Orbán Viktor Budapestre hozná az Olasz Szuperkupát – vette észre a hvg.hu a la Repubblica írásában. 

Orbán Viktor hatalmas futballeseményt akar Magyarországra hozni több mint 3 milliárd forintért
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Az olasz bajnokcsapat és kupagyőztes összecsapását az utóbbi években egyre gyakrabban rendezik meg külföldön, és most helyi sajtóhírek szerint Magyarország is bejelentkezett érte.

Az olasz lap szerint már érkezett egy ajánlat Szaúd-Arábiából, a Riad Sela ügynökség hat évre 138 millió dollárt (évi 23 milliót) fizetne érte, úgy, hogy az elődöntőn vereséget szenvedő olasz csapatok egyikének meccselnie kell a helyi bajnokkal. Korábban már az Emírségekből is érkezett egy ajánlat, az évi 22 millióval járt volna.

Úgy tudni, a magyar ajánlat jóval szerényebb, Orbánék csupán szezononként 8 millió dollárt (3,3 milliárd forintot) fizetnének az eseményért. A la Repubblica szerint nem kizárt, hogy Orbán csak a számára valószínűleg kedvezőre forduló politikai széljárást igyekszik meglovagolni.

Forrás: hvg.hu, repubblica.it

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Lehetne egy Orbán-seggberúgó bajnokság...
colibri
Jobb lenne, ha a magas rezsiárak csökkentésén dolgozna. Nem várunk mást, csak amit választás előtt beígért! Ilyen ínséges időkben nagyon gáz, hogy csak a foci érdekli.
Yeromos
Így van ha egy kommunista diktátornak hobbia van.
nejlontacskó
Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Orbán, a bdskrvnydt! Ennyi
KisTehen
HELYES

használjuk ki, ha már van egy szuper stadionunk
Macskaszem
@KisTehen: @Nagy Marha: vagy te bammeg.
Giovanni Alba
@nejlontacskó: ma, 18:07
Csak annyit tennék hozzá, hogy pluszban ugyanez még kétszer.
amortizáltok
@KisTehen: szarnátok tele nem lenne üres a nép meg éhezik
Horizont
menjen már be egy boltba vagy kérdezze meg a mosónőnejét mi mennyibe kerül és azzal törődhetne. Ez a kretén faszparaszt úgy csinál mintha minden rendben lenne kis hazánkban.
Attól, hogy neki semmi gondja nincs mások nem így vannak, baromarc. Ritka egy szar miniszterelnök.
Dr. Proktor
Már csak ez hiányzott, egy újabb púp a hátunkra...
csak úgy....
orbánnak ez jelenti a magyar stabilitást és a jólétet? :) ez a faxi szarik a magyarokra, ö csak a hobbijának él!
-persze megérdemlitek ,ti hebehurgya volt honfitársak...,csak pátyolgassátok tovább az elmebetegeteket.
Shikari
Ez a beszéd! A magyarok igazán örülnének egy ilyen rangos eseménynek az országban. Mondom a magyarok és nem az ellenségiek!
Baker
Ez a teletubby a hobbijára költi a pénzúnket!
Bástya Béla Elvtárs
Mehet! Holnaptól úgyse kell már migránsokra költeni!
gina
A jó éde Anyád te mocskos zsiros mangalica, amilyen vagy kivülröl olyan beteg és aljas vagy belülról és ez kell a sok proli hivödnek, téged már régen el kellett volna takaritani, agyhalott hazaáruló szemét. jó dolgodban már azt sem tudod mit tegyél te gyalázatos patkány . az emberek lassam éheznek hogy te szórakozni tudj---Csaucseszku egy kis ovodás volt hozzád képes ---
gina
@KisTehen: Nem zavar a te pénzed is te elmebeteg barom ennyi eszed is van,hiába a nivó fideszes
gina
@Shikari: Szar román proli ,támogatod atyád te elmebeteg
Shikari
@gina: Takarodsz ribanc a román anyádba!
csak úgy....
@Shikari: tibim,nagyon vályogvetös a stílusod..
ómió
És? Nolimpikonék gyűjtik már az "ellenaláírásokat"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.