A gázellátás hosszabb ideig tartó zavarai a termelés érezhető csökkenéséhez és következésképpen munkahelyek megszűnéséhez vezetnének, különösen az iparban - hívja fel a figyelmet a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a tagjai körében végzett gyorsfelmérésének eredménye alapján. Azt is megjegyzik: a hatalmas energiaár-emelkedések további terhet jelentenek a vállalatok versenyképességére. A felmérésből az is kiderül, hogy az érintett ipari cégek brutális energiaár-emelkedéssel szembesültek. Az emelés mértéke a gáz esetében 210 százalék (medián).

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A csehek kitettsege az orosz gaxra 95%-os, a mink 60%.
A csehek mar megoldottak jovo marciusig a gazellatasukat, es NEM orosz gazbol. Holland LNG terminalbol vettek a teljes keszletet, raadasul alalcsonyabb aron mint az orosz gaz, ami egyebkent is bizonytalan, hisznen hol elzarjak hol megnyitjak a csapokat, amilyen kedve van putinnak.
Javaslom szijrago elvtasnak, szerezze meg a holland counterpart telefonjat, es kerdezze meg hogy csinalta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.