Az MVM 3,4 millió eurós (1,3 milliárd Ft-os) szponzorációval támasztja ki az FTC-nek vagyonkezelésre átadott új sportcsarnok finanszírozását 2022-ben – derítette ki a K-Monitor.1,3 milliárd forintért reklámozza a Fradi a monopolhelyzetben lévő MVM-etKép: K-Monitor

Mint írják, a monopolhelyzetű állami közműcég folyamatos költségvetési kisegítésre szorul a rezsicsökkentés miatt, ennek ellenére milliárdokat költ szponzorációra és kommunikációra, gyakran a NER-nek kedves célok érdekében.

A 20 022 néző befogadására alkalmas MVM Dome-ot december 16-án adták át, a Market Zrt. kivitelezésében készült el, a beruházás 116 milliárd Ft-ba került.

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Remélhetőleg az MVM-et kárpótolja a kormány a rezsivédelmi alapból, ha már utasitotta, hogy támogatná meg egy kicsinykét a fradi/kubatov/ focicsapatát- és jut majd abból az ultráknak is.
Toller Béla
A közpénz metamorfózisa...börtöntöltelékek !
balos
A cirkusz az mindenre gyógyszer az "elégedett" kurváknak!
namihami
@ómió: 08.29: Bocs, de a kérdés nem az, hogy mennyiért, hanem hogy MINEK?
Ha egy építőipari, autókereskedő, élelmiszertermékgyártó, stb cég hírdet? Oké, hiszen egymás sarkán állnak.
De egy NAGYON monopol MVM? Kivel szemben, kit akar megelőzni? Saját magát, mert más nincs?
Ez semmi más mint egy (mégcsak nem is) rejtett pénzmosás, ami mellé még odatehetjük a ""rezsicsökkentés"" nevű érvágást is. Vagy az egész ""rezsi-akció""---többek között---ezeknek a ""szponzorálásoknak is fedezetet nyújtó dolog csupán?
A Fradi eddig is milliárdokkal lóg az orbáni focicsöcsökön, most adott el (saját bevallása szerint is) milliárdokért játékosokat. Miért nem képes megállni a saját lábán? Vagy miért ÁLLAMI pénzekkel kell támogatni. Támogassa a fideszelit a vagyonából.
Apfelbaum
Kubatov???
Szemrebbenés nélkül lőném szájba majd iszok egy cappuccinot
ómió
@namihami: "Nagyon monopol MVM"?! Talán "elfelejtetted", hogy az efftársi kormányotok anno eltapsolta, "szétprivatizálta" az energiaszolgáltató szektort is!? Attól, hogy a jelenlegi kormány a javát már visszavásárolta, az MVM már "nagyon monopol lett"!? Olyannyira, hogy a megmaradt többi efftársilag már olyan lett, mint a migráncs, hogy "nincs is"!? Mindet sikerült már lehazudnotok? Meg még a rezsicsökkentés nevű "érvágás" is ekkora "efftársi fájdalom"!? Melyik eredet is "vágta el"? Csak nem a többet fizetőt!? Vigyázz! "El ne vérezz"! Még, ha a Fradi lett is a "hirdetési felület" és nem a bolsi milliárdos réteg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.