Nézem a neten a katás tüntetés örve alatt idétlen performanszokat előadó fura, egzaltált figurákat. A minden szellemességtől mentes szexista trágársággal (a férfi nemi szervekkel való kapcsolatáról mindent a nagyközönség elé táró Sárosdi Lilla magánszámait idézve), az idétlen rendőrfroclizással polgárpukkasztókat. A nagy elnyomás bátor katonáit, akik annyira nem félnek, hogy a körözés alatt álló bűnöző is odaáll provokálni, és csodálkozik, ha begyűjtik. Nézem a neten ezeket a szerencsétleneket, akik berúgva, betépve saját egyszeri életük értelmének keresése, a normális keretek kialakítása helyett valami bebeszélt divathőbörgéssel azt hiszik, ők képviselik a fősodort. Egyszerre áldozva fel halandó és halhatatlan lényüket egy-egy jól sikerült buli oltárán.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
Aki ezt a cikket írta az nagyobb hányadék mint bármelyik fideSS katona, teljesen mindegy,hogy ki milyen módon tüntet a Kata törvény ellen,a lényeg, hogy nem ért egyet...de téged aki ezt a cikket ide kotortad még a mentőben is ütnélek ,hogy a performansz utáni igényed ne szenvedjen hiányt ...jah és a bkvnydt
szegfue
Ez is egy vélemény. Az ember általában 50 felett rendelkezik már valamilyen tartalékkal, hiszen mögötte van vagy 30 év munkával eltöltött idő, tehát most ebből tudja finanszirozni az áremelést. A tüntetésen nem igazán láttam ilyen koru embereket, inkább csak a fiatalabb korosztályból, tehát nekik gond lehet a napi megélhetés is, nemhogy tartalékkal rendelkezzenek. "...a szerencsétlenek, akik berugva, betépve..." gondolattal jellemezni a tüntetés résztvevőit azért tulzás! Lehet, hogy valóban volt ilyen, de a legtöbbjük azért nem... legalábbis én nem láttam... vagyis általánositani az ott lévőkre nem tul szerencsés és talán nem is igaz. Az, hogy Ungváry a balatoni családi üdülőben él nyáron 2 hónapig, az szerencse...mármint, hogy örökölte. Ezeknek az embereknek jó ha van hitelmentes lakásuk és talán 1x ők is örökölnek valamit, de addig is élniük kell. Számomra csak az világos, hogy addig ne itéljünk meg senkit, amig magunk nem vagyunk/voltunk hasonló helyzetben... minden csak nézőpont kérdése.
Nessy
Ezek szerint Ungváry Zsolt szerint az "tüntetés", amikor vandálok szétverik a ielvárost, autókat borogatnak, gyújtanak fel! Ők azok, akiket manapság hősöknek tartanak fidesz körökben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.