Szerinte ha az önkormányzati választáson megosztott ellenzék indul, akkor a Fidesz fog győzni.

Márki-Zay Péter felszólította az ellenzéki pártokat, hogy ne induljanak a választásokon

Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatót tart, miután leadta szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2022. április 3-án. MTI/Rosta Tibor

Márki-Zay Péter szerint ezért is fontos, hogy a pártok ne külön utakon járjanak.

"Sőt én azt is szeretném, hogyha a pártok nem is pártszínekben, vagy egyáltalán nem is indulnának"

– mondta Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, az ellenzéki összefogás egykori miniszterelnök-jelöltje az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Az ellenzéki politikus szerint lokálpatrióta, civil közösségeknek kellene indulni az önkormányzati választáson, mivel csak nekik van esélyük. A politikus szerint a pártok természetesen részt vehetnek a helyi, lokálpatrióta összefogásban, ha pedig viták vannak, akkor pedig legyen előválasztás az önkormányzati választás előtt.

Hozzátette azt is, hogy az önkormányzati választással egy időben tartott európai parlamenti választáson nincs szükség egy teljes ellenzéki egységre, ott mindenki megmérettetheti magát.

Márki-Zay az ATV-nek beszélt arról is, hogy a rendőrség nyomozást indított a politikus mozgalmának külföldi finanszírozáa miatt, erről itt írtunk: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda sikkasztás és pénzmosás gyanújával kezdett nyomozásba ismeretlen tettes ellen.

Forrás: atv.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A párt néküli beüzengetős MZP-nek az ilyen beszólásai csak a fidesz érdekét szolgálja. Legjobb lenne ha távozna a közéletből és máshol kavarná a szart.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Eladott Ország: A kdnpöcs ll. osztály "fönök" nagyot szólt a bab után!Ha jól emlékszem ö baszta szét az ellenzéki összfosást!Mint a torgyán meggyes liftes a pártját a megszólalásaival!
Giovanni Alba
@Németh István: ma, 18:33
Most úgy hirtelen nem jut eszembe, kérdeztelek én téged?
terlasz
Választási tanácsot legkevésbé tőled fogadunk el, mint az ellenzéket megbuktató machinátortól.
Toller Béla
A zseni előállt. Oda megyünk, ahová a víz visz, nem igaz ? Az a hülye, aki úszik, netán feltalálja a csónakmotort !
ómió
@Fenyöfa58: Most, hogy a szarkupacok nálatok, bolsiknál tornyosulnak, de összeállva is bűzlenek, (áprilisban a "nép" is megérezte), ideje a másikra hazudnod?
NKF
Mi a faßt lüktet még ez a bukott Seggfej?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.