Az FKF Ecseri úti telephelyén rengeteg dolgozó gyűlt össze, kora délelőtt egy FKF-es vezető lement a dolgozókhoz, közölte, hogy nincs tárgyalás és amíg sztrájkolnak, a katasztrófavédelem segítségével oldják meg a szemétszállítást – írja a Blikk.hu

A kukások gigantikus sztrájkba fogtak, leállhat a budapesti szemétszállítás

Fotó: Pixabay cco

A Blikk információi szerint az FKF Ecseri úti központjánál kezdtek gyülekezni ma reggel a kukások, fizetésemelést követelve. Azt mondják, sztárjkba lépnek. Az épületnél egy vezetővel próbálnak tárgyalni, de a Blikk.hu úgy tudja, kiabálásig fajuló vita tört ki. Információik szerint az óbudai hulladékégetőtől sem vonultak ki ma reggel a kukások. Ez azt jelenti, hogy a mai napon egyelőre nem indult meg a szelektív hulladékszállítás, illetve a kommunális hulladékszállítás egy része sem.

A hulladékszállítás egy része mindenképpen áll ma reggel, míg más helyeken valóban elvitték a szemetet. A helyszínen megtudtuk, elsősorban az verte ki náluk a biztosítékot, hogy korábban valaki azt nyilatkozta, a hulladékszállítóknál a fizetés a 400.000 forintot is elérheti bizonyos idő után, ami nem igaz. Kétszázezreket keresnek, miközben ők gondoskodnak arról, hogy a város ne fulladjon bele a szemétbe. Egyikük meg is mutatta kollégánknak a fizetési papírját. Más helyeken meg 400-450 ezer forintokért keresnek munkatársakat a hulladékszállító cégek.

Azt mondták, a kukásautókat most leadják azzal, hogy hibásak, nem lehet velük dolgozni, így nem is indulnak majd el.

További részleteket a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
csak így tovább, orbánékat meg kell buktatni...minden szállító leállhatna...
balos
A sok szeméttől meg nem látszik a szemétség?
Berklac
Na még csak ez kell , az éhenhalt emberek hulláját , úgy kell majd a szeméthegyek alól kiásni !
Térjél már észhez cigánygyerek, ez már nem a te világod , mars vissza a felcsuti putriba ,óda való vagy , nem normális emberek közé !!!
Macskaszem
Egyre több ilyenre lehet számítani. Orbáni szakértők szerint is brutálisan nőni fog a munkanélküliség, ráadásul 3 hónapig van egy kis sóra való, aztán lópimpili, szóval a helyzet fokozódik. Minél gyorsabban jön a fos áradat, annál hamarabb lesz vége. Bárcsak ott tartanánk már, hogy el kell takarítani a romokat utánuk.
Eladott Ország
Becsődölt a román cigány geci illiberalizmusa! Most már repülhet a sapi, minr a "Kárpátok Géniuszánál"...! Hofinak volt erről egy remek száma hogy ide minden begyűrűzik csak a jólét nem. Jó ez a hintapolitika amíg tart a lendület. Amikor elfogy meg jól pofára lehet esni, mert senki sem bízik az emberben. Orbán aki tényezőnek képzeli magát, de nem tényez ő tovább, ez az öntényezés. Az vár Magyarországra, ami
'44-45'-ben ! Szerintem ki kell lépni az EU -ból és meg kell alapítani a Trianon miatt zokogó szövetséget, tömegek csatlakoznának a történelmi tradícióink miatt az új pénz lehetne az avar. Összel minden igazmagyarnak avarral lesz tele az iszákja. És akkor egy iszák avar értéke elérné az egy iszák avar csereértékét! De jó lesz nekünk! Azután ha a NATO-ból is kilépünk, aztán a hét szomszédunk felosztja egymás között putriországot. Ott a csengő nevű pengő, az kell minden vármegyébe! Az inflációs zuhanás már meg is van hozzá! Ha 450 forint volna egy pengő, egy rövid ideig egy az egyben, lehetne váltani az euróval!
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fketfarkukutya.mkkp.party%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F03%2Fkismagyar_high-728x1024.jpg&key=goL5c-XI-dMc1-Lcxc-EhA&w=800&h=1024
Ameddig el nem tűnik Orbán az ország csak szenvedni fog. Ha megnyerte, hadd vigye!
uploads.disquscdn.com/images/51dcba610a4c358b31e2c0247d766bdd98fb1aec242b872844271e00d9fd8e5b.gif
"Nekünk Mohács kell
Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,
Verje csak, verje, verje."
ómió
Mutyigeri efftársék "emelésképtelenek"!? Csak a hazudozásaik intenzitását képesek emelni?
Nessy
Tessen mondani, őket is kirúgják a mozdonyvezetőkkel együtt? Vagy a sztrájk lehetetlenné tétele csak a pedagógusokat érinti??
csak úgy....
@Nessy: a kukások kiváltságos helyzetben vannak a sok kuka szerint, még jó,hogy nem lett belölük pedagógus,mert akkor kapnának a pofájukra shikariktól ..
Németh István
ÉPPEN IDEJE UTÁNA NÉZNI, HOVA TETTÉK A PÉNZT A FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZATNÁL! ??
Az ötven őt tanácsadó, meg főtanácsadó az igazgató elvtársak, aki úgy igazgatnak, hogy az usa-ba élnek >> DOLLÁRBAN > kétmilliárdos villát - lakhandit, nehogy összekeverd az evőeszközzel - vesznek >> az mennyi forint is?? Na az mán csak elég volna bérfejlesztésre!? De azért fene érdekes, hogy a KORMÁNY leszarja ezeket a sajátos tényeket, pedig ez azt fogja eredményezni, hogy a szar elviszi őket is >> ha így folytatják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.