Mennyei kegyelmet kért Semjén Zsoltra a pápa.

A miniszterelnök-helyettes hatvanadik születésnapja alkalmából apostoli áldást kapott az egyházfőtől.

Semjén Zsolt kellemes meglepetésként értékelte Facebook-oldalán, hogy

60. születésnapja alkalmából Ferenc pápa bőséges mennyei kegyelmek és vigasztalások ajándékát és a Boldogságos Szűz Mária állandó segítségét kérte életére, családtagjaira és barátaira.

A keltezés szerint az üdvözlőlapot 2022. július 22-én állították ki Vatikánvárosban, és Konrad Krajewski pápai főalamizsnás, bíboros ellenjegyezte a dokumentumot.

Forrás: 444.hu, Magyar Nemzet

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@Kapanyél: Még nem volt vadászni a Vatikánban, tehát az még odébb van.A derék Pápát jól megvezette valaki. Vajon melyik magyar szégyenkereszténynek van a keze ebben ? Más nem lehet !
Viszont ha ez így van én is előterjesztést teszek Semjén mielőbbi mennybemenetelére, aminek indokolásaként előadom, hogy nevezett életének 60 éve alatt már elég szemétséget tett a "magyar emberek" kárárra.
szaboria1
Nem is tudtam, hogy a pápa ilyen jól tud magyarul pláne még írni is. Zsotika a pápa ha írna neked akkor latínul lenne írva.
Macskaszem
BÁRKI KÉRHET ILYET 18 EURÓÉRT ITT: www.elemosineria.va/papal-blessing-parchments/

Az internet világában óvatosabban kéne az ilyesmivel bánni, mert hamar lebukik az ember.
Milyen keresztény ez, hogy még ilyen piti sz@rokkal is átveri az embereket?
Eladott Ország
Semjén az ellenzékhez: „ se a papagájuk nem vagyunk, se a pszichológusuk, és se életvezetési, se politikai tanácsot nen adunk senkinek.”... Még szerencse, mert abba mi belepusztulnánk Semjén elvtárs! Remélem hányni azért szabad, nem kell engedélyt kérni! Pont egy olyan ember ūzen, aki a pártpalettán, mint párt nulla, jelentéktelen, álkeresztény! Ez a szélhámosok tanácsa! Utálja őket egész Európa most már lassan az egész világ! Két félkegyelmű, ami még a holdról is látszik. Átok az országon.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279084054_2073249732879750_5035824315297900529_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=45XT9KfrvzoAX_RHQWc&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8THr3-zUfoDOcTAEQLLSnPS7dVS6gOCS81CI7XTbk4Ng&oe=62F8FAEA
Ennyit értek...
giphy.com/gifs/dog-schnauzer-kkam-lVwbhU4yhO4roWQ4iR/fullscreen
Pálinkás Pál
nagy szüksége lesz rá a köcsögnek...földön nem lesz kegyelem...
simmering73
Búcsúcédulát nem vett mellé ez a szégyenkeresztény?
ómió
Az efftársak ilyet a Lenin Mauzóleumnál "nyernek"!
simmering73
"Ferenc pápa személyes, többszöri áldásának és imájának megtartó ereje és fontossága hol a büdös francban volt akkor, amikor Semjén Zsolt kebelbarátja, az ötös számú fideszes párttagkönyv tulajdonosa kétpofára demens vénemberezte, marházta és gazemberezte a pápát? Mert ha jól emlékszem a világnézeti törpe- és piócapárt mindenkori első emberének a szeme sem rebbent, nem szégyellte el magát, és nem kérte ki magának, hogy ez így rohadtul nincs rendben."
kolozsvaros.com/2022/08/11/amikor-majd-20-ra-no-az-inflacio-futeni-kell-es-nem-pusztan-cukorbol-meg-uzemanyagbol-lesz-hiany/
vacsi
"Ferenc pápa bőséges mennyei kegyelmek és vigasztalások ajándékát és a Boldogságos Szűz Mária állandó segítségét kérte életére, családtagjaira és barátaira."
Miért kellett vígasztalni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.