A kormányközeli Nézőpont Intézet nemrég az ügyben kutatta a köz véleményét, hogy bizonyos magyar és külföldi kulcsfigurák vajon mennyire lehetnek béke- vagy háborúpártiak. Természetesen a körből nem maradhatott ki Soros György sem. 

Az eredmények alapján a megkérdezettek 83 százaléka szerint Ferenc pápa pártolja leginkább a békét, majd közvetlenül utána Orbán Viktor következik 78 százalékkal. A magyar miniszterelnökre a kutatás szerint a Fidesz-szavazók 91 százaléka, a baloldali szavazók 58 százaléka gondol így, írja a 444.hu.

A Fidesz szavazók szerint Orbán Viktornál csak a pápa pártolja jobban a békét, igaz nem sokkal

Fotó: TIZIANA FABI / AFP

Őket jócskán lemaradva Emmanuel Macron francia államfő követi 44 százalékkal, róla alig fele ennyien feltételezik, hogy a háború oldalán áll. Vlagyimir Putyin orosz elnököt tartják a leginkább háborúpártinak (69 százalék), míg Joe Bidenről 56 százalék, Volodimir Zelenszkijről 49 százalék gondolja ezt, Soros utánuk jön.

Középen Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc áll, róluk csak néhány százalékkal gondolják többen, hogy háborúpártiak, mint azt, hogy a béke oldalán állnak.

Forrás: 444.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
A Fidesz szavazók szerint Orbán Viktornál csak a pápa pártolja jobban a békét, fej fej mellett Kirill pátriárkával :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A háborúzó putyinkát védő patriarka a béke legfőbb letéteményese. A magyar vétó a legfényesebb bizonyítéka miféle béke kerekedik abból az egész világot fejetetejére állítva. Már alig van aki nem agyalágyult az egész Kárpát medencében.
csak úgy....
@Maccska: mától kezdve nem vitázok elmebetegekkel,remélem megértesz tibim! :)
namihami
Na, ismét tisztábban láthatjuk---a fideszszavazók agyi kapacitását és a Nézőpontot irányítók együttállását. Az egyik hitet kap érte, a másik milliárdokat.
És ettől boldogok---a nézőpontosok egy kicsivel jobban.
kereső
@Maccska: 14:255. Ismét nevet váltottál ó "nagy vadász". A szóhasználatod elárul.Senki nem tudja ollan "izesen" leirni ezt az anakronisztikus szóösszetételt:"liberálfasiszték", mint @Shikari...a belföldi nagy vadász, és echte mihazánkos , fideSS nyalizó.
Gazella
@KisTehen: Tudod mi a tény?? Az, hogy te fidesz troll vagy! Vagy kevered itt a mija hazánk lóf@szát!
ómió
Bizony, nem Orbán mondta, hogy "ez a mi háborúnk", hanem Maki efftárs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.