Hét éve, 2015. szeptember 16-án, egy nappal azután, hogy a magyar hatóságok lezárták a tömeges illegális migráció elől a határt tömegzavargás tört ki a röszkei határátkelő szerbiai oldalán.

Ismét háborúsat játszik Orbán: Röszkei csatáról, és migránsokról emlékezett meg

Erről emlékezett meg most Facebook oldalán Orbán Viktor, aki követői nagy örömére ismét elővette a háborús retorikát.

Elmondása szerint akkor Hazánk déli határát illegális migránsok ezrei ostromolták.

Magyarország határait megvédtük, és azóta is minden egyes nap megvédjük.

- jelentette ki, úgy hogy hazánk szomszédjában tényleges háború zajlik.

2015-ben a kezdetben békés tömeg idővel agresszívvá vált, a kerítést próbálta kidönteni, majd többen kővel dobálták meg a magyar oldalon felsorakozott rendőröket.

Erre csataként emlékezni meglesősen groteszk az Ukrán események fényében, hiszem ma az ukrán hatóságok több mint 440 holttestet tartalmazó tömeges temetkezési helyet találtak az oroszoktól visszafoglalt Izjumban.

Ám Orbán követői élnek-halnak a háborús retorikáért, és úgy néz ki a miniszterelnök újra visszatért erre az útra, és hősiesen tetszeleg az utcai harcos szerepében.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Rohadt tömeggyilkos geci,te vagy a rákos daganata a valaha még békés országunknak!89 után te és a nyilasokkal kokettáló testvéreid szét szakították az országot és azóta a többséget az árokba lőktétek!Másokat a járvány őrve alatt jó pénzért meggyilkoltatok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
2015. szeptember 16, röszkei világháború.
balos
Rohadt tömeggyilkos geci,te vagy a rákos daganata a valaha még békés országunknak!89 után te és a nyilasokkal kokettáló testvéreid szét szakították az országot és azóta a többséget az árokba lőktétek!Másokat a járvány őrve alatt jó pénzért meggyilkoltatok!
csak úgy....
ezeknek a migráncsoknak köszönheted a létedt! -hiszen az ö hátukon a buta magyarok megfélemlítésével és félrevezetésével maradtál miniszterelnök!
Galway
@KisTehen: Gondúkoggyá, oszt' eccerre írjad le, ami a zeszedbe jut! (három sornál az se lesz több!)
csak úgy....
@KisTehen: ne bántsd a migránsokat,hiszen öket putyin külte viktor segedelmére és európa ellen!
-persze ezt egy segg buta tehénnek hiába is mondom...
jesz
fura ez az egész migránshorda védelem...2015-ben a szerb rendőrség-katonaság szándékosan hagyta a határaink támadását...vajon miért? ...és ez mai napig tart...miközben Orbánt kitüntetik, az embercsempészek beépülnek a magyar határvadászok közé...sokba kerül, de mindenkinek kell a (sok)pénz...az pedig valahonnan folyik a migránsok közé...
...az is fura, hogy egyik fél sem használ vízágyút...ez elgondolkodtató. Némelyik nyugati tévében mutatják a csílei tüntetők eltakarítását igencsak hatásos vízágyúkkal..

Lenne itt is pénz néhány vízágyúra, csak a hatalomnak nem akaródzik bevetni...ennek bizony oka van...csak tudni kellene, hogy mi? Sem a szerbek, sem az itteni rendőrök nem használhatnak vízágyút...pedig van néhány ...
izéke
@jesz: rezsicsökkentés van vaze :D A Duna is kiszárad,mivel locsoljanak? Vegyenek be vízhajtót?
csak úgy....
@KisTehen: boci,te csak a feladatodat teljesíted, gondolkodás nélkül! boci,te egy pénzért megvásárolható tetü!
Néro2
Csata a fejedben van te idióta ! Kezeltesd már magad.
Eladott Ország
Viktorka hogyan is oldotta meg Magyarország problémáit? Röszkei csata, hogy kell ezen röhögni, az ukrajnai eseményk árnyékában.
-Háborús veszélyhelyzetet hírdetett, energetikai veszélyhelyzetet hírdetett, migrációs veszélyhelyzetet hírdetett. Ezután saját kezébe vette az ország irányítását ezután , és elhúzott majd 1 hónapra az Adriára nyaralni! Narancsléhűtő!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306628942_1427314361081800_7138065416911907969_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=tShidCDm-OgAX_Cswg-&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_2PnLKea8ROtvmETRVbgeINIvm4eRtc-lyUZuxqCfGaQ&oe=63293679
Sámannus
No szarházy a migránsok nem okozhatnánakl több kárt mint ti mióta itt kavarjátok a szart, ráadásul a migránsok max csak a nőket erőszakolják, de a ruszkik a férfiakat is. Érleljékj ők a banánt a te alfeleben is, ha ettől boldogabb leszel.
ómió
Efftársilag a megemlékezés az "háborúsat játszik"?
justhpeter
Miért nem az EP legutolsó szavazásáról emlékezik meg, ahhoz nem is kell 7 évet visszamenni. Igaz, a héten újabb cumit dogtak le a torkán. Szerencsétlen kolostormalac úgy járt, minden arra járó beletörölte a cipőjét, még az EP kreszténydemokratái is. Ám a kétharmadnál valamivel nagyobb vereségéről nem szeretne megemlékezni és arra sem jó gondolnia, hogy nem ez a szopása volt az utolsó. Ez a szerbek által kitüntetett törpe makákó még mindíg azt hiszi ő is valaki.
Elkeserednie azonban nem kell, hiszen holnap lesz egy nyugodt napja, csak vasárnap jön az újabb cumi.
Edebácsi
Kőkorszaki szaki! ha neki az háboró, hogy kövekkel dobálnak meg egy kerítést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.