Kiszámoltuk: hatalmas a különbség a számlán feltüntetett piaci összeg és a Németh Szilárd-féle számítás között. Ha az ő számait vesszük alapul, brutális lesz a drágulás. Mint azt mi is megírtuk, a szerdai kormányinfón Gulyás Gergely és Németh Szilárd is beszélt arról, hogy bár a kormány megtartja a rezsicsökkentést, de csak az átlagfogyasztás mértékéig. A túlfogyasztást már piaci áron számolják el.

Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
"Pártom és kormányom" hatalmasat hazudik. Amennyiben az a táblázat valós, ami fenn van a neten, akkor 84 éves anyósom, aki 40 ezret fizetett eddig télen havonta a gázért úgy, hogy egyedül él 174 000!!! ft - ot kellene majd neki fizetni, és ebben még nincs benne a villany. A nyugdíja jelenleg 170 ezer, tehát ő még nem is panaszkodhatott annyira eddig. Mi lesz azokkal, akik a felét kapják teszem fel ennek, vagy még annyit sem? Vagy teszem fel ahol mindkét szülő minimálbérből él két gyerekkel? Választaniuk kell majd, hogy rezsi vagy étel? Hagy ne soroljam tovább. A másik meg az intézmények helyzete lesz, az óvodákat, iskolákat, stb. fűteni kell, ki fogják tudni majd fizetni? Vagy akkor iskola sem lesz? Esetleg nyári tanítás a szabadban?
tudode
Nem lenne ez a cirkumparádé, ha az egyeduralkodó nem GDP arányosan, és a kondérből a dolgozó kisembereknek nem csak a morzsiKÁKAT osztotta volna/bár és a foci, és a stadion erdők helyett gondot fordít pl. arra, hogy az energiát a föld kincséből nyerette , mivel
..
----- Hazánk geotermikus nagyhatalom (lehetne)
tudas.hu/hazank-geotermikus-nagyhatalom-lehetne/
---------------
.
Ha Svédországban legtöbb kertben sajátt kútból nyerik az energiát, gázszolgáltatást nem kell fizetniük, egyedül 210 ezer forintnak megfelelő áramot kell fizetniük!
.
De mi várható egy kaparjkúrta fideSS alapító bunkóváritól, aki soha nem melózott, a Soros pénzéből építette ki pártját!
.,
------ Külföldi pénzből fölépítve
magyarnarancs.hu/belpol/kulfoldi-penzbol-folepitve-103487
.
"""Alighanem egyszerűbb volna fölsorolni azokat a fideszes vezetőket, akiket soha nem támogatott a Soros Alapítvány, amelynek alapítója a rendszerváltás idején nyíltan hangoztatta Orbán Viktorék iránti rokonszenvét."" (...)
------------
.
De mi várható el egy piros pacsis pasitól/székházmutyistól, amelyből
.
----- Hét év alatt 15 milliárd forintot keresett az Orbán-család, nem bérből és fizetésből
g7.hu/kozelet/20210604/het-ev-alatt-15-milliard-forintot-keresett-az-orban-csalad-nem-berbol-es-fizetesbol/
.
"""Jó időzítéssel sikerült – vélhetőnek viccesnek szánt – megjegyzést tennie saját jövedelmi helyzetére Orbán Viktornak. A kormányfő múlt pénteken a Kossuth Rádiónak adott szokásos heti interjújában úgy fogalmazott:"""
---------------
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.