Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor és felesége a honvédségi géppel utazhattak Horvátországból Rómába tavaly augusztusban. Akkor sem a sajtó, sem ellenzéki képviselők, sem civil szervezetek kérdésére nem árulta el a kormány, hogy az Orbán család tagjai mivel utaztak, és ki fizette az utat.

Elismerte a kormány: Orbán és felesége az egyik honvédségi luxus géppel utazott Horvátországból Rómába tavalyFotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő, miután átvette a Szerb Köztársaság Érdemrendje kitüntetést Aleksandar Vucic szerb elnöktől a belgrádi elnöki hivatalban 2022. szeptember 16-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Hadházy Ákos közösségi oldalán osztotta meg, hogy a kormány egy év pereskedés után elismerte, valóban a honvédségi luxus repülővel utazott Orbán a feleségével Horvátországból Rómába.

A K-monitor korrupcióellenes civil szervezet által indított perben a bíróság elsőfokon kimondta:

a külügyminisztériumnak nyilvánosságra kell hoznia, hogy mennyit fizetett az útért Orbán Viktor. A tárca a perben azt állította: a miniszterelnök az útiköltséget személyesen fizette be a minisztérium házipénztárába. De hogy mennyit, azt nem árulják el

- írja az RTL.hu.

Hadházy Ákos szerint ez a beismerés felháborító. Úgy gondolja, egy kicsit is normális országban egy ilyen eset után a miniszterelnök nemhogy évekig, de egy hétig sem maradhatna a hivatalában.

Az ítélet szerint a kormánynak azt is el kellene árulnia, hogy mennyibe került az utazás. A külügyminisztérium azonban ezt egyelőre nem tette meg és várhatóan fellebbez a döntés ellen. Az RTL hiába kereste a kormányt, nem árulták el, hogy a miniszterelnök családtagjai hány alkalommal utaztak a honvédségi gépen, és ezért mennyi pénz fizetett ki Orbán Viktor, ahogyan azt sem, hogy miért nem árulják el ezeket az adatokat.

Forrás: Facebook, RTL

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

117
Egy szardarab ezüst/arany szalaggal átkötve is szardarab marad!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
117
Egy szardarab ezüst/arany szalaggal átkötve is szardarab marad!
117
És mit csinált Rómában a lepukkant alkoholista feleség?
Tán megbaszatta magát olasz csödörökkel?
Közpénzen ment szexorgiára Orbán felesége?

Hányan baszták meg Orbán Viktor feleségét?
Ki nem baszta meg Orbán Viktor feleségét?
Orbán Viktor egy béna kis pöcs?
Orbán Viktor ötször baszta meg a feleségét és mindből lánya született?
117
Kezded érezni, hogy mennyire gáz ez a csávó?
lampa laz
és az idén? Azt meg jövőre tudjuk meg, h trampli bulijából is a nem kormánygéppel utazott nyaralni a horvát szigetére, mert így volt. Kiírtuk magunkat a világból, mert ha normálisan működne a demokrácia itthon akkor ez a dagadt szutyok már nem lenne miniszterelnök.
Al X
A NEResztények a brigAntikrisztusba hisznek akármit tesz is!
ómió
"Honvédségi luxusgép"? Ez a legújabb "efftársi terminológia"?
Tonyróma
A minisztérium házipénztárába fizette be,ezt a szöveget b+!Adatokat nem árulnak el,már egy számlagyár is kevés lenne!
namihami
Szegény asszony! Szinte látom, ahogy kommandósruhában, teljes felszereléssel a hátán, arcán álcázófestékkel kénytelen nyomorogni egy katonai C130-as priccsén. Mert, mi mást vehetne egy ""takarékos állam"", ha honvédségi repülőre költ?!?! De ugyebár az ember lánya is kénytelen nélkülözni némi kényelmet, ha a katonaság gépén megy bevetésre!
namihami
@ómió: 09.21: Nem. Ez az ""orbáni puritánság""! Hiszen a katonák ehhez vannak szokva!
namihami
@Maccska: 07.41: Mert nem sorállományú..., de a gép igen!
balos
Ha egyet beismertek akkor százat ezeret repkedtek,amúgy nemzethyesen!
ómió
@namihami: Én inkább bolsi hazudozásrohamra tippelnék.
namihami
@ómió: 08.30: Bocs, csak halkan... Repült vagy nem repült? Katonai géppel?
Mert a tény az, hogy repült. És igen, honvédségi luxusrepülővel: Mégegyszer: TÉNY! akkor hol a ""bolsi hazudozásroham""?
Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a honvédséggel vetetik meg (a mi adónkból) azt és az olyan gépet, amire a katonáknak nincs (és nem is lehet) szüksége, valamint kizárólag a Vezér és családi köre furikázhat vele. Más utasokról és úticélról még hallani se lehetett.
ómió
@namihami: Szóval, efftársilag a honvédség csupa "luxusjárműveket" tart? És ezt minden zakkant bolsi el is hiszi? Az más! Amúgy meg, ha a miniszterelnök a pápánál tesz látogatást, viszi a nejét is, mennyi a költségkülönbség, ha egy légitársaság viszi el, vagy egy honvédségi gép, amire még költségtérítést is fizet? A bolsi hazudozásroham meg ott van, hogy ti, bolsik ebbe minden elképzelhetőt igyekeztek belehazudni!
balos
@szópó-ómió: ehhez értesz birka,mert terelésre alkalmas vagy!szar-vagy,mint aki terel a szarban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.