A belvárosi kerület szerint a főváros gondatlan gazdája a Podmaniczky és a Vörösmarty térnek, ezért Karácsony „ne csodálkozzon” azon, ha helyette a kormány gondoskodna ezekről a közterületekről.

Az V. kerület már meg is magyarázta, miért indulnának államosítások a fővárosbanMTVA/Bizományosi: Róka László

Belváros önkormányzata csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményben reagált Karácsony Gergely Facebook-bejegyzésére, amelyben a főpolgármester kifogásolta azt a sajtóban megjelent tervet, miszerint több V. kerületi közterületet állami tulajdonba vennének.

Sajtóhírek szerint állami tulajdonba kerülne a jelenleg a főváros tulajdonában álló Podmaniczky Frigyes tér, Vörösmarty tér és Széchenyi István tér, amelyeket ezután

az állam az V. kerületi önkormányzat ingyenes vagyonkezelésébe adna. Ezután pedig akár maga is rendelkezhetne fölötte.

Karácsony Gergely szerdán közösségi oldalán reagált a hírre, alkotmányellenesnek nevezve a három, „rendkívül fontos” tér ellentételezés nélküli államosítását. Közölte, ha ilyen törvényt elfogadnak, a főváros pert indít.

Az V. kerület közleményében kiemelték: a Podmaniczky és a Vörösmarty teret 2019-re Belváros önkormányzata kormányzati támogatással újította meg. Majd természetesen beleálltak Karácsonyba is:

A két V. kerületi tér fővárosi fenntartású, Karácsony Gergely azonban felelőtlen, gondatlan gazdájuk: évek óta elhanyagoltság, kiégett fű, piszok és szemét jellemezte a népszerű köztereket, pedig ezek impozáns részei lehetnének a Belvárosnak, Budapestnek.

Hozzátették: Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármester többször jelezte a főváros vezetésének, hogy átvennék a közterületek karbantartását.

Megjegyezték: a főpolgármester rendkívül fontosnak tartja a tereket, de 2019 óta „jóformán egyáltalán nem látják el azok üzemeltetési feladatait és 2022. április 28. óta mindenféle anyagi ellentételezés nélkül ezek elvégzését Belváros Önkormányzatára bízták”, miközben a terek hasznosításából – így például a karácsonyi vásárból – származó bevételek a fővárosi önkormányzathoz folynak be.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Egy önkormányzat törzsvagyonát csak azért mert egy kívülálló azt gondolja, hogy nem kezeli gondosan, államosítani, az azért az ön kormányzatiság megtorpedózását jelenti!Ezt a Pál utcai fiúk Einstandolásnak nevezték ami akkor sem tetszett a fiúknak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
Egy önkormányzat törzsvagyonát csak azért mert egy kívülálló azt gondolja, hogy nem kezeli gondosan, államosítani, az azért az ön kormányzatiság megtorpedózását jelenti!Ezt a Pál utcai fiúk Einstandolásnak nevezték ami akkor sem tetszett a fiúknak!
Nyírfa
2024-ben azért nem lesz őszi önkormányzati választás, mert már nenm lesznek önkormányzatok. Az EP- és az önkormányzati választások összevonásának a terve csak ezt a folyamatot vezeti fel.
Úgy gondolom, ezt az einstandolást - by@drrotf: - nem tehetik meg. De, ha mégis, akkor rajtunk, fővárosiakon a sor.
tudode
Hol lehet ebben is a probléma?
.
Annak fényében, tükrében, hogy a templom egere oldalbordájának 2010-ben nyilvánosságre került vagyonnyilatkozata mellékletét képező kimutatásban tulajdonosa 33 tétel között pl. utca, csatorna, szántó, rét, beépítetlen terület, csatorna, stb. kulipintyók, stb. stb.
.
---- Lévai Anikó vagyonnyilatkozata (2010. január 28.)
2010-2015.miniszterelnok.hu/gallery/kozlemenyek/Levai_vagyon_2009.pdf
.
???
Néro2
Magyar-rázza rázza rázza és rázza. Na mi jön ki belőle ? Sok kicsi Orr-bán.
Csak úgy folyik szanaszét.
Nyírfa
@tudode: 18.59

A probléma az, kedves @tudode: , hogy el vagyok keseredve, mert nem látom, hogy a magyarok akarnának kezdeni valamit a legnagyobb problémával, Orbán Viktorral.
tudode
@Nyírfa: kedves
.
Én is, annál is inkább, mert felkerült mostanában a világháLÓRA a rendszerváltás reménysége, az ifjú utcaharcos, nem tudtam végignézni:
.
---- MÁSKÉPPEN BESZÉLGETEK: INTERJÚ ORBÁN VIKTORRAL, A FIDESZ ELNÖKÉVEL, 1996. // Friderikusz Archív 61.
www.youtube.com/watch?v=GuASOXr6nYQ&t=134s

’’’’’26 éve, 1996-ban készült ez a közel 50 perces beszélgetés Orbán Viktorral, aki akkor már két éve túl volt egy jelentős, az 1994-es választási vereségen és még egyszer sem volt a hatalomban. Sok mindenről szó esett ebben az interjúban: például Orbán politikai gondolkodásának változásairól, arról, hogy valójában milyen örökséget hagyott rá Antall József miniszterelnök közvetlenül azelőtt, hogy meghalt, de az is szóba került, hogy szokott-e Orbán önvizsgálatot tartani, illetve, hogy ki vagy mi a kontrollja, és elmondta véleményét a Fideszből 1993-ban kivált lázadók árulásáról, a tévedés lehetőségéről, a média és az értelmiség támadásairól, valamint az akkor még számára teljesen közömbös hatalomról. Ezt a beszélgetést is dokumentum-értékűnek tekintjük, ezért tesszük közzé teljes terjedelmében.”””
----------------
..
Sajnálatos módon vannak olyan ismerőseim akik a hangját sem szeretik hallani, de vannak olyanok is, akik elfogadják a pávatáncát!
.
Sajnálatos módon hasonlóan ahhoz, amikor a kutya hasonlít a gazdiKÁJÁRA, és ez a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes ország megalkudott úgy, hogy
.
---- Így tanul meg egy ország fél vidáman együttélni a saját rablóival - Parti Nagy Lajos a Dobszerdában
www.youtube.com/watch?v=geOhSVW0bCY&t=1486s
-------------------/
.
Olyan lett az ország, mint egy kripta, de az élet megy tovább!
Nyírfa
@tudode: Fridit nagyon becsülöm, élvezem a műsorait, de nincs az a pénz, hogy megnézzem az Orbánnal készített interjúját. Azok közé az ismerőseid közé tartozom - ha annak nevezhetem magam - , akik a hangját sem tudják elviselni, de olyannyira, hogy azonnal elkapcsolom a csatornát, ahol megjelenik, és megszólal.
Az a kör, amelyben én mozgok, egyértelműen ellenzéki. A régi kollégák, kolléganők között van Szijjártó-fan, meg olyan is, aki értetlenül áll a magyar viszonyok előtt: hogyan történhetett meg, hogy volt demokrácia, nincs demokrácia. Nyugdíjas vagyok, nem keresem a régiek társaságát, de, ha összefutunk valahol, mindig dumcsizunk egy nagyot: van, hogy csak nézek, mi lett egy-egy kedves emberből, vagy, hogy mekkorát fejlődött xy, ki sem néztem volna belőle. Örülök, hogy nem kell már dolgoznom , mert konfliktusaim lennének, úgy pedig nem öröm a munka.
Nyírfa
@tudode: Lemaradt: " Olyan lett az ország, mint egy kripta, de az élet megy tovább! "
Igen. Kriptahangulat van, nincs sem látszatja, sem érzékelhetősége az EU-tagságnak. A vidám barakk szabadabb volt, demokratikusabb, tervezhetőbb élettel, sok színnel, kedvvel. És ez lett belőle. Kriptaország.
tudode
@Nyírfa: .
Több szem többet lát, ahány BUKsza annyi éleképpen ürül. Több millió Ft jövedelemből a kaparjkúrta NER-tagok, a sundámbundámmal együtt nem érzékelik a inflációval járó napi gondokat:
..
www.google.com/search?q=ner+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER&aqs=chrome.1.69i57j35i39j46i131i175i199i433i512j0i433i512j46i433i512j46i131i433i512j0i512l2j0i433i512.4602j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
---------------------
.
Gyomorforgató bagázs, a templom egerével az élén, csak úgy rákéredzketem a világhálóra:
.
------ Orbán vagyonnyilatkozatából kimaradt Magyarország területe, élővilága, minden vagyona és lakója
nepszava.us/orban-vagyonnyilatkozatabol-kimaradt-magyarorszag-terulete-elovilaga-minden-vagyona-es-lakoja/

Igen, de a propin csak két ezer karakternyi hsz-nek van helye azzal, hogy tiszteletet érdemel minden hsz-elő, akik két ujjal kezelik a klaviaturát!
.
!!!
tudode
@Nyírfa: kedves!
.
Megtisztelt a virtuális barátságoddal!
.
Azzal, hogy 1998-ban a fenegyerekbe helyeztem a bizalmadat, aztán rögvest kiábrándultam belőle miután leállíttatta a IV-es metró építését, azt a NEMZETI SZINHÁZAT, amelynek a Deák téren maradt örök mementóként a göldre, és kirakatta a Duna-part mellé a rozsdatemetőre, sok-sok téglajegyet vásárolva a szakszervezettől. Aztán ahogy Torgyán doktorral elbánt, akinek köszönhette a bársonyfotelt.
.
Nem voltam körültekintő, mivel családi probléma miatt hajnal négytől dolgoztam, felvetőeve a kérdés, hogy vajon hány választásra jogosúlt ad ennek a pávatáncosnak bizalmak, akik nem tudják a mai napig sem, arról nem is szólva ahogy elbánt Simiskával, az elvtársával, az akkori pénztárnokával, hogy
.
---- Kicsoda Orbán Viktor - hét tanulságos történet
www.youtube.com/watch?v=Hvz1_Jb_CJ0&t=174s
----------------
.
Az az ember még nem született meg aki überelni tudná ezt a pávatáncos, embernek látszó tárgyat, aggódva a gyermekeink jövőjéért!
,
.!!!
Nyírfa
@tudode: Ritkán, de előfordul, hogy kevés ez a kétezer karakter. :)
Volt idő, amikor zavart az Amerikai Népszava hangvétele, ezért nem is törtem magam, hogy rendszeres olvasójává váljak.
De változott a megítélése, és ez összefügg a magyar viszonyok változásával.
Hatvanpuszta fejezi ki igazán azt a mohó vágyat, amit Orbán kisebbrendűségi komplexusa táplál: vágy a sikerre, a tekintélyre, az uralkodásra, a társadalom csodálatára, hogy fontos, megkerülhetetlen emberként tartsák számon. Bele is betegedett.
Nyírfa
@Mirabilis: 21.31

És sikerülni is fog.
tudode
@Nyírfa: .
Én is hasonlóan viszonyultam az amerikai népszavához, de mostanában be be nézek, mert nevén nevezik a mi kis emberileg mini bársonyfotel foglaLÓNKAT!
Nyírfa
@tudode: 21.42

" Megtisztelt a virtuális barátságoddal! "

Köszönöm! Számomra a barátság , ha személyes, ha virtuális, ha plátói , a legértékesebb kapcsolat. A fiaim édesapjához, bár külön váltunk, de a mai napig a legtisztább kötelék fűz, a barátságé.
Néha irigylem a férfibarátságokat, nők között ilyen mély, életre szóló kötődéseket még nem tapasztaltam.
.
ómió
Ugyan már! Hiszen Mutyigeri efftárs a dugókon kívül "csak" a koszt szaporítja!
tudode
@Nyírfa: .
Manapság az is nagyszó, ha közösnevezőre jutnak az emberek bármely témában.
.
Nekem a nővérkém volt a barátom, akinek 16 évvel ezelőtt letelt a földi mandátuma. Beleszólt az életembe a II. vlágháború, akkoriban úgy hívták a hazájukat elhagyókat, hogy emigráltak. Aztán a aktív koromban idő hiányában nem lettek barátaim, mivel a barátságra is időt kell szakítani.
.
A férfi barátságról az a tapasztalatom, hogy valami szenvedély, az ital, a kártya, a foci vagy egyéb hoby tartja őket össze a teremtés koronáit, miközben a gyengébb nem legtöbbje ledolgozza a 8 órát, aztán ha jut ideje jut a barátság ápolására, miközben a családja minden gondját, öröme után bezuhan az ágyba, aztán a verkli folytatódik előről!
.
Megtisztelsz azzal is, hogy reagálsz a hsz-eimre!
Aki Én
@ómió: ...neked mindig is bejöttek az államosítások.
Egy kis nosztalgia, mi bolsi csicska?
Nyírfa
@tudode: 10.31

Amikor jönnek a "kicsim" barátai - nem sokszor, mert mindenki dolgozik, tanul, éli a felnőtt életét -, akkor úgy érzem, visznek a gyerekek tovább valamit, amit tőlünk, apától, anyától láttak. Mind a két fiam tartós kapcsolatokat épít, van olyan , ami óvódás korra nyúlik vissza, a többségük azonban az iskolai időszakokra datálódik.
Sztinte hihetetlen, de a nagyfiúnak az egyik óvódai barátja ma is képes repülőre ülni, hogy kiugorjon hozzá néhány napra, egy hétre, de az igazi, A Barát ma ugyanabban az országban él, ahol a fiam. A kapcsolatuk több mint 40 éves.

A " kicsim" dettó. Úgy szervezi maga köré azt a néhány embert, akivel az iskolai évek alatt mélyebb kapcsolatot alakított ki, hogy tudom, ezek a fiatalok mindig számíthatnak egymásra. Ha építkezni kell, akkor is, ha buli van, akkor is. Hihetetlen, hogy kamaszkoruk óta ismerem őket. :)

@tudode: , itt többünknek a példaképe vagy.
tudode
@Nyírfa:
.
Megtisztelő számomra az, hogy megosztod Velem életed értelmét a fiaid boldogságát látva.
.
Szenior koromra én is boldogsággal élem a napjaimat másként. Mégpedig amiatt, hogy érzékelni tudd az én gyermekem születésének a viszontagságait, mégpedig 56-ban olyan munkahelyen dolgoztam, hogy közlekedés híján be kellett menni stoppal, gyalog, bármilyen módon, felfáztam, és csak orvosi segítséggel fogant meg a babám. Az életem legboldogabb állapota volt míg a szívem alatt hordtam.

Aztán vasárnap kéredzkedett a napvilágra, amikor a fogadott orvosom szabadságon volt, emiatt ügyeletes nőgyógyász fogóval segítette a napvilágra, amitől agyvérzést kapott! Hosszú, rögös út vezetett mindkettőnket attól, hogy nem akarták beiskolázni, intézménybe utalták. De én ebbe nm mentem bele. Szakemberek: gyógymaszőr, -tornász, logopédus, magántanító, stb. igénybevételével, mivel nem érte el az önálló életvitel szintjét, .az ő kérésére, miszerint olyan helyen szeretne lakni ahol egy helyen van a lakás, és munka teljesült. Harmadjára olyan intézményben él 30 éve párjával boldogan, akit elhagyott a családja, ahol appartmanban, a szükséges mértékű segítséggel élik örök gyermek életüket, hogy mi épek tanulhatnánk tőlük milyen módon kell együtt élni .
.
Mai napig email-ban minden szava imádság hozzám.
.
Köszönöm mindazoknak a hsz-társaimnak azt, hogy rátekintenek a az élettapasztalattal teli hsz-eimre.
.
Neked pedig köszönöm az elismerő szavakat!
Eladott Ország
@sgl: ma, 08:56 ♦ Csuda hogy kivan a szívem. Az uram nyilas volt, a fiam ávós, az unokám fideszes. A dédunoka meg fidelitasos lesz.
uploads.disquscdn.com/images/62a7917b6babe784edebc59f0670925e563b72e9c1b52d1d2da41d7105bad27c.jpg
Pályázati állás. – Ez szakmailag rátermett?! Nemhogy a szűk családi körömhöz nem tartozik, de még nem is távoli rokon! Ja, csak ez a rajz, kb 45 éve késztült, egy fél emberöltő. Sajnos nem jobb lett a helyzet, hanem sokkal rosszabb, de előre megyünk nem hátra. Csupa rokon, az egész világ. Mindenkinek van egy szegény rokona, akit el lehet helyezni, azok aztán, ha már benne vannak az állásban, semmit se csinálnak, se gondolatuk, se szorgalmuk tovább nincs. Én halálos ellensége vagyok a rokonoknak. Ez a rákfenéje az egész magyar életnek. (Móricz Zsigmond: Rokonok) Lehoczki István volt a kedvencem a Ludasban, a fidesz egypárt rendszerben nem változott semmi. Nepotizmus. Aktuálisabb, mint bármikor!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278859974_2069481726589884_4398311086363736846_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=J6CAKw4GrTEAX-ZI3Xm&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-kCysOEadSjEl__FpmhBV48f6ERgHvVZ11ztEMQ9DbGw&oe=62B1B21D
Eladott Ország
Orbán bosszút áll és kivégzi az önkormányzatokat.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/138052487_3642301362550774_8909036073267928323_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=fKh6QFCr3GMAX9b63kw&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-0PscfiQ-QF6DEY0DoDHyp0Lu-bw-S9d7VKOSHWieAtg&oe=62D114F6
Az önkormányzatok bevételeit is sorra elvették. Az SZJA 2013 óta teljes egészében a kormány zsebében landol, pedig ezt eredetileg is arra találták ki, hogy a helyi önkormányzatoknál maradjon. A 2019-es választási vereség után pedig felgyorsult ez a folyamat is. A gépjárműadó után az iparűzési adót is megvágták. Parragh László pedig már arról fantáziál, hogy az utóbbit is teljesen elveszik majd a városoktól és falvaktól. Az egyenlő lenne a csőddel. A képlet és az irány tehát világos. A fidesz-kormány egyre nagyobb és szorosabb függésbe szorítja az önkormányzatokat. A saját bevételeiket elveszi, és az államtól csak az kap pénzt, aki a fidesz szerint is jól viselkedik. A feladatok jelentős részét pedig kormány által kinevezett mamelukok által vezetett hivatalok intézik. Akiknek se kedve, se érdeke nem lesz soha, hogy érdekelje őket a helyben lakók problémája.
ezalenyeg.hu/data/80_onkori_cikk_focuspointscale_w800_h450_fx0_fy0.jpg?key=b973dfcf703eec99b143938efb901403
Nyírfa
@tudode: Gyakorlaton voltam Down-szindrómával élő, koruk szerint már felnőtt emberek között. Az eligazításon megkaptuk azokat az információkat, amelyek lehetővé tették az adekvát kapcsolatfelvételt. Tolakodni, leereszkedni hozzájuk nem volt szabad, de ezt jóérzésű ember amúgy sem tenné. Hogy milyen kvalitások vannak a fogyatékkal élő társainkban, arra rácsoidálkozhattam. Az érzelmi kifejező eszközeik valami ősi, természetes kötődést tartalmaztak, s mondhatom, hogy egyáltalán nem voltak értelem híján. Különös világ, olyan attitűdöket mutatnak a benne élők, amelyek minket is közelebb vihetnek önmagunkhoz, az érdemi valónkhoz.
Hogy a gyermeked ma boldog ember, az a legtöbb, amit adhattál neki. Úgy gondolom, adni csak az tud, aki érzi, tudja azt a másik embert, legyen az hozzátartozó vagy idegen,

Mindent szívesen. És tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
tudode
@Nyírfa: .
Igen!
.
A klf. hepienddel rendelkezők világában élek, több évtizeden át végezve önként vállalt társadalmi munkával. Pl amikor suliba járt a szülői munkaközösség elnöke voltam, és a sulit a Győri csipkegyár függönnyel látta el, a Sasadi kertészek pl. az eladásra nem került Mikulásvírággal, sőt már az egyik intézményben 300 gyümölcsfán érik a gyümölcs, stb. stb.
.
A jó szóval sincsenek híján egy buksi simogatás, vagy egy szem cukorkáért.
.
Arról nem is szólva, hogy a regnálók a sérültek világát sem hagyta ki a kisded játékából azzal, hogy a III. csoportos rokkant nyugdíjukat adhatóvá tette, és az un. alkotmánybíróság 2018-as ajánlására a mai napig nem adta vissza azoknak, akikiktől elvette, vagy csökkentette:
.
----- Alkotmánybíróság: Jogellenesen vették el Orbánék a rokkantnyugdíjakat
index.hu/gazdasag/2018/11/09/ab_rokkantnyugdij/
.
„”””Újabb pofont kapott az Alkotmánybíróságtól a Nemzeti Együttműködés Rendszere: a testület hosszas vita után kimondta, hogy a kormány megszegett egy, az emberi jogok védelméről szóló nemzetközi szerződést azzal, ahogy az elmúlt években elvette a rokkantnyugdíjasok juttatásainak nagy részét. Kérdés, hogy ezzel mit kezdenek a magyar bíróságok, a magyar állam és maguk a károsultak.”” (…)
----------------
.
Az egy dolog, hogy mi épekkel add vissza a babaruhát játszat áttételesen a regnáLÓ, de az már alja, hogy az ország legkiszolgáltattottabbjait sem hagyha ki a pályatáncikájából, az skandallum!
------------
.
Így élünk mi a XXI. században az átkosnál klassziSOKKAL átkosabb országban!
Nyírfa
@tudode: Kádár alatt sok minden elképzelhetetlen volt. Nem lehettek oligarchák, nem vágták zsebre a közvagyont, mindenkinek volt otthona, jövedelme, tanulhatott, és szükség szerint orvosi ellátásban részesült.
A társadalombiztosítás által fizetett járadékokkal a Gyurcsány-érában sem volt probléma, legalábbis nem emlékszem arra, hogy a rokkantsági ellátásokból élők páriának számítottak volna.
De erről, te többet tudsz.
Orbánnal egy baj van, igaz, az le is fedi az élet minden területét: rossz ember. És ezen a véleményemen az a tény sem változtat, hogy mentálisan alkalmatlan a társadalmi együttélésre.
tudode
@Nyírfa: .
Időmilliomosként beleovastam Dr. Kende Péter: A Viktor, és az Igazi Orbán Viktor c. feldolgozásába, és azt a következtetést vontam le az olvasottból, hogy mentségére szolgáljon az, hogy agyba, főbe verte az éltetadója, és megragadt a magnótűje ott, hogy legyőzte az apukája, sőt ne emeld rám a kezedet is intette, amelyet a 444 publicistája is megírta a GYŐZELMI KÉNYSZER c. könyvét, amelynek az lehet a lényege ennek a pályatévesztett focistának a szinte minden szinten győzni akarás:
.
----- győzelmi kényszer
Egy váratlan vereség, ami húsz éve kísérti az országot
444.hu/tag/gyozelmi-kenyszer
---------------
.
Neveldének tekintve az EU-t is soros elnöksége óta, elvégeztetve a piszkos melót az arra vállalkozókkal, szirénhangjával elkábítva a pornép közül azokat, akiknek hasznuk származik tőle, és tájékozatlanok.

Nem tanulva meg azt, hogy a bosszú rossz tanácsadó, oly annyira kiengesztelve az éltetadóját:
.
Hét év alatt 15 milliárd forintot keresett az Orbán-család nem bérből és fizetésből
g7.hu/kozelet/20210604/het-ev-alatt-15-milliard-forintot-keresett-az-orban-csalad-nem-berbol-es-fizetesbol/
--------------
.
Bizonyára okkal nem csak a vagyonuk, a termete is okkal terebélyesedett duplájára a papírtigrisnek
.
A saját orgánumával is
.
----- Orbán Viktor: Szánalmas papírtigrisnek látszunk, rajtunk nevet a világ
24.hu/kulfold/2021/06/07/orban-viktor-unio-kina-veto/
---------------
.
Legyünk jobbak őnáluk:
.
---- Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg
----------------
.
Idővel mindenki elnyeri méltó büntetését!
Nyírfa
@tudode: 15.13

A legsúlyosabb büntetést szabom ki rá: a nyilvános megszégyenülést. Utána vihetik a zártosztályra.
Két Kende van, a szociológus és az ügyvéd, megnéztem, melyikük írta a könyvet. Tekintve, hogy nem árt ismerni az ellenségünket - ő, sajnos, már az -, lehet, én is belekukkantok, már amennyiben vanak olvasható rlszletek belőle a neten.
Azért az borzasztó, hogy valakit, aki történetesen a hazád miniszterelnöke , az ellenségednek tartod. De hát, kivívta.
tudode
@Nyírfa: .
Igen kivívta, mert a balga választásra jogosúltak egyrésze belé helyezte a bizalmát, a mai napig. Na nem a felkészültségéért, hanem az közösből juttatott adományokért!
.
Csóró nyuggerként nem szeretnék a helyében lenni úgy, hogy időnként elemfeltöltésre kellene mennem!!!
.
Azzal együtt, hogy 2005 adventjén kis „o”-val építette volna eföldi országot, és nagy „O”-val Isten országát, szerinte is mindenki elnyeri/te méltó büntetését:
.
------ Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE&t=1s
.
„”””"Az ember akkor legerősebb, amikor térden áll"
-----------------

Miután az Orbán-Gyurcsány vita után nem volt alkalma építeni nagy„O”-val Isten országát, valószínűsítve nem vállalták ápolását a magyar ideggyógyászok, rémremény lett az élete, mert a világháló mindent tud:

.
------ Vallott az ideggyógyász: A Gyurcsány-Orbán vita után járt először Orbán Viktor Grázban:
titkoshirek.wordpress.com/2018/03/30/vallott-az-ideggyogyasz-a-gyurcsany-orban-vita-utan-jart-eloszor-grazban-orban-viktor/?fbclid=IwAR0bxr3hcuHQD2BoceWBxd2kurY2pxp2rLaHYzAmabWIR6RzUlG33GZozlk
-----------/
.
----- BREAKING! Egy egész emeletet tartanak fenn Orbán Viktornak a titokzatos grázi magánklinikán
titkoshirek.wordpress.com/2018/03/27/breaking-egy-egesz-emeletet-tartanak-fenn-orban-viktornak-a-titokzatos-graz-i-maganklinikan/
--.-----------/
.
Majd 2018-ban

---- TITKOS FOTÓ: Egy Graz-i magánklinika parkolójában tünt fel Orbán Viktor kisbusza
titkoshirek.wordpress.com/2018/03/05/titkos-foto-egy-graz-i-maganklinika-parkolojaban-tunt-fel-orban-viktor-kisbusza/
----------------
.
Koldusként országlásért élet az ilyen, elviselve a családtagoknak, de egy országnak kiszámíthatatlansága következtében Isten verése!
.
Legyünk jobbak önála!
ómió
@Aki Én: Megint a tetves bolsiságod másrahazudása gyötri efftársiasságodat!? Csak nem Mutyigeri efftársad valamelyik "privát méhlegelőjén pihensz" a kutyaszarban!?
Nyírfa
@tudode: tegnap, 16.21

Bocs', hogy csak most válaszolok, de folyik a fürdőszoba-felújítás, és időnként nekem is csatasorba kell állnom.:)

A pszichopaták azzal tudják manipulálni a közvetlen és közvetett környezetüket, hogy, mindig tudják, mikor, mit kell mondani ahhoz, hogy megnyerőek legyenek, az igazság, az erkölcsiség bajnokaként tűnjenek ki az éppen aktuáls szerepükben. Aki bírja az intelligencia bizonyos elemeit, csak sokára bukik el, azonban a kevésbé pallérozott elmét könnyebb utolérni mint a sánta kutyát.
Hogy Orbán még mindig hatalomban lehet, ahhoz a hozzá hasonlóak támogatása kell, és ez az országunkra nagyon rossz fényt vet, hiszen mutatója is a népesség átlagos szellemi szintjének. Régen - anno - sokkal értelmesebbnek tartottam a magyarokat, de ez a 33 év kijózanított.
tudode
@Nyírfa: kedves!
.
Az V. kerületi sundámbundám során messzire jutottunk/tam!.
,
Azzal együtt érthetetlen számomra az, hogy élet, halál ura lehet az, ellenben pl. egy közösségi járművezetővel aki csak úgy vezethet bármilyen járművet, akinek pályaalkalmassági igazolványa van, miközben őfélesége az, aki még nemzetbiztonsági átvilágiításon sem esett át, átejtve az egész országot, az EU-val együtt a palánkon azzal szemben, hogy egy mezei közszolgának is kötelező::
.
---- Orbán most sem mondta el miért nem esett át soha nemzetbiztonsági átvilágításon
hvg.hu/itthon/20181029_Orban_most_sem_mondta_el_miert_nem_esett_at_soha_nemzetbiztonsagi_atvilagitason
-----------------
.
Ezzel szemben.
.
----- Huszadjára szavazta le a kormánypárti többség az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát
444.hu/2019/11/19/huszadjara-szavazta-le-a-kormanyparti-tobbseg-az-ugynokaktak-nyilvanossagra-hozatalat
-------------
.
És az élet megy tovább azzal, hogy a remény hal meg utoljára meg mi kisemberek ! Gondolkozom tehát vagyok Veled együtt kedves Nyírfa
.
Jó munkát kívánva!
Nyírfa
@tudode: Köszi! :) Ha minden igaz, délutánra készen leszünk, mármint a férfiak, akkor jövök én mint Magdi anyus. :)

A problémákat együtt hozzuk létre, tehát együtt is kell megoldásokat találnunk, ennek nagyon jó mondja az őszinte beszélgetés. Néhányotokkal lehet, ha nem így lenne, fel sem jönnék a Propellerre.
A lényeget írtad meg zárószóként: gondolkodni és együtt lenni. Számomra mindkettő örömforrás.
kissé felnőttem
A Keleti pályaudvart nem ohajtanák szintén Államosítani ??? ÍMár lassan pár komolyabb esőzés aztán omladozik, ja orbán a reptérre jár a vonat ledegradáló? ja azért még állagmegóvást megérdemelne ám

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.