Újabb várost ért el a brutális megszorítás. Ezúttal Őrbottyán iskolaépítését blokkolta a kormány – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Hadházy: Újabb várost ért el a brutális megszorításFotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az ellenzéki pártok demonstrációján Budapesten a Szabad sajtó útján 2019. március 15-én, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapján. MTI/Mónus Márton

Pedig a választás előtt a papíron független, valójában fideszes polgármester még lelkendezett a "hamarosan induló" beruházás miatt, és Rétvári államtitkár is lapogatta saját vállát, ezzel a beruházással kampányolva.

Hadházy emlékeztetett a videóra, melyben a polgármester hosszasan sorolta, miért lesz szükség az épületre, többek között a mosdók, a tanári és a menza állapotát kifogásolta. 

Azt is tudni kell, hogy Őrbottyánban (is) rengeteg új földterületet minősítenek építési telekké, hadd jöjjenek az új betelepülők. Ez hatalmas üzlet az átminősített telkek (általában Fidesz-közeli) tulajdonosainak, de a rengeteg új lakóra nincs felkészülve az infrastruktúra. Az új iskolára például nagy szükség lenne, de ebből nem lesz most semmi. Szánalmas amúgy, hogy a malőr bejelentésénél a polgármester mennyire felmondja a propaganda bullshitjeit, a kormányt mentegetve.

Hozzátette:

Még szerencse, hogy a felcsúti 16 termes padlófűtéses, légkondis szupersuli épp be tudott fejeződni...

A polgármester bejegyzése a leállításról itt olvasható:

Forrás: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Hát jelenleg Hatvan pusztán folyik beruházás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@NKF: Én is imádom ha valaki lop, csal, hazudik. Harácsol, persze saját magának. Ez tényleg imádnivaló amikor kilopják a szemedet. Megértelek ha neked utálatos ha valaki kitúrja a szemetet. Ha valaki a szépen dédelgetett illúzióidat rombolja. Amikor ki kiderül, hogy a hőn szeretett, szeretvetisztelt vezéred csak egy büdösgeci, egoista kötöznivaló harácsoló putriscigány. 'Ha mégegyszer halomrajutok tönkreteszem ezt az országot.'

Álmodj sirálylány.
namihami
Sebaj! A felcsúti demóiskola azért elkészült. A többi? Ugyan kérem, minek? Hiszen ott épül az ország új oktatási bázisa. Olyan ""cukkerbergeket"" engednek majd szárnyaikra, mint a Lölő.
csak úgy....
@namihami: mindíg is tudtam,hogy az a falu egy zseni keltetö! :)
Istenakinincsen
@NKF: tegnap, 11:29 Azt elfelejtetted megindokolni, hogy miért is utálod? Azért mert rávilágít a szürke valóságra?
Vagy az téged nyilván nem érdekel. Legyél okos te is, ha csak ideröfögsz valamit az kevés ám! Így csak az marad meg az utókornak hogy köcsög buznyák vagy és a levegőbe beszélsz!
Lepényleső
...egyébiránt itt mindenki másodrendű polgár a külhoniakkal szemben,- akik pedig ehhez sem is éljeneznek,
még hátrányosabb helyzetűek?
ómió
Eszerint Hullaházy efftársnak csak a saját fejében van háborús válság? De ott nem is akármekkora!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.