A pedagógusok halálbüntetésről alkotott véleményéről szól. A pedagógusok halálbüntetésről alkotott véleményéről írta diplomamunkáját Marosi Beatrix, aki tankerületi vezetőként a Kölcsey Ferenc Gimnázium tiltakozó tanárainak kirúgásáról intézkedett – ezt Hadházy Ákos országgyűlési képviselő írta meg Facebook-oldalán. A tankerületi vezető erkölcs és etika szakon végzett a Kodolányi János Főiskolán. A dolgozat alapja két fókuszcsoportos beszélgetés volt pedagógusokkal, amelyek eredménye az volt, hogy a résztvevők többsége a halálbüntetés mellett foglalt állást. Hadházy Ákos egyébként külön felhívta a figyelmet arra, hogy a dolgozat egy Nemes Nagy Ágnes-idézettel kezdődik a megbocsátásról. Boldog ember könnyen megbocsát. Ha pedig ehhez a két lehető körülményhez egy harmadik is járul – mostmár csakugyan lelki tényező –, az úgynevezett lelkiismeret, a jóvátétel szándéka és cselekvése a vétő részéről, akkor a megbocsátás természetessé válik – áll az idézetben.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
archive
@Shikari: Hál'Isten, ilyen opció nem létezik..
Néro2
Mik vannak ! Hogy ezt a fityma szemetet hogy összefújta a szél mind a par-lementjükben mind a kín-evezetteik közt.
amortizáltok
majd ha eljön az ideje tehetnek neki is egy ilyen tipúsu ajánlatot és hátha visszakérdez ? jogállamban élünk vagy az ókorban? mert hátrálunk kifelé a normális dolgokból.
NKF
Jaj Istenem! Ez a köcsög seggfej,ennek több esze van mint egész amerikának!
csak úgy....
ha nem igaz a story,akkor miért nem jelenti föl a beja? :)
erdekes,hogy minden kuka fideszes gyülöli hadházyt, aki a korrupció és a fideszes lopások ellen dolgozik!
- ennyire elbutultak már a fidesz magyarok? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.