"Posztkommunista gerontokráciakabaré – az Országgyűlés alelnöke, Jakab István hülye, mint a segg" – ezzel a címmel osztott meg egy parlamenti ülésen készült videót Puzsér Róbert.

A publicista által közzétett felvételen az látható, hogy a Szabó Tímea mentelmi jogáról tartott szavazást levezénylő fideszes alelnök nagyon nincs képben.

De annyira nincs, hogy egyszerűen nem érti, mit jelent, ha 118 igen és 41 nem szavazat érkezik arra, hogy az ellenzéki képviselőnő mentelmi jogát függesszék fel.

Nos, legalább volt néhány derűs perce az ellenzéki képviselőknek is.

Forrás: Youtube

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
És még ezeknek van pofájuk Bident demens vénemberezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
@telegdilaci: Büdös bolsi volt a fidesz jelentős része !
fergeteg
Puzsér ? Ki a fasz vagy te, te bunkó?
fergeteg
Magyartalan senkiházi faszkalapok gyülekezete az itt levő balzsidó kommentelők.
amortizáltok
@Eladott Ország: nehéz ám az embert a stokedlival netán kettős létrán állva forgatni mert másképp nem tudják hát ezen a fajtán nem is lehet nem is érdemes segíteni maradjanak a sötétségükben addig marad az orbánia mint MÁNIA.
telegdilaci
@Macskaszem:Viszont igen jó és hűséges kommunista volt az előző rendszerben,mindíg tudja hova álljon,kinek kell a Talpát nyalni!
Németh István
AZ ESETLEGES TÉVEDÉS EMBERI DOLOG! De te baromfasz aljas puzsér neked viszont az egyik országos szintű vezetőd az akit te; a becsületében emberi mivoltjában sértettél meg, ezzel az országot járattad le > te a barmok lógó fasza! te vajh mikor kívánsz megdögleni, hogy a stílusoddal ne szennyezd a környezetet!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.