Hadházy Ákos közösségi oldalán fejtegette, hogy mi is valójában a gond az országban.

Hadházy keményen nekiment Orbánnak
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

A független képviselő úgy fogalmazott, "nem azzal van a baj, ha valaki a feleségét küldi a Nemzet Születésnapján az ünnepi misére, amíg ő a horvát szigeteken hajózik vendéglőről vendéglőre.."

Hanem azzal, hogy az egy hónapos lazulás előtt négyféle veszélyhelyzetre hivatkozva iktatta ki a parlament hatáskörét. A propaganda pedig négyféle veszélyhelyzettel riogatja az embereket és négyféle veszélyhelyzettel próbálja magyarázni az ország összeomlását a kormányzás teljes kudarca helyett.

- tette hozzá.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az állami ünnep előtt egy nappal még Horvátországban fotózták le Orbán Viktor, amiről egy horvát hírportál cikkezett. A fotókon Orbán Viktor és a horvát miniszterelnök, Milanović látható, amint hétköznapi ruhában ülve beszélgetnek. Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó pedig egyedül vett részt az ünnepi szentmisén. Míg Orbán nyaral, itthon pedig az OMSZ időjárás-előrejelzése utáni lépések miatt világbotrány lett.

Forrás: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hadházy csapni való politikus, de 10-ből 10 pontos aktivista. És ha választanom kell egy profi politikus és egy elszánt aktivista közt az utóbbit választanám.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Felőlem víkendezhet akár egy, akár két K--val!
Rockxy
jól tette!
hát milyen kövér már!
a kövér meg milyen sovány már!
Németh István
@m73: @human: egy dolgot tisztázzunk > a rágalmakból melyik nyert bizonyítást! Ennek megfelelően a büdös kurva fasz-szopó anyátokat és a ti szivornyára berendezkedett pofátokat jobb lenne ha betömnétek valami a közelben található fossal mielőtt mondjuk a normális emberek csípős szart löknek belétek >> de a hadházi haverotokba is moslékok!Ti nem érdemeltek normális hangnemet, aljadékok!
Németh István
@Aki én> persze aki te, te görény fostalicska!
Istenakinincsen
@Németh István: Amit írtál az felér egy beismerő vallomással. Idézem:"Kíváncsi lennék melyik nyugati, különösen német francia holland,belga stb. hatóságok engednék meg a hasonló megnyilvánulásokat a maguk diktatúrájában - bocsánat - demokráciájában ahol a média is korlátozva van,mi több kötelezve a dezínformációkra!!!"
nyuggerpasi
Az a gond,hogy ez a politikai szélhámos-Don Vittórió-valamikor megszületett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.