnak, pénzt is kereshetnek, de ha nekünk lenne jó valami, mert ott az állam ráfizet, akkor kiszúrnak velünk". Nosza, gyere tankkkal, sereggel, vidd amit akarsz ! Most akkor hol alacsonyabb a nép kulturája ? MIndenütt ?
Qqberci
@Pálinkás Pál: Csak most nem azokkal csesznek ki, akik az egész baromságot kitalálták...
Pálinkás Pál
@Qqberci: ez igaz, de valahol el kell kezdeni...akár azzal hogy a 6 milliónak olyan helyzetet teremteni,hogy helyrerakják a 3 millió húgyagyút...
Pálinkás Pál
@KisTehen: tee marha, van kb 8,5 millió szavazati joggal rendelkező ember ,abból 1 millió cigány,meg kétmillió selejtes szavazott rátok...melyik a több...aki rátok szavazott, vagy aki nem?...
Pálinkás Pál
@KisTehen: ránk?...ne keverj össze engem az impotens ellenzéki trágyadombbal...
Pálinkás Pál
@Maccska: bukni fogtok, nem választással...ezt a 4 évet már nem húzzátok ki...
csak úgy....
az osztrákok akadályozták meg a német autópálya díjat,megjegyzem jogosan, ugyan is a német politika úgy gondolta,hogy csak a külföldiknek legyen kötelezö a matrica! európában nix kettös mérce! -ezt csak a gyogyós nem érti..
ómió
A viszonosság meg a "sógik" kétszínűsége lenne!? Kevés!
Málna
@Pálinkás Pál: Azért ideje lenne egy B-tervnek, Palikám. Nem gondolod?:-) Ezzel telik az életed, hogy Orbán bukását várod.
Pálinkás Pál
@Málna: különösebben nem érdekel...nekem mindegy ki van hatalmon...nem függök egyik oldaltól sem...
vacsi
Furcsák a sógorok... A magyar munkavállalók DOLGOZNAK, amiért fizetést kapnak. Ők meg ingyen vinnék a mi benzinünket? olcsón?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.