A tárcavezető szerint az ország kettős nyomás alatt áll.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Már 2015-ben is putyin elvtárs szervezte a migrációt Európába, amikor szétbombázta sziriát. Most meg a különleges hadműveletének köszönhetően - lesz éhség migráció Afrikából, és van menekülés a háború elől Ukrajnából. Druzsba petrus x@rjál sünt, mert hazudozol össze-vissza, ahelyett, hogy a valódi bűnöst megneveznéd. Kettős nyomás?? Az, a fejedben, te hazug disznó- hiszen a hozzánk érkező ukrán menekülteknek alig 3%-a folyamodik tartózkodási engedélyért, a többiek amint tehetik mennek tovább.
Macskaszem
Állítólag Szerbiában rekedt 6 ezer migráncs, akik évek óta próbálkoznak átjutni a határon igen mérsékelt sikerrel. A számuk nem nő, és nem is nagyon fogyatkozik.
De próbálkoznak, legutóbb egymást lődözték, de mindez mondom, Szerbiában történt, szóval semmi közünk hozzá, de muszáj rettegtetni a hülye birkákat, mert még elkezdenek a horror élelmiszer árakról, meg a Csutkány horda "háborús béremeléséről" beszélni.
bencemacska
Nem tudom elhinni, hogy a főkolomposok nem erről tárgyaltak 5 órán keresztül a "maratoni" asztalnál.
Hogy a kakadu is ezért kapta a kitüntetését az nagyon is lehetséges, azért nem adja vissza?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.