Az is megvan, mi lesz a sorsa.

Hivatalos: elmarad a tűzijátékMTI/Balogh Zoltán

Az előrejelzett időjárási körülmények között nem biztonságos a tűzijáték megtartása

– kezdi Facebook-posztját Kovács Zoltán, miután ülésezett az augusztus 20-i ünnep biztonságos megtartásáért felelős operatív törzs. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb, átfogó előrejelzése, valamint a tűzijáték-, és rendezvényszervezők helyzetértékelése alapján megállapította, hogy a 21 órára tervezett tűzijáték biztonságos megrendezéséhez szükséges feltételek nagy valószínűséggel nem teljesülnek, így annak elhalasztásáról döntött

– írja. Hozzáteszi, hogy pótidőpont augusztus 27. szombat, 21 óra.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Beszartak a nacik egy kis csöpögéstől :)
Igaza lett a traktrosok szoszolojanak: tenyleg elmaradt a tuzijatek, viszont akkor engedjek oket a rakparton tuntetni a mocsok fideSS ellen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
miért drágább a gáz ha mészáros lőrinc érdekeltségein keresztül kapjuk na mert ő is szakmabeli meg haver is meg kincstárnok is lassan ispáni rang várományosa leszen keresni neki is kell valamin a Mártai erőmű ide oda cincálása az kis pénz kis foci olyan Puskási beszólással hogy éljek? hm.
Yoda69
Beszartak a nacik egy kis csöpögéstől :)
Igaza lett a traktrosok szoszolojanak: tenyleg elmaradt a tuzijatek, viszont akkor engedjek oket a rakparton tuntetni a mocsok fideSS ellen.
verőce21
Itt a Pilisben is ráerősített a zápor... egy menedékházban dekkolunk, a volt ciszterci apátság közelében, ahol a Gertrudis-t meggyilkolták annó... a IV. Béla anyját...!
sokanvagyunk
A meteomókusok pedig csak azt jósolták a stábnak, hogy Bp. felett 21 óra körül nem lesz napsütéses az égbolt.
kulabombaafityiszre
@Maccska: Az ne zavarjon,hogy jelenlegi helyzetben felesleges pénzkidobásnak ítélték
az általad leírt emberek,te továbbra is maradhatsz
a szokásos szellemifogyatékos értékrendet mellett.
drrotf
Azt gondolták a nagyon okosak, hogy ha van pótszilveszter akkor van pótállamalapítási ünnep is!
Nessy
Majd jövő szombaton elégetik a milliárdokat!
Csizmás Kond
Milyen ember az aki a saját nemzeti ünnepe megünneplésének az elmaradásán örvendezik ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: te bimbó,nem az ünnep marad el,csak a tüzijáték!
Emmersson71
@Csizmás Kond: Milyen kormány az, amelyik válság idején, miközben megszorításokkal nehezítik a polgárok életét milliárdokat "füstöl el", dob ki az ablakon?!
Ünnepelni olcsóbban is lehet!
Eladott Ország
A jövő héten majd elverik a közpénzmilliárdokat a haverok. Az egyhetes kezelési költséget is fel fogják számolni, abban hiba nem lesz.
Málna
@Nanya: Csak áttettték jövő hétre. Ha lenyugodtál, esetleg elolvashatnád a cikket...Ha már ezerrel fröcsögsz alatta.
Emmersson71
@Philip Marlowe: A gyerek születésnapját mindig megünnepeltük. Amikor szűkebb volt a keret, akkor viszont nem volt emeletes a torta. (érthető a "képes beszédem"?!)
Ami állandó, hogy együtt vagyunk, felköszöntjük a srácot!
Emmersson71
@Philip Marlowe: Hm..nem voltak sokkal rosszabb évek! A pofádat pedig mosd ki, bayer-ivadék!
Nessy
Tisztelt hívek! Micsoda ünnepi megszólalások! Gratuláció!
Emmersson71
@Maccska: Majd felülhetsz Jakab Pestáéra, nácika :P
Eladott Ország
Figyelem! Az előrejelzések alapján a Jóisten szerint sem tűzijátékra , hanem kiadós esőre van szüksége az országnak! Remélem a Jóisten is mellénk áll. Beégetve azt az eszement rongyrázást hogy nem tudják mutogatni a világnak hogy mire szórták a rengeteg pénzt.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/299369110_5583683565004396_6279632699904156507_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=lNVA15bpkygAX-6xi2m&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8m5NRWqWGcvIOuqwHB4LqZ4A1N2OzQzFnRk_Z6gwUR2w&oe=63065A6D
Eladott Ország
@Maccska: ma, 15:08 ○ Ferge Zsuzsa a fideszről: Amit Orbán illiberális demokráciának nevezett, ez már nyilt diktatúra, amit a miniszterelnök akkor von vissza, ha itt lesz az ideje. De hogy mikor lesz itt az ideje, azt is ő határozza meg. Ez egy olyan diktatúra, amelyben minden dolog az emberek ellen van fordítva. Az embertelenség a rendszer lényege. Ennél rosszabb formulát keveset lehet ismerni...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/182826308_1103575326789040_1231372012768532971_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TKiB-Zt_ObQAX9Zzti2&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9HSIPJL3ml7C-ldMTbcAMcUyQWHRQKQ822NhDckv9Kjw&oe=6325A3FC
jesz
akkor most jönnek a traktorokkal, vagy nem jönnek?...a tüntetés szervezőjét nem a fidesz fizeti? ...pár milliót megér a pártnak, hogy ne jöjjenek.
orsos vendel
December 24.-en legyen tuzijatek a Karmelitannal !!!
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...kormány...ez így szépen hangzik de aki nem érti az értelmét az képes azt hinni, hogy neki szól. A kormány egy országnak a kormánya amelyben az ember csak eszköz, a fenntartója. A kormány az ország jólétét nézi nem az egyes emberekét...vagy drasztikusabban fogalmazva tetvekét kik unalomból meg butaságból csak ellene dolgoznak tüntetnek meg acsarkodnak...
Az országnak és vele együtt a kormánynak az ember csak részese és azért ülteti a kormányt maga fölé hogy törvényeivel megvédje azoktól akik nem a közösség jólétéért hanem csak a maguk de sok esetben idegen érdekek érdekében mások ellen dolgoznak.
Csizmás Kond
@Nanya: ...szerintem aki bármire ugat az olyan mint a kóborkutya...az vagy.
csak úgy....
@Csizmás Kond: "A kormány az ország jólétét nézi nem az egyes emberekét...vagy drasztikusabban fogalmazva tetvekét kik unalomból meg butaságból csak ellene dolgoznak tüntetnek meg acsarkodnak..." :)
cirmi,te egy meghatóan nagy seggfej tudsz lenni! azt hiszem,hogy téged,majd csak a kaszás tud kihámozni az egypártrendszer iránt érzett csodálatodból ,-na meg a butuskodásaidból..
Málna
@Nanya: Sok agyhalott van itt, akinek soha semmi nem jó. De te ott vagy a top 10-ben.
Emmersson71
@Csizmás Kond: "A kormány az ország jólétét nézi nem az egyes emberekét...vagy drasztikusabban fogalmazva tetvekét kik unalomból meg butaságból csak ellene dolgoznak tüntetnek meg acsarkodnak..."

Amikor a Gyurcsány kormány ellen "tüntettek meg acsarkodtak unalomból meg butaságból a tetvek", azok nem magyarok voltak ezek szerint!
Emmersson71
@Philip Marlowe: Olvasd!

"Nemzeti ünnep ide, nemzeti ünnep oda, Orbán Viktor teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.
A miniszterelnök vélhetően még mindig az Adriai-tenger mellett nyaral, ugyanis egyetlen augusztus 20-ai híradásban sem bukkan fel a nyeve. Nem ad át kitüntetést, nem mond beszédet, nincs ott a tisztavatáson, egy szóval: nem szerepel a nemzeti ünnepen Orbán Viktor, ami tőle meglehetősen szokatlan."

168.hu/itthon/a-nemzeti-unnepen-sem-bukkant-fel-orban-viktor-242816

Akkor most ki is a libsi, majomka?!
Lepényleső
...mi lesz a sorsa? Megveszik húszszoros áron már jövőre,- aztán eltűnik minden örökre?
Emmersson71
Hm..csodálatos a budapesti este, felénk a szél sem fú, a hőmérséklet 21 Celsius fok :)
Ideális tűzijáték rendezésére ;)
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Üdül a zsírdisznó, el kellett halasztani, majd jövő héten nézheti a várból, az időjárás most remek.
volvós
@Maccska: f.sz.pó ringyó !!! hozzád senki sem szólt, úgyhogy KUSSSSSS !!!
ómió
Szóval, inkább elkerülnék a 2006-os "efftársi hozzáértés"-hez hasonló fejleményeket! Helyes!
Rockxy
hivatalos...vagyok oda énis...
egyébként melyik marad el?
a huszonegyedikei?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.