A forintot Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz tette tönkre 12 év alatt – jelentette ki a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője.

DK: Orbán Viktor és a Fidesz tette tönkre a forintotFotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik VI. Fülöp spanyol király az állam- és kormányfők részére adott gálavacsorájára a madridi Királyi Palotába 2022. június 28-án. Másnap kezdődik a NATO állam- és kormányfők kétnapos csúcstalálkozója. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Barkóczi Balázs keddi, online sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy a kabinet 2010-ben 275 forintos euróárfolyam mellett vette át a kormányzást a baloldaltól.

A DK szerint "a forint történelmi gyengeségének három egyértelmű oka van, és a háború nincs közte".

Nem a háború, hanem Orbán Viktor a gyenge forint és a "megállíthatatlan infláció" oka

- állította a képviselő.

A politikus arról beszélt, hogy a kormány eladósította az országot, éveken keresztül "forintgyengítő, multibarát" gazdaságpolitikát folytatott, a "kormányzati korrupció" miatt pedig felfüggesztették az uniós pénzek kifizetését. A gyenge forint az Orbán-rendszer egyenes következménye

- foglalta össze véleményét.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Tehenész
Te pedig ne menj a napra kalap nélkül.
tudode
Válámi van csak nem az igázi )Rajkin)
.

A rontom bontom mindenütt van ahol semmi keresnivalója nem lenne a felszentelt jogi diploMÁJÁVAL!

----Csaba László: Orbán pávatánca is árt a forintnak
24.hu/fn/gazdasag/2022/03/10/csaba-laszlo-orban-pavatanca-is-art-a-forintnak/
..
!!!
Aki Én
@KisTehen: Egész pontosan melyik rész nem fedi a valóságot?
polgarb
@KisTehen: Már megint a kenderföldeken legeltél te nagy marha?!
Eladott Ország
@KisTehen: A forint a világ harmadik legrosszabbul teljesítő valutája volt az elmúlt három hónapban, csak az 50 százalékot zuhanó török líra és a chilei peso teljesített rosszabbul.
Orbanisztáni valuta egy harács.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/16729373_1297985300256869_5013555752781415849_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=UaQ66QiusV0AX8ffk-z&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-lw0rWIuvyWoFxntg62P0MUHw8PypnqG9UFpgJ0WxStQ&oe=62EBA7E3
Aki Én
@KisTehen: Igen, erre tippeltem. Te tényleg nem emeled fel a fejed legelés közben.
Nem csoda, hogy egy kérődzővel azonosulsz.
A DK-nak meg most totál igaza van. Sajnos.
amortizáltok
@Eladott Ország: akkor már távozhatna a történetekből is
amortizáltok
szoros a nyaktekerészeti mellfekvenc vagy már minden? meg szaros is?
Nessy
Miután az "emútt tizwnkét évben" lett a 270 forintos árfolyamból 400 forint, miközben a régióban közel sem drágult ilyen tempóban! Járvány, háború őket is sújtotta! 2008 -2009--ben is világ válság volt! Akkor ki a hibás? A marslakók? Kik voltak/vannak kormányon 2010- óta?
Yoda69
A lengyel zloty meg erősödött is a forinthoz képest, pedig ok közelebb vannak a háború feszkehez. Úgyhogy ez a háborús infláció es pénzromlás, nagyon izzadtság szagú magyarázat a Führertől, amit meg a 3 millió agyatlan birka se szop be. Főleg ha elmegy a közértbe vásárolni, es szembesül a tragikus árakkal.
Yoda69
@KisTehen: Nem, csak rájöttek hogy a mi fontos számukra, es a lengyel nép szamara. Szemben O1G-vel akinek csak önmaga es a pereputty fontos.
Nessy
@KisTehen: Nem is tudtam, hogy csak nálunk, Soros hozza a rendelkezéseket! Ő osztogat, fosztogat kis hazánkban évek óta! Akkor Orbán és a kormánya mit csinált ez idő alatt? Úgy mellékesen "kretén", aki ezt a "Soros dumát" elhiszi!
ómió
Ez az, Böszme efftárs! Hazudd a Fideszre! "Reggel, éjjel meg este"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.