"Az öregúr menőfélben van. Mi meg készülünk" – riogat újra Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc, aki vélhetően úgy gondolja, ő lehet a megfelelő alternatíva Orbán Viktor helyett.

Gyurcsány Ferenc egyre lelkesebben készül Orbán helyébe lépni – üzent az "öregúrnak"
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A DK elnöke szerint ugyanis aki úgy hirtelen előránt tíz nemzetmentő pontot, az nem a nemzetet menti, hanem önmagát.

Érzi, hogy elment mellette a valóság. Egyedül maradt. Szövege áporodott, könnyű, mégis mérgező, cselekedni már nem tud. Mert egyedül maradt

- elemzi a helyzetet Gyurcsány Ferenc, aki úgy véli, Orbán idehaza a tarthatatlan ígéretei, a világban pedig zavaros gonoszsága miatt fog bukni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: orbán sokat tett azért, hogy még Gyurcsány is elfogadottabb legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kormanyos63
@KisTehen: Gondolom jól benyaltad te idióta!
Bárcsak kaptam volna bármennyi pénzt bárkitől, de sosem volt ilyen szerencsém!
Peller Anikó
@sgl: 17:38,

'Orbán beleszeretett Finkelstein elméletébe, amit Ron Werber vitt a szocialistákhoz és Habony Árpád a Fideszbe. Ennek a lényege, hogy találj egy témát, amivel meg lehet osztani a társadalmat, elő lehet idézni egy háborús helyzetet. Ez a stratégia leegyszerűsíti, életveszélyessé teszi a politikai életet.' HáZsé.
Németh István
@Peller Anikó: az Orbáni beszéd - nyilván erre gondolsz - nem egy finkenstein elmélet, meg akár Habony cipelvény, hanem a valós helyzet előrevetítése, elméleti lehetséges felvázolása, a jobb félni mint megijedni kategóriából! A valószínűsége sajnos nagy, ha nem fogunk össze és nem teszünk a folyamat ellenében! Stratégia leegyszerűsödvén sajnos a valós életet teszi életveszélyessé és nem a politikai játszadozásokat! Mert sajnos ma a politikával egy nagyon aljas réteg életveszélyesen játszva valósan a nemzetek,és polgárainak pusztulást idézik és idézhetik is elő!
ómió
Csak óvatosan, Böszme efftárs! Még beleér a kezed a bilibe és idő előtt felébredsz az efftársi vágyálomból!
evacica
@Aki Én: Számomra Gyurcsány mindig is hitelesebb Orbánnál, Orbán mindent elkövetett Gyurcsány lejáratására, sajnos sikeresen, sokan elhitték akik nem gondolkodtak! Orbán ezerszer többet ártott az országnak mint Gyurcsány, arról nem is beszélve, hogy nem lopott, ő mint jómódú ember került a politikába, és a fizetését se vette fel!. Honnan veszik hogy Gyurcsány akar miniszterelnök lenni? Arra em is gondolnak, hogy esetleg Dobrev Klára is lehet akire a DK gondol?!
anka
@evacica: Az öszödi beszédet nem ítélte el a a külföldi politika, de a posványosi orbáni náci beszédre egyből elítélő reagálás volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.